Görmeden evlenme teklifi!!

Benim bi tanidigimda netten tanisti. Konustu adam geliyordu gorusuyorlardi. Evlenme teklifi etti. 3 yil yani. Adam evli cikti Hem de cocuklari vardi. Kizin psikolojisi mahvoldu. Her gun tovbeler ediyor bir kadının gunahina girdim diye. Hemen bitirdi ogrenince. adam 1 2 yil yine pesinden kostu ama Allahtan kiz uzaklasinca o da birakti cok sukur..
Yani ben guven duyamiyorim maalesef..
peki arkadaşınız faceten falan kontrol etmedimi evli olup olmadığını? ne bileyim, fotoğraflara paylaşılan şeylere yapılan yorumlara dikkat etmedimi? ve sonra nasıl öğrendi adamın evli olduğunu?

2 yıldır konuşuyorsunuz laçka bi biçimde evlenme teklifi ediyor falan.
Bana pek güvenilir gelmedi bu durum.
Görüşmek istiyorsanız da kalabalık ortamları tercih edin tanımaya çalışın ölçün hareketlerini.
Önyargılı olmak da yanlış, hemen güvenmek de.

Hic görmediği tanimadigi birine evlenme teklifi etmek nasil bir ruh hali nasil bir yokluktur.

Hadi tanisirsin bir cesaret gorusursun bir risk alip ama böyle evlilik teklifi eden adam beni korkutur. Sizce de saçma değil mi?

Kadin olsun yeter mantigi bir de köprüyü geçene kadar misali bence.

peki arkadaşınız faceten falan kontrol etmedimi evli olup olmadığını? ne bileyim, fotoğraflara paylaşılan şeylere yapılan yorumlara dikkat etmedimi? ve sonra nasıl öğrendi adamın evli olduğunu?

Face falan yoktu o zamanlar. Bir forum sayfasında karsilasmislardi. Arkadaslarini da taniyordu. Geceleri sessiz konusmasindan suphelenmisti. Sordu zorla itiraf ettirdi..

Evlilik kurumu nasil ayaklar altina alinir, guzel bir ornek. Sonra da bu cagda niye bosanmalar bu kadar kolay diye dusunuyoruz. Evlilik mi yapiyorsunuz, evcilik mi oynuyorsunuz?
Evliligin ciddiyetinin farkinda olmayan bu kişiden uzak durmanizi oneririm. Evlilik bu ya, hayat birlestiriyorsun, aile oluyorsun. Gormedigin tanimadigin insanla ne evliligi Allah askina? Aklinizi toparlayin ve hayatinizin pismanligini yasamayin bence.
Ben olsam gelmesini de gorup tanismayi da istemezdim. Tanimadan bana cocuk gibi habire internet uzerinden evlenme teklifi eden adam gozumden coktan duser. Belki de sizle dalga geciyordur, bu da bir ihtimal.

Hayır camera falan görüşme tok zaten görmeden sürekli evlilik teklifi ettiği için güvenim yok tuhaf geliyor

gormeden derken ? kameradan falan goruşuyor musunuz?
benim eşim de kanlı canlı görmeden teklif etmişti. yurt dışındaydı.
tabii ben görmeden kabul etmedim :KK70:

2 yıldır konuşuyorsunuz laçka bi biçimde evlenme teklifi ediyor falan.
Bana pek güvenilir gelmedi bu durum.
Görüşmek istiyorsanız da kalabalık ortamları tercih edin tanımaya çalışın ölçün hareketlerini.
Önyargılı olmak da yanlış, hemen güvenmek de.
Evet görmeden neden evlilik teklifi diyorum resim olarak gördü ama canlı görüşme yok birde neden görnedenin birine evlilik teklifi dediğimde içimden bi ses uyuşcağımızı söylüyor diyor ben ne bilim şizofren kölü biri olmaçından korkuyorum

Valla popomun dibindeki adamı kaç senedir tanıyamamışım ben.o_O
Görsen bile anlık anlayamazsın samimi değil mi... Kimseye de güven olmuyor ki ben olsam güvenmezdim.

Merhaba kızlar biri var netten tanıştık iki yıl önce ama hiçbir zaman sevgili olmadık çünkü 28 yaşındayım biliyorum ki netten tanıdoğumun birine güven olmaz gel gelelim bu şahıs beni daha dünya gözü ile görmeden evlilik teklifi ediyor hemde sürekli bana samimiyetsiz geliyor.hemde tipsz biri değil yaşadığı yerde yokmus baba sürekli evlilik teklifi ediyot. Konu şu bu hafta geleyim diyor görmeye siz ce ne yapayım
Hic tanimadigin biriyle mi ?? Pess memlekette adam mi yok milletin basina neler geliyor netten ben olsaydim iletisimimi keserdim

Görmediğin birinin evlilik teklifini kabul etmeyeceksın heraldee

Anladigim kadarıyla evlenmeyi sende istiyordun.görmeden teklif etmesi büyük sacmalik.girip yani.dolandirici mi hirsizmi ne belli

Merhaba kızlar biri var netten tanıştık iki yıl önce ama hiçbir zaman sevgili olmadık çünkü 28 yaşındayım biliyorum ki netten tanıdoğumun birine güven olmaz gel gelelim bu şahıs beni daha dünya gözü ile görmeden evlilik teklifi ediyor hemde sürekli bana samimiyetsiz geliyor.hemde tipsz biri değil yaşadığı yerde yokmus baba sürekli evlilik teklifi ediyot. Konu şu bu hafta geleyim diyor görmeye siz ce ne yapayım
İnsanlar nisanliyken gerçek yüzünü göremiyor sizi hic görmeyen birinden bahsediyorsunuz,var bunda bir bit yenigi benden söylemesi.

..2 senedir konuşuyoruz ama sevgili değiliz demişsin. Sence de garip değil mi ? Bir kahve içmek istiyorum seninle bana vakit ayırabilir misin uygun olduğun bir gün ? deyip de randevu teklif etmesi gereken yerde evlenme teklif etmesi? Aklıma nedense şunu getirdi.. Ki bu bile nezaket dolu kalıyor yaptığı karşısında size evlenme teklif eden adamın. Ilımlı bakanlar olmuş duruma , tanı diyenler olmuş. Tanışma teklifi edenle tanışılır arkadaşlar yapmayın lütfen evlenme teklifi ediyor adam boru mu ?

Erkekler ve evlilik teklifleri... Devamını yazmama gerek var mı bilmiyorum. Erkeklerin bazı maksatları uğruna en başlarda evlilikten bahsetmeleri, karıcım falan demeleri ne kadar manidar... Gelmesin o çocuk :KK20:

X