Aynı yatak çok saçma çünkü
27 yaşındaymış 7 olsa anlarım da
Küçük şımarık görümce tipi yüz verme
Yüz vermedik ki.. kardeşinden yüz buldu. Ama kabul etmicem böyle bişeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı yatak çok saçma çünkü
27 yaşındaymış 7 olsa anlarım da
Küçük şımarık görümce tipi yüz verme
Evlenmenize ne kadar var?Yüz vermedik ki.. kardeşinden yüz buldu. Ama kabul etmicem böyle bişeyi
Bakin bu hic normal degil .Bu yasta bir insan ayni yatakta yatmayi neden ister.Benim 1,5 yasindaki kizim bile kendi yataginda yatiyor.Siz bu gorumceye fazla yuz vermis olmayasiniz.Aynı yatakk.. aynı oda olsa neyse dicem
ve siz hala sozlu musunuz?27 yaşında, hiçbir rahatsızlığı yok. Başlıkta yazdığım gibi aileyle anneyle anlaşıp gelmiş işte, beni bezdirmek için! Sözlümde herşey normalmiş gibi davranıyor bunları çekmek zorundayım gibi
Aynen resmen salak yerine koyiyor.Seni resmen salak yerine koyuyor. Valla yüz verme hic. Ne o dalga gecer gibi cok sevdim sensiz yatamam. Manyaga bak. Gitsin kendine koca bulsun. Ayy sinirlerim bozuldu
Bastan tavrini koymazsan sonra buraya cok konu acarsin ...gorumcem bizde kaliyor nasil kurtulcaam..diyeDediğiniz kesin zaten. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sözlümle konuşup halledicem ya da sonumuz belli
Aynı yatakk.. aynı oda olsa neyse dicem
Ben de onu anlamadim.Ayni oda da yatmayi anlarim ama ayni yatakta yatmak istemesini ve konu sahibinin bunu kabul etmesini anlayamadim.Ben bu gorumceyi galiba hic anlamadim.Yengesini, gereksiz fazla sevmis gibi davraniyor.Tuhaf.E siz asıl nasıl kabul ettiniz.
Yanlız yatamazsa yatamaz, ben de bir başkasıyla yatamam deyip kapıyı göstereydin ya.