• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görgüsüz görümce!!

deseydin ben misafiri sevmiyorum oyle yatiya da kimseyi istemem :KK70:sozlune hemen haber ucar sende cevabi almis olurdun ...valla ben ailemin evindede yatili misafir sevmiyorum

Burda is bulursan sana ev bakariz vs ..de surekli.
Simdiden ayni evde olmayacagini ima et.

O da bilsin.
Yolunu cizsin

Bunu yapmazsan basina kalir haberin olsun

Ne biçim insanlar var ya hayret demediğim bir gün bile olmuyor şu bdv de acilen bişeyler yapın yada evlenmeyin zira görümce lerim bezdirdi boşanıyoruz diye konu açacak gibi duruyorsunuz

Seni resmen salak yerine koyuyor. Valla yüz verme hic. Ne o dalga gecer gibi cok sevdim sensiz yatamam. Manyaga bak. Gitsin kendine koca bulsun. Ayy sinirlerim bozuldu:KK70:
Aynen resmen salak yerine koyiyor.
Akli sira acindiracak kendini de siz de kiyamayacaksiniz.
Yalniz yatamiyorsa tutsun evine anasini da cagirsin birlikte yatsinlar.

Isin zor konu sahibi.
Acil onlem almalisin acil

Evlendiginizde cocuk yapmaniza gerek yok. Hali hazirda promosyon gibi gorumceniz var:KK48:
Saka bir yana ileride kesinlikle istemiyorsaniz sozlunuzle acik acik konusun. Su an bu meseleyi halletmezseniz ileride cozemezsiniz

E siz asıl nasıl kabul ettiniz.
Yanlız yatamazsa yatamaz, ben de bir başkasıyla yatamam deyip kapıyı göstereydin ya.
Ben de onu anlamadim.Ayni oda da yatmayi anlarim ama ayni yatakta yatmak istemesini ve konu sahibinin bunu kabul etmesini anlayamadim.Ben bu gorumceyi galiba hic anlamadim.Yengesini, gereksiz fazla sevmis gibi davraniyor.Tuhaf.

"ben aynı yatakta yatamam rahatsiz oluyorum kusura bakma" diyeceğiniz şey bu kadardi... Cizgilerinizi net belirtin basınız agirmasin...

İyi, insanlar yatakta da rahat etmesin. Ayıp ne demek 27 yaşına kadar öğrenememesi çok ilginç. Siz tavrınızı belli edin sözlünüze de. Başınız ağrımasın sonra.

Bu durumda ben olsam kusura bakma ben alışık değilim aynı yatakta yatamam derdim. Bu sitede çoğukadının hayır demeyi bilmediği için sıkıntı yaşadığını görüyorum. Buna hayır dememek nezaket değil, yapmayın böyle.

Back