• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görgüsüz görümce!!

27 yaşında, hiçbir rahatsızlığı yok. Başlıkta yazdığım gibi aileyle anneyle anlaşıp gelmiş işte, beni bezdirmek için! Sözlümde herşey normalmiş gibi davranıyor bunları çekmek zorundayım gibi
O zaman işin zor bu konuyu sözlünün halletmesi gerek yoksa seni umursamaz nede olsa abi arka çıkıyor diye net tavır koy çünkü görümce gelirse bil ki kv kp hepsi sizin evde bitecek

bence de koca bulması lazım inşallah bulur en tez zamanda
InshAllah. Ben büyük konusmiyim ama böyle şeylere asla tahammülüm yok. Ya bacın yada ben derdim. Insan neden yuva kuruyor ki eğer yarışı peşinden gelicekse. Baştan şöyle. Hatta hemen söyle. Sen milleti çekmek zorunda degilsin

O zaman işin zor bu konuyu sözlünün halletmesi gerek yoksa seni umursamaz nede olsa abi arka çıkıyor diye net tavır koy çünkü görümce gelirse bil ki kv kp hepsi sizin evde bitecek

Kv kp gelme durumu yok, mümkün değil gibi bişey. Ayrı şehirdeler ve kendi işleri var haftanın 7 günü. Hiç tatilleri yok.. kp de eşini hiç biyere bırakmıyo. Ayrı durmuyolar yani

Benim gorumcemin kizida her onlara gittigimizde yada bize geldiklerinde benimle yatmak istiyor. Esimi kovuyor.yada 3 umuz beraber yatalim diye tutturuyor.
Ama benimki 5 yasinda :) sizinkinin problemi ne bilemedim.cocuklugunu mu yasayamadi ki :)

Keşke beş yaşında olsaydı. Var mı benim gibi bi durum yaşayan yaa gerçekten çok merak ediyorum. Çattık gerçekten

Kv kp gelme durumu yok, mümkün değil gibi bişey. Ayrı şehirdeler ve kendi işleri var haftanın 7 günü. Hiç tatilleri yok.. kp de eşini hiç biyere bırakmıyo. Ayrı durmuyolar yani
O zaman amaç 27 yaşındaki kızlarından kurtulmak mi :110:

Tek başına yatamıyorsan o zaman ailenin olduğu yerden iş ara, evlenincede kocanla yatarsın deseydiniz. Sözlünüz bu durumu normal karşılıyorsa, size ters geliyor ise yapacağınız belli.

Tek başına yatamıyorsan o zaman ailenin olduğu yerden iş ara, evlenincede kocanla yatarsın deseydiniz. Sözlünüz bu durumu normal karşılıyorsa, size ters geliyor ise yapacağınız belli.

Gerçekten akıllarında bi kıtlık var.. ben utanırım böyle şeyler yapmaya. Sözlüm cahil biri değildi aslında ne konulara geldik laf anlatmaya zorlanıyorum

27 yaşında, hiçbir rahatsızlığı yok. Başlıkta yazdığım gibi aileyle anneyle anlaşıp gelmiş işte, beni bezdirmek için! Sözlümde herşey normalmiş gibi davranıyor bunları çekmek zorundayım gibi
Normal gibi mi davranıyo? Ailenizle konuştunuz mu olanları?

Nişanlınız olağan bi durum gibi yaklaşıyosa işiniz iş bence olmaz bu iş yani sizin ruh sağlığınız için olmamalı..

Yahu saçmalamayın evlenince de sizinle yatacak değildir tabii ki ne alaka kendi evinde de anne babasının ortasında mı yatıyor yani iş bulursa evini de tutar şimdiden konuş siz sözlünüzle aynı evi.mi.paylaşıyorsunuz ki ağabeyine gitmedi de size geldi. Daha işe bile girmemiş durun bakalım

Back