Görgüsüz görümce!!

+1

Ben burda bir gorgusuzluk goremedim :) gorgusuzlukten ziyade patavatsiz gibi geldi bana. Sanmiyorum gelip sizinle yasayacagini. Esinizin buna musade etmemesi kazim. Yalniz yatamama konusuna gelince olabilir, ben de cok uzun bir sure yalniz yatamamistim annemin ölümünden sonra. Erkek kardesimle yatardim cocuk bıkmısti benden artik abla odanda yat diye yalvariyordu, ona da hak veriyordum 15 yasinda ergen cocuk. Ama yalniz asla yatamazdim. Sonra sonra gecti simdi cok sukur evde bile tek kalabiliyorum.

"Canım bu memlekete iş için geldiğinden, ayrı evde de kalabilirsin " derdim.. Yeni evlenmişim evde annemi babamı bile istemem kusura bakma, kardeşinle çok işim var deyiver.. Çalışıyorum diyecek, bir işe de karışmayacak, oldu.. Ya evli insanları bir rahat bırakın arkadaşım yaa.. Kendi yatar inşallah görümcesi ile..

Evlenmenize ne kadar var?

Var daha 1 yıl kadar

Bunları kendisi de biliyor emin olun. Benim dememe gerek mi var evlenecek insanın evine daha tanımadan yerleşmek nedir? benle uğraşmak için yapıyolar. Bana normalde söylemeyeceğim şeyleri söyleticekler. Mecbur muyum böyle konuşmalar yapmaya. Böyle biri değilim.. sözlümde de cahillik var. Gerçekten bazı durumda naptığını bilmiyo. Uzun uzun anlatmak gerekiyo

cahillik? sonra ilerde ailem de ailem diye baslamasin????

E siz asıl nasıl kabul ettiniz.
Yanlız yatamazsa yatamaz, ben de bir başkasıyla yatamam deyip kapıyı göstereydin ya.

İlk tanışma ve ev sahibiyim. Açıkçası ben de okurken kız arkadaşlarımla çok kaldım sohbet muhabbet yatar uyurduk. Bu açıdan alışkınım ilk kez biriyle kalmıyorum ama bikaç güne uzayınca bana da sıkıntı geldi. İlk gün kırmak istemedim sonra söyledim sana ayrı odaya kuralım rahat olmuyo diye. Sözlüme de söyledim ablasının ısrar ettiğini, rahat etmediğimi. Bundan sonra ilk gün gibi taviz vermem. Tavrımı koymam lazım..

Ya öğrencilik başka 27 yaşında kadınla yatmak başka.

Fazla nezaket bir kadının en tehlikeli tehdidir. Siz nezaket göstereyim dersiniz, ama karşıdaki sizi sömürmeye başlamıştır fark etmezsiniz. Sözlünüzün olayla aslında hiçbir ilgisi yok. Hayır diyecek kişi sizsiniz. Bundan sonra evinize de kabul etmeyin, anlasın hatasını.

Sözlüne nerede ne yapması gerektiğini uzun uzun anlatman gerektiğini düşünüyorsan bu işi bir daha düşün derim. Aynısıyla evliyim de ordan biliyorum. Görüşürken çok medeni, zeki bir adamdı. Evlenince bir baktım ne muhakeme kabiliyeti var ne yerine göre davranma... Bir de "sen söyledikten sonra hiç yapmadım, o yüzden ısıtıp durma" demiyor mu deli oluyorum

Sacma sozlunu yokla evlendıkten snra sızde kalmaya nıyetı varsa evlılıkten bıle vazgec ya ne sacma. Gıdecek bı yerı olmasa ne yapacak yalnız yasıyormus kendı evınde napıyor pardon?

Ben gorumcemi severim iyide anlasirim
Sizde elbette zamanla konusarak bunun dogru olmadigini anlayirsaniz arkadas olabilirsiniz

Sizi anlıyor mu düzelme oldu mu zamanla konuştukça, yoksa bi değişme yok mu yani yürütemediniz mi

Huzursuzluk cikarip aranizi bozacak taktik bunlar heralde. Ayrica sizi yatirmam diye ciddi demrmistir o kadar da aptalca kendini ele vermez o sakadir.

YoK BU insanlardaki rahatlık nasıl bir şey anlamadım ya...
Tabiki abisinin evi ama şimdiden bu kadar kurulacaklmış gibi sinyalleride çirkin !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…