Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Bence montajı yemezler artık herhalde diyip toptan inkara girdiler. Nasılsa o görüntüleri izlemeyen milyonlar var.

Aynen soul.
Hep aynı taktik.
Doğrudan uzaklaştırmak için hedef şaşırtıyorlar.
Neymiş" bir vekil yumrukları demiş, görüntüler ortadaymış, yumruk yokmuş"
Nasılsa görüntüleri izlemeyen milyonlar var.
Ne adamın hırpalandığından, nede edilen laflardan bihaber izlemeyenler.
Yumruk yok arkadaşım, konu kapanmıştır.

İzlediği halde inkar edenler varken, izlemeyen sayısı çok da önemli değil bence.

Inkar eden as kabul edip yapmaması lazim "ama" diyenler çok. Gerçi o amadan sonra bi anlamı kalmıyor ya neyse ben bunu bile ilerleme sayıyorum.

Dünden beri moralim daha bi bozuk. Epey yakin akrabalarla sohbet ettik de utandım duyduklarimdan. Maden de ölenlere üzülüyorlar da başbakanın üstüne gidecekler diye daha bi üzülüyorlarmis. Kusacaktim.

Son düzenleme:
Ayrıca Van depreminde de , bu olayda acil kriz yönetimi kötüydü anladım ki hiç yol alamamışız yine....

Algı yönetimini iyi biliyorlar.

04.09.2012
04.10.2012
11.11.2012
25.02.2013 te bu maden de kazalar olmuş ve bu kazalardan 3'ü kömür yanması yüzündenmiş.(!!!)

herşeyi bıraktı Türkiye, yumruk attımı atmadı mı , israil dölümü dedi ne dedi ona odaklandık , gündem resmen değişti yaaa

Orası öyle canım üslup açısından değerlendirdim zaten

evet ben başımızdaki insanın görüşünden çok yaşanan olaylar karşısındaki tavrına bakmaktan yanayım aslında. Sonuçta bu ülkede çoğunluk o görüşten birini istiyorsa başımın üstünde yeri var. Ama gel gör ki bu gelen her düşünceden insanı kucaklayıcı konuşmuyorsa, toplumu kutuplaştırıyorsa, her türlü kriz durumunda öfke patlamaları yaşıyor saçma sapan beyanlarda bulunuyorsa bu makama uygun değildir. He başbakan hep böyleydi ama biraz daha kontrollüydü bundan birkaç yıl önce. Son yaşananlar onu da çok yıprattı diye düşünüyorum.

Yani ben inançsız bir insanım, benim başbakanımın müslüman, dindar olması beni rahatsız etmez. Ama inançsıza küfrederse orda bir dur diyorum işte. Sorun burda galiba..

O nedenle ben de Abdullah Gül'ü beğeniyorum. Gezi olaylarında Abdullah Gül ne kadar ılımlıydı. Başbakanın karşısında pasif kalmasaydı, Abdullah Gül'ün sözü geçseydi, olaylar büyümeden sönerdi..

eger bu tokadi abdullah gul atsa sok olur iyice incelemeden inanmazdim ama erdogan atmis denilince videoya bakma geregi bile duymam inanmak icin. kendine yakisan bu.

Hüseyin Çelik in son dediğin i duydunuz mu kral yumurtaları alırsa diğerleri de tavuğu alır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eger bu tokadi abdullah gul atsa sok olur iyice incelemeden inanmazdim ama erdogan atmis denilince videoya bakma geregi bile duymam inanmak icin. kendine yakisan bu.

erdoğan iyi de yapsa kötü de yapsa hep kötü sizin nazarınızda. o yüzden bakma ve inan.

Özleri aynı değil mi ama??

Özleri aynı olabilir fakat insani yönden çok farklılar.
Benim başbakana olan tepkimin en büyük sebebi üslubu, tutarsız hareketleri.
Gittiği yaslı bir bölgede markette adam hırpalayan bir insanın sokakta adam döven magandalardan ne farkı vardır?
Böyle bir insanı asla tasvip edemem.
Misal Sarıgül ve Ince de aynı düşüncede adamlar.
Asla Sarıgül ü tasvip etmem ama Muharrem Ince CHP nin başına geçse CHP ye oy verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…