Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

başbakana böyle birini tasvip edemem diyorsun ince de aynı diyorsun. ama ince chp nin başına geçerse oy veririm diyorsun. çelişiyorsun

Erdoğan'ın yaptıklarını görmezden gelenlere ne deseniz boş asla inanmazlar.Elinde silah birini öldürse başkası öldürmüştür eline de silahı tutuşturmuştur derler.Gözler kör,kulaklar sağır çünkü.

merhaba. yazın o kadar küçük ki boyutunu büyütebilirmisin
duzeldi mi acaba

erdoğan iyi de yapsa kötü de yapsa hep kötü sizin nazarınızda. o yüzden bakma ve inan.

yaniliyorsunuz ben sezarin hakkini herzaman sezara veren biriyim.
ne sizin gibi ne yaparsa yapsin koru korune inanir basbtaci ederim
ne de bazilari gibi iyi kotu butun isleri ayni begenmez edayla elestiririm.
Halimden cok memnunum. tavsiye ederim arada pencereleri genisletmeyi size de

[/COLOR]

başbakana böyle birini tasvip edemem diyorsun ince de aynı diyorsun. ama ince chp nin başına geçerse oy veririm diyorsun. çelişiyorsun

Sarıgül ve İnce den bahsediyorum.
O ikiside CHP li , solcu, özünde aynı düşüncede.
Ama Sarıgül ü asla onaylamam, ince yi onaylarım diyorum.
Anlaşıldı mı?

[/COLOR]

Oy onun oyu değil mi istediğine verebilir
Yani susayım diyorum da herkese muhalefet olmak için konuşuyorsunuz
Ve tamamen siyasi anlamda
Bu kadar kişi ölmüş, denildiğinde tık yok
Ama konu siyasi olunca inceden inceye insanlara giydiriyorsunuz, ne görüşe sahip olursanız olun lütfen ima ile sataşmayın

[/COLOR]

Yanlış anladın pembe sen arkadaşı. İnce ve Sarıgülün siyasi görüşü aynı. Ama mizaç farkı var üslup farkı var. Sarıgüle ben de oy vermem. Ama ince'ye veririm parti gözetmeksizin.

Aynı ilişki Abudllah Gül ve Erdogan arasında var işte. siyasi görüşün bir öenmi kalmıyor bu noktada. Farklı düşüncedne insanlara olan tavırları önemli. Abdullah Gül'e oy verilir. Ama Erdoğan'ı sadece kendi görüşünden insanlar sever. Bak biz o görüşte olmadığımız halde Abdullah Gül'ü sevebiliyoruz, ama Erdoğanı sevemiyoruz.

O da kişiliklerindeki farklardan kaynaklanıyor. bir de bunların arasında "hizmet/yol" gibi bir anlayış var. Abdullah Gül yaş olarak büyk dahi olsa önder olarak Tayyip'i ezemez. Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda müzakere edene kadar ağzını açmadı.
Sonuçta o yasayı yapıyor bu bir şekilde onaylıyor. dönen bir şey olmadı sanırım değil mi şimdiye kadar Abdullah Gül'den.
İnsan ve uslup olarak ben de daha çok beğeniyorum ama sonuçta bir elmanın iki yarısını temsil ediyorlar.

valla ne yalan söyleyim ben başbakan chp nin başına geçse ben chp ye oy vermem. şahsı kanaatim.

herşeyi bıraktı Türkiye, yumruk attımı atmadı mı , israil dölümü dedi ne dedi ona odaklandık , gündem resmen değişti yaaa

Yas tutmayi bilmiyorz canm acimizi yasayacagimiza suçlu ariyor birbirmze giriyoruz. Boyle zamnda bile kimsenin kimseye tahammulu yok.boyle zamanda bile bu acinin uzernden nasil siyaset yaparz derdimiz var.ve üç gun sonra unutacaz tum bu acilari.ates dustugu yeri yakiyor maslesef..Başbakan a gelince videoyu izledm ama yumruk attgini gormedim gorseydim inkar etmezdm ne olursa olsun ne kadar seversem seveym kabul edemem boyle birseyi.ama israil dölu lafini net duydum. .olmadi Başbakan olmamaliydi..bizz evimizde bile bu kadar aci cekerken yakinlarinin acisi tarif edilemez.sozleri cumleleri fazla olsaydi senden, yuhaladilar seni gel de yanimda yuhala diyecegine anlays gosterseydin acilari cok buyuk.olmadi basbakanm kucaklamadin onlari sarmadin yaralarini.bu kez haklisin diyemiyecem vicdanm el vermiyo..

valla ne yalan söyleyim ben başbakan chp nin başına geçse ben chp ye oy vermem. şahsı kanaatim.

Yılmaz Büyükerşen CHP den aday oldu Eskişehir'e biliyorsun.
Ancak sol/sağ bilmem ne gözetmeksizin açık ara aldı her yıl aldığı gibi. Hal çok memnun.
Hizmetse sonuna kadar hizmet.
Bu durumda bile oy vermem der misin?

Sorun ne biliyor musunuz? Devlet kurumlarına güvenimiz kalmadı artık. Ne devlete ne hukuka ne polise hiç birine güvenimiz yok. Eğer güvenimiz olsaydı, devlet nasılsa sorumluları bulur bu işin üzerine gider yapılması gereken ne varsa yapar diyebilseydik o zaman biz yasımızı tutar geri kalanları yetkililere bırakırdık. Ama öyle bir hale geldik, getirildik ki maalesef hak aramak da, eleştirmek de sorumluların peşine düşmek de bize kaldı.

evet kesinlikle vermem . chp ye sempatim yok. konuyu açtığın için yazıyorum. hükümette birsürü hizmet yapıyor metrolar yollar . kendi uçağımız uydumuz vs sayamadğğım birçok şey. büyükerşen yapınca hizmet oluyor da hükümet yapınya bu hizmetler nasıl gözardı ediliyor. hatta dalga geçiyorlar . yok metromuz var duble yolumuz var herşeyimiz tam denerek. buda bir çelişki değil mi.
peki sen hükümete verir misin bu kadar hizmete karşı oy. sorduğun için bende sana soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…