Özleri aynı olabilir fakat insani yönden çok farklılar.
Benim başbakana olan tepkimin en büyük sebebi üslubu, tutarsız hareketleri.
Gittiği yaslı bir bölgede markette adam hırpalayan bir insanın sokakta adam döven magandalardan ne farkı vardır?
Böyle bir insanı asla tasvip edemem.
Misal Sarıgül ve Ince de aynı düşüncede adamlar.
Asla Sarıgül ü tasvip etmem ama Muharrem Ince CHP nin başına geçse CHP ye oy verebilirim.
[/COLOR]
başbakana böyle birini tasvip edemem diyorsun ince de aynı diyorsun. ama ince chp nin başına geçerse oy veririm diyorsun. çelişiyorsun
duzeldi mi acabamerhaba. yazın o kadar küçük ki boyutunu büyütebilirmisin
erdoğan iyi de yapsa kötü de yapsa hep kötü sizin nazarınızda. o yüzden bakma ve inan.
[/COLOR]
başbakana böyle birini tasvip edemem diyorsun ince de aynı diyorsun. ama ince chp nin başına geçerse oy veririm diyorsun. çelişiyorsun
Sarıgül ve İnce aynı ideolojide adamlar yazmış.Nasıl okuyorsun ?
[/COLOR]
süper olmuş.........................
Sarıgül ve İnce aynı ideolojide adamlar yazmış.Nasıl okuyorsun ?
[/COLOR]
kendinkocaman yazimdan sonra sizinki minicik geldi simditelden giriyorum da
Özleri aynı olabilir fakat insani yönden çok farklılar.
Benim başbakana olan tepkimin en büyük sebebi üslubu, tutarsız hareketleri.
Gittiği yaslı bir bölgede markette adam hırpalayan bir insanın sokakta adam döven magandalardan ne farkı vardır?
Böyle bir insanı asla tasvip edemem.
Misal Sarıgül ve Ince de aynı düşüncede adamlar.
Asla Sarıgül ü tasvip etmem ama Muharrem Ince CHP nin başına geçse CHP ye oy verebilirim.
Yanlış anladın pembe sen arkadaşı. İnce ve Sarıgülün siyasi görüşü aynı. Ama mizaç farkı var üslup farkı var. Sarıgüle ben de oy vermem. Ama ince'ye veririm parti gözetmeksizin.
Aynı ilişki Abudllah Gül ve Erdogan arasında var işte. siyasi görüşün bir öenmi kalmıyor bu noktada. Farklı düşüncedne insanlara olan tavırları önemli. Abdullah Gül'e oy verilir. Ama Erdoğan'ı sadece kendi görüşünden insanlar sever. Bak biz o görüşte olmadığımız halde Abdullah Gül'ü sevebiliyoruz, ama Erdoğanı sevemiyoruz.
herşeyi bıraktı Türkiye, yumruk attımı atmadı mı , israil dölümü dedi ne dedi ona odaklandık , gündem resmen değişti yaaa
valla ne yalan söyleyim ben başbakan chp nin başına geçse ben chp ye oy vermem. şahsı kanaatim.
Yas tutmayi bilmiyorz canm acimizi yasayacagimiza suçlu ariyor birbirmze giriyoruz. Boyle zamnda bile kimsenin kimseye tahammulu yok.boyle zamanda bile bu acinin uzernden nasil siyaset yaparz derdimiz var.ve üç gun sonra unutacaz tum bu acilari.ates dustugu yeri yakiyor maslesef..Başbakan a gelince videoyu izledm ama yumruk attgini gormedim gorseydim inkar etmezdm ne olursa olsun ne kadar seversem seveym kabul edemem boyle birseyi.ama israil dölu lafini net duydum. .olmadi Başbakan olmamaliydi..bizz evimizde bile bu kadar aci cekerken yakinlarinin acisi tarif edilemez.sozleri cumleleri fazla olsaydi senden, yuhaladilar seni gel de yanimda yuhala diyecegine anlays gosterseydin acilari cok buyuk.olmadi basbakanm kucaklamadin onlari sarmadin yaralarini.bu kez haklisin diyemiyecem vicdanm el vermiyo..
Yılmaz Büyükerşen CHP den aday oldu Eskişehir'e biliyorsun.
Ancak sol/sağ bilmem ne gözetmeksizin açık ara aldı her yıl aldığı gibi. Hal çok memnun.
Hizmetse sonuna kadar hizmet.
Bu durumda bile oy vermem der misin?