Birazdan ben aslında yoğım diyecek.
merhaba. yazın o kadar küçük ki boyutunu büyütebilirmisinben utandigini dusunmuyorum ancak korkar, cekinirler. o utanilacak kelimeler coktan soylendi.
üç ay sonra olsaydı bu ölüm olmazdı demiş , ölüm senin yaşam odanı beklemez , geldi mi gelir böyle neyin üç ayı
Şimdi de market olayını yalanlıyor.
Olmadı montaj yahu beni tanıyan halkım böyle şeylere inanmaz diyecek
Toprak kabul etmez böylesini
Onca şehidin ahıyla hala başını yastığa koyabiliyorsa pes
3 ay içinde de hala kayıp olabilir yani bunca kayıp yetmemiş gibi, ne saçma bir konuşma ne cürettir bu
Ben hala dememelerine şaşıyorum.
Böyle zamanlarda siyasetçi ve gazeteci diline dikkat edecek dedi. Vay vay vay siz bilir miydiniz bunları?
Ulkenin godamanlarinin ( butun godamanlarinin) cukka yaptigi kolelerin yeraltinda can verdigi 2. Sinif dunya ulkesiyiz.Denetimlerde oyle paralar donuyor oyle peskesler cekiliyor ki ne ilk ne son olacak...Pesini birakmayacagiz deniyor kim inaniyor buna kimm??
Burda suclu bir zumre degil tabiki ama en basinda olaylarin sakinlestirici konusma yerine olayi kendi lehine cevirmek ister gibi halka seslenmesi cok yanlisti.Bu isin fitratinda bu yok arkadas!!Bu olagan bir kaza degil!!! Olsa bile bu kadar can verilmisken bu kadar acili aile varken kapayacaktin agzini bu soylemleri etmeyecektin.İnsanlar sokta bu insanlari tahrik etmektir kusura bakma ama tabir kotu olacak biraz g*tu kurtarma derdindedir.İlk defa Gul'un konusmasini begendim.Onun gibi bir konusma yapsa bu kadar olmayacakti.
Cakti cekti misti mustu.Bize kalanda zaten hep bu afaki konusmalari yapmak...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi de market olayını yalanlıyor.
Abdullah Gül ile Erdoğan arasında üslup açısından dünya kadar fark var zaten. Ne kadar pasifliğinden bazen şikayet etsem de her zaman üslubunu, olaylara yaklaşımını beğenirim ben...
Hedef kitle internetle ilgisi olmayan kişiler. Aldatan erkek misali yatakta basilsan da inkar et. Su durumu yalanlamanin izahı nedir arkadas. Aklım almuyor
Her şey montaj yapılabiliyor ya konuşmalar falan. Bunun neden montajı olmasın mesela?
Allah tan montaj var yoksa nasıl kotaracaklar.?
Bence montajı yemezler artık herhalde diyip toptan inkara girdiler. Nasılsa o görüntüleri izlemeyen milyonlar var.
Özleri aynı değil mi ama??
İzlediği halde inkar edenler varken, izlemeyen sayısı çok da önemli değil bence.
her zaman bende derim keşke erdoğanın yerine o olsaydı. daha hümanisttir kendisi.
Abdullah Gül ile Erdoğan arasında üslup açısından dünya kadar fark var zaten. Ne kadar pasifliğinden bazen şikayet etsem de her zaman üslubunu, olaylara yaklaşımını beğenirim ben...