- 30 Aralık 2009
- 22.684
- 88.287
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelen müfettişlerle mangal sefası yapıyorlar üstte biz altta cefasını çekiyoruz demişti bir madenci..
Dün sırf bu açıklamaları yaptığım için ban yedim parkon boşver, sonra da biz siyaset yapan vicdansızlar oluyoruz.
Bir mangala kendini satacak müfettiş insan değildir.
Yani buraya gelen müfettişleri de biz yemeğe götürüyoruz. Ama yemek kılıf mı oluyormuş?
O yemeğin yanında bir çanta dolar servis ediliyorsa anlarım ama bir mangala kendini satacak müfettiş insan değildir.
benipek yumruğu ve tokatı gördün mü? seni takip ediyorum objektif yazıyorsun. ben dünden bu yana seyrediyorum. sadece kendine doğru çektiği görülüyor belki bişey söylemek için bilemiyorum yine de görünmüyor. tam tokat veya yumruk atıldğığnı başbakan tarafından görüyor musun yazar mısın
benipek yumruğu ve tokatı gördün mü? seni takip ediyorum objektif yazıyorsun. ben dünden bu yana seyrediyorum. sadece kendine doğru çektiği görülüyor belki bişey söylemek için bilemiyorum yine de görünmüyor. tam tokat veya yumruk atıldğığnı başbakan tarafından görüyor musun yazar mısın
Allahım delirmemek elde değil ya boynundan tutup çekmesi bir basbakana nasıl yakıstırırsınız
yok artık diyecek söz bulamıyorum. dövse de zaten yine savunurdunuz
Tabi sadece mangalla yetindiklerini düşünmüyorum zaten o sadece nasıl ciddiye aldıklarını gösteriyor...
Siz bir yaziyi iki kere okuyun gercekten!!
Zira anlamiyorsunuz!
" devlet yasa cikarsa ne olacakti, bu adamlar yine kacak isci calistirmayacakmiydi" diyen kisiler sizinle ayni görüszte olanlar yani bu cümle bize ait degil okkk!
Yani ben orada diyorum ki " biriniz böyle diyor, biriniz böyle diyyor, bune celiski " diyorum!
pembe Alahını sevrsen yapma ya. orada gel bakalım istifa et diyordun diye meydan okurcasına kendine cekıyor o arbede de ne söyleyecek vatandasa sencebelki bi şey söyleyecekti olamaz mı. ya adam neden şikayetçi olmuyor soruyorum . işten çıkarılacakmış korkuyor diyorlar adam yurt dışında yaşıyor facesine bakın neden korkacak. birgün önce vurdu mu vurmadı mı hatırlamıyorum diyen bir gün sonra nasıl olurda tokat attı diyebilir ne oldu da hatırladı
Benimde gördügüm " nereye kaciyorsun gel ulan h istifa et diyordun" diyerek ensesinden tutup kendine cektigi..
Yumruk, tokat hele hele koltugunun altina alip yumruklama falan görmedim..
Ama yinede o kisi ölmüs anasina bile küfretse sakinligini korumaliydi, " ya sabir demeliydi"
Haketen sorumlunun kelime anlamını bilmeyen ben miyim?
İş veren neyin sorumlusu? Bir tek kendinden ve kazancından mı sorumlu?????
anaa bbunu görmemişim. vay anasınıı. feci girişmiş
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogan-iste-boyle-dovdu-510209/ buyur canım.
şu davranısı kim başbakana yakıştırıyora ben onun iyi niyetinden şüphe ederim. illa tekme tokat dalması mı azım?
evet bir şey söylüyor,ne kaçıyorsun israil dölü,ne demekse artık
Benimde gördügüm " nereye kaciyorsun gel ulan istifa et diyordun" diyerek ensesinden tutup kendine cektigi..
Yumruk, tokat hele hele koltugunun altina alip yumruklama falan görmedim..
Ama yinede o kisi ölmüs anasina bile küfretse sakinligini korumaliydi, " ya sabir demeliydi"
anaa bbunu görmemişim. vay anasınıı. feci girişmiş