Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Weiss teftisi onceden haber verseler nolcaka anlamiyorum demissin ya anlayamazsin cunku bu ulkede denetimlerin nasil duzende islendigini kestiremiyorsun.Ne guzel avrupa gormus insansin.Bu ulkede bir izgara ocakbasi cizbiza ne denetimlere,teftislere gidilmeden onay veriliyor.

O arabalarin yillik kontrollerinde konusundan komsusundan yangin tupu odunc alip var gibi gostertip okeylenenler,fabrikalara erzak paketlerine tav olur calismasi uygundur raporu verdirenlerin memleketi burasi.Rusveti gectim bir ogle yemegine uygundur kasesi basanlarin memleketi.

Bu ulkede denetimler "baakk geliyorum haftya heee ona gore onlemini al gostermelik te olsa " diye gidiliyor.neyin teftis edileceginin listesi bile gonderiliyor..En basitinden okullara bile boyle ya.Mudur bir ogle yemegine cikartir oldu bittiii.Adam hem harcirahini koyar cebine hem hemde karnini doyurur.Oh ne ala.. Bu duzen hep boyleydi ve hala da boyle.Degisecegi de yok.Yukaridan asagiya guclu olan cukkayi aliyo cebine susuyor oturuyor.Diyorsun ya ulkenin ilerlemesini engelleyenler var gerilemesini isteyenler var diyorsun ya guluyorum ozaman cok.Turkiye gelismemis bir ulkedir herseyiyle herseyiyle.Kim derse gelismekte olan bir ulke diye kendini kandirir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yasama yürtüme yargı.. bunların başında olanlar tarafından yürütlülüyoruz.

yasama da milletvekillerinin yasalar çıkarması lazım.. ‘Rescue Chamber’ yani kaçış veya yaşam odası türkiyede zorunlu olmadı için işletmeler bunu yapmıyor..
işletme, maddiyatı düşündüğü için yapmayan işletmemi suçlu, yoksa yasaya koymayan hükemetmi?

evet maden işi. dedikleri gibi böyle kazalara hazırlık olmak lazım.. maden ocaklarında yaşanan kazalarda işçilerin hayatını kaybetmesinin en önemli sebebi yaşam odalarının olmaması değilmidir.
haberleri okudukça şok oluyor insan. türkiyede neden geçinmek bukadar zor, ama neden insan hayatı bu kadar ucuz..
yurtdışında ŞİLİydi sanırım. orada meydana gelen maden kazasında 70 küsür kişi 80 gün göçük altında kalmış düşünebiliyomusun

belki bi şey söyleyecekti olamaz mı. ya adam neden şikayetçi olmuyor soruyorum . işten çıkarılacakmış korkuyor diyorlar adam yurt dışında yaşıyor facesine bakın neden korkacak. birgün önce vurdu mu vurmadı mı hatırlamıyorum diyen bir gün sonra nasıl olurda tokat attı diyebilir ne oldu da hatırladı

Pembe nasıl yani bir şey söyleyecekti.
Kulaktan kulağa mı?
Her şeye toleranslı bakıyorum ancak şu olmaması lazımdı.

anaa bbunu görmemişim. vay anasınıı. feci girişmiş:KK53::KK53:

aha bi tane daha. hey allahım. giriştiğini görüyor musun yazar mısın merak ettim tokatı vurmayı girişmeyi bilmem neyi . yukarı takip edilmediğinden herkese soruyorum. gördüysen ben tokatı vurmayı gördüm de

Dün haber bültenine katıldı adam, istem dışı tokata yakın dokunuş gibi bişeydi dedi
Şikayetçi değilim ama özür bekliyorum dedi :KK31:

aha bi tane daha. hey allahım. giriştiğini görüyor musun yazar mısın merak ettim tokatı vurmayı girişmeyi bilmem neyi . yukarı takip edilmediğinden herkese soruyorum. gördüysen ben tokatı vurmayı gördüm de
ben görüyorum. bayağı girişmiş. miyobum ama lensim var. çok net gösteriyor sevgili lensim. :KK53:

hala giriştiğini görüyor musun diyor Allahım ne zormus olan şeyi anlatmak ya:KK53:

sanki dövse yine savunmayacaktın :KK14:

yok ben cıkıyorum daha fazla dayanamıcam:KK53:

Weiss teftisi onceden haber verseler nolcaka anlamiyorum demissin ya anlayamazsin cunku bu ulkede denetimlerin nasil duzende islendigini kestiremiyorsun.Ne guzel avrupa gormus insansin.Bu ulkede bir izgara ocakbasi cizbiza ne denetimlere,teftislere gidilmeden onay veriliyor.

O arabalarin yillik kontrollerinde konusundan komsusundan yangin tupu odunc alip var gibi gostertip okeylenenler,fabrikalara erzak paketlerine tav olur calismasi uygundur raporu verdirenlerin memleketi burasi.Rusveti gectim bir ogle yemegine uygundur kasesi basanlarin memleketi.

Bu ulkede denetimler "baakk geliyorum haftya heee ona gore onlemini al gostermelik te olsa " diye gidiliyor.neyin teftis edileceginin listesi bile gonderiliyor..En basitinden okullara bile boyle ya.Mudur bir ogle yemegine cikartir oldu bittiii.Adam hem harcirahini koyar cebine hem hemde karnini doyurur.Oh ne ala.. Bu duzen hep boyleydi ve hala da boyle.Degisecegi de yok.Yukaridan asagiya guclu olan cukkayi aliyo cebine susuyor oturuyor.Diyorsun ya ulkenin ilerlemesini engelleyenler var gerilemesini isteyenler var diyorsun ya guluyorum ozaman cok.Turkiye gelismemis bir ulkedir herseyiyle herseyiyle.Kim derse gelismekte olan bir ulke diye kendini kandirir.

Hiç mi ilkokuldayken okullarına müfettiş gelmemiş anlamadım ben de. Kitapları değiştirirdik biz öğretmen soru ezberletirdi müfettiş gelecek diye. Sanayide farklı oluyor sanki.

Ya sen bir tane bile insanın yardım ettiğine inanmayan insandın.tenezzül edip konuya bile bakmadın,neyin davasını sürüyon daha ?

dölü ile diyordun çok yakın kelime:KK14:

Ben denetimciler rüsvete yada mangal falan filana göre " hersey yolunda " raporu vermiyor demiyorum!
Aksine " denetimciler rüsvet almis, isveren rüsvet vermis, olmayan yasam odalarini var gibi göstermisler, neden bu damalari kimse agzina almiyor, neden bu adamlar hedef tahtasina konmuyor, neden asil katiller görmezden geliniyor " diyorum.
Ben bnu deyince de bazi arkadaslar " denetim yapilmadan 10 gün önce haber ucuruluyor" diyor.
Bende diyorum ki " haber ucurulsa ne olacak, olmayan yasam odasimi insa edilecek, demek ki denetimciler görevini yapmiyor" diyorum.
Anlatabildim mi?

ben görüyorum. bayağı girişmiş. miyobum ama lensim var. çok net gösteriyor sevgili lensim. :KK53:

kesin öyledir. lensini çıkarırsan daha net görürsün . hatta bi de kızı kolunun altına almış vurmuş da vurmuş. 14 15 yaşındaki üniversite öğrencinisi.

X