Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

kesin öyledir. lensini çıkarırsan daha net görürsün . hatta bi de kızı kolunun altına almış vurmuş da vurmuş. 14 15 yaşındaki üniversite öğrencinisi.
huuuuu.kız konusunu çoktan geçtik.:)
oradamısın daha. geri sayfaları biraz daha detaylı oku.

Ben denetimciler rüsvete yada mangal falan filana göre " hersey yolunda " raporu vermiyor demiyorum!
Aksine " denetimciler rüsvet almis, isveren rüsvet vermis, olmayan yasam odalarini var gibi göstermisler, neden bu damalari kimse agzina almiyor, neden bu adamlar hedef tahtasina konmuyor, neden asil katiller görmezden geliniyor " diyorum.
Ben bnu deyince de bazi arkadaslar " denetim yapilmadan 10 gün önce haber ucuruluyor" diyor.
Bende diyorum ki " haber ucurulsa ne olacak, olmayan yasam odasimi insa edilecek, demek ki denetimciler görevini yapmiyor" diyorum.
Anlatabildim mi?

Biz onları da eleştiriyoruz, görmezden gelen var mı? Ben sanmıyorum ki burada hiç kimse iş verenler, müfettişler suçsuz tek suçlu hükümet desin. Bir çok başlık var bu konuda açılmış. Gözünüzden kaçtı herhalde.

Ya sen bir tane bile insanın yardım ettiğine inanmayan insandın.tenezzül edip konuya bile bakmadın,neyin davasını sürüyon daha ?

evet bakmadım dua ediyorum. okuduğum yasinin sayısını unuttum. gece gündüz. oldu mu canım. ha siz bunu saymazsınız . burdan yardım etmem

evet bakmadım dua ediyorum. okuduğum yasinin sayısını unuttum. gece gündüz. oldu mu canım. ha siz bunu saymazsınız . burdan yardım etmem

Biz saymayız he... çünkü AKP'den gerisi gavur.

Azıcık yüreğinde vicdan olsaydı açtığım hatim konusunu görmezden gelmezdin.

Son düzenleme:
Biz onları da eleştiriyoruz, görmezden gelen var mı? Ben sanmıyorum ki burada hiç kimse iş verenler, müfettişler suçsuz tek suçlu hükümet desin. Bir çok başlık var bu konuda açılmış. Gözünüzden kaçtı herhalde.

Sanirim sizin gözünüzden kacmis..
Zira " adamlar ne yapsin tepki cok, onun icin bassagligi dilemiyorlar" diyen bile var..
Napsin gercekten adamlar yyaziiikkk..
Delircem ya.
Sanki bu kadar canin katili on lar degil..

Allah kabul etsin, hepimiz okuyoruz içiniz rahat olsun. Manevi yardım yanında maddi yardım da olsun diye bir kampanya başlatılmış kötü mü olmuş?

2 gündür niye bir sorumlu çıkmadı niye gözaltına alınmadı bu şirketin, sahibi yöneticileri diye soruyoruz zaten. Savcı ilk sorumlular(!!!) ölmüş kimi gözaltına alayım diyor. (!)

Allah kabul etsin, hepimiz okuyoruz içiniz rahat olsun. Manevi yardım yanında maddi yardım da olsun diye bir kampanya başlatılmış kötü mü olmuş?

Kazen'i kendi yardım kampanyacıları ile karıştırıyor.

Manisa Valiliği yardımı sırf MHPli Başkan başlattı diye reddedip kendi başlattı.

Sanirim sizin gözünüzden kacmis..
Zira " adamlar ne yapsin tepki cok, onun icin bassagligi dilemiyorlar" diyen bile var..
Napsin gercekten adamlar yyaziiikkk..
Delircem ya.
Sanki bu kadar canin katili on lar degil..

Kimin için, şirket sahibi için mi diyorlar? Görmedim gerçekten.

kesin öyledir. lensini çıkarırsan daha net görürsün . hatta bi de kızı kolunun altına almış vurmuş da vurmuş. 14 15 yaşındaki üniversite öğrencinisi.

Hea bak biride öyle demisti:))
Kizi kolunun altina almis yumruklamis am kiz konusamiyormus.
Niye?
Kizin nisanlisi memurmus kizda üniversiteliymis onun icinmis.
14 yasinda nisanli bir kiz ayrica üniversite ögrencisi..
Allah im yaaa

2 gündür niye bir sorumlu çıkmadı niye gözaltına alınmadı bu şirketin, sahibi yöneticileri diye soruyoruz zaten. Savcı ilk sorumlular(!!!) ölmüş kimi gözaltına alayım diyor. (!)

Aa çok güzel bir laf etmiş savcı.
Valla edebiyatı da iyiymiş maşallah.
Gerçekten ilk sorumlular mühendisleri..
Yazık ki 5 tane bildiğim rakamla mühendis kaybı var şu an.

kötü olmuş iyi olmuş demedim demem de . yardım eden de allah razı olsun. benim şahsi fikrim telden internetten yardım konularına girmem. bizzat gözümle görürüm yardım yaptığım kişiyi. bu benim fikrim herkese saygılıyım

Bu gercekten bir iftira..
Bu kadar olmaz yahu.
"ne kaciyorsun ulan istifa et diyordun"
Söyledigi kelime bu..

Istifa et diyince daha hakli mi oluyor ?
israil dolu dese en azindan adamin ne yaptigini bilmez ulan hakkaten ne yapti da kizdirdi derdik, halbuki adamin sucu istifa et demekmis. simdi savunayim derken iyice dusurdunuz basbakani :KK14:

içerde daha 450 kişi olduğu söyleniyor ki hükümet 18 diyor. küllü su basmaya devam ediyorlarmış. ki bu da cesetlerin üzerine beton atmak anlamında.

şu anda savcılık tüm delillere el koymuş. trafo neden gösterilince tazminat da verilmeyecek. burdan adalet çıkacak mı?

rıza sarraf'ı dışarı çıkaran bu adalete ben hiç güvenmiyorum.

olayı böyle örtecekler sanırım. 300 civarında ölü vs diye.

bu olayda da uyumaya devam eden akp'liler kendi başları yanana kadar uyumaya devam edecek.

acı bir ülkeyiz, özetle.

Kazen'i kendi yardım kampanyacıları ile karıştırıyor.

Manisa Valiliği yardımı sırf MHPli Başkan başlattı diye reddedip kendi başlattı.

Yardımda bile kutuplaşıyoruz demi? Aslında kutuplaşmanın diğer adı sahiplenmek. Yardımı sahiplenmeye çalışıyorlar. Ne olacaksa? Amaç yardımsa hatice değil netice önemli değil mi?

töbe töbee

X