Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

$10314742_1452805258297788_5877327587893758054_n.jpg

çok güzel susuyorlar:KK14:

Hakket vurmuş mu vurmamış mı? Bir şeyler oluyor o an ama ne olduğu belli değil.
Vurmuş desek sanki olamaz gibi geliyor. Montaj denir. Vurmamış desek yine bir hareketlilik var ortada..
Ancak kendisi biraz tez canlı olduğu kadar da soğuk kanlıdır. Ve bence hiçbir insan diktatör dahi olsa azılı katil olmadığı sürece kanayan yarası olan bir kız çocuğunu darp etmez..diğer yaşanan tartaklama olayları da yani başbakanın işi gücü yok sokak kavgasına mı girecek. Zaten o kadar kalabalık koruma ordusu buna izin verir mi? O oralarda geziyor ama Allah bilir kaç gizli köşede keskin nişancılar var görmediğimiz.

Hakket vurmuş mu vurmamış mı? Bir şeyler oluyor o an ama ne olduğu belli değil.
Vurmuş desek sanki olamaz gibi geliyor. Montaj denir. Vurmamış desek yine bir hareketlilik var ortada..
Ancak kendisi biraz tez canlı olduğu kadar da soğuk kanlıdır. Ve bence hiçbir insan diktatör dahi olsa azılı katil olmadığı sürece kanayan yarası olan bir kız çocuğunu darp etmez..diğer yaşanan tartaklama olayları da yani başbakanın işi gücü yok sokak kavgasına mı girecek. Zaten o kadar kalabalık koruma ordusu buna izin verir mi? O oralarda geziyor ama Allah bilir kaç gizli köşede keskin nişancılar var görmediğimiz.

o ara soğukkanlı mıydı ipek:KK53:

sıkıysa benim yanımda yuhalama demesi soğukkanlı olduğunu mu gösteriyor

Son düzenleme:

Twitterden örnek verelim istersen egem ama AKP düsmanlarin yazdiklarina dayanabilecegini zannetmiyorum..
Zira "Soma dakiler AKP ye oy vermediler mi yya, birakin gebersinler" diyenler bile var..
Hatta "Sadece, Somada kiler degil Türkiye de AKP ye ne kadar oy veren varsa hepsinin evlatlari gebersin, evlet acisini ceksinler insallah" diyen bile var..
Yani twitter a girersek cikamayiz..

Ama twitterda gazetecilerin paylastiklarini yazabiliriz..
Gazeteciler nasil insanlari yönlendiriyor görmek icin..
Zira ben twitterda kendine gazeteci diyen bircok mahlukata sahip oldum bu olay sonrasi

Hanımefendi herkes eleştiri yapmakta özgürdür!
Sen kendi fikirlerini söyleyen bir insana kürsüde iken ne hakla hakaret edebilirsin?
Bu nasıl bir Demokrasi anlayışı.
Adam resmen çileden çıktı köpürdü ya.
Hiçte sağlıklı davranışlar değil bunlar.
Başbakan'ın o davranışı Türkiyede ki Demokrasinin ne kadar da ileri olduğunu gösteriyor.
Karşıt düşünceye tahammülsüz bir Başbakan ...
Komik gerçekten ...
Yurtdışında şuan hatırlayamadığım bir Ülke'nin başbakanına yumurtalarla saldırdı öğrenciler ama adam korumalarını dahi devreye sokmadan o yumurtaları yerken öğrencilerin içinden gülerek geçti.
Bence Başbakanlık bu, konuşma yapan bir beyefendiye kürsüde iken terbiyesizlik yapıyorsun demek değil!

birilerine haddini bildirmek oluyor bu . iftira ise terbiyesizlik olur ne olabilir başka. çamur at izi kalsın . ben sana soruyorum vanla ne ilgisi var konuşmadın. ben sana burda iftira atsam yapmadığın halde yaptın desem bana ne dersin. dinler misin beni. sanmıyorum . soruyorum tekrar hak sahibi olmayan evlerin hesabını neden soruyor. bunu düşün istersen. senin benim vergimle bedava ev. oh kebap. bana demokrasiden bahsetme yine. bu sorumun cevabını ver

Öncelikle is yeri sahibinde fazilet olmayabilir vicdan yürek olmayabilir yok mu böyle insan gani gani var... Devletin görevi de böyle bir adam olma ihtimaline karsi denetlemek incelemek sorgulamaktir..

O adamin ne bu dünyada ne diğer dünyada vereceği hesaplar bitmeyecek...

Ama o adamin para için insanları göz ardi edebilme ihtimali düşünülmeliydi... Devlettir insanini koruyacak olan , hakkini savunacak olan...

Böyle hassas bir is kolunda denetlemeyi savsaklarsan bedeli böylesine agir oldu iste.... Kimse dusunemezdi istemezdi boyle olsun... Ama Allah bize bir ders verdi bu yüzden kimse kimseyi aklamaya sucu yoktur demeye calismasin...

Herkes desin ki suclusunuz herkes desin ki nerdeydiniz ? Diyelim ki bir daha yaşanmasin bunlar...

O bakanlar parayi koltukta uyumak için birbirlerini tokatlamak için almiyor... Onlar umarsizsa biz elestirelim üstlerine gidelim ki görsünler bir durup düşünsünler... (Benipek yazini alintilayip yazdim genel olarak yazdim yalniz kusura bakma)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben zaten bunlara katılıyorum. Ancak katiller cinayet işledikleri zaman onların psikopat olmaları yaptıkları hatayı aza indirgemiyor gereken cezayı çekiyorlar. Burada benim dikkati çekmek istediğim nokta tamam Alp Gürkan kalpsiz gaddar bir iş veren bir sürü olduğu gibi ancak ve ancak bir kere bile medya nerede bu adam demiyor??? Ya da adam çıkıp “ben buradayım arkadaş, benim iş yerimde bir şey mi olmuş” diye ilgilenmiyor.
Devletin yapması gerekenler ayrı bir kategori zaten.

birilerine haddini bildirmek oluyor bu . iftira ise terbiyesizlik olur ne olabilir başka. çamur at izi kalsın . ben sana soruyorum vanla ne ilgisi var konuşmadın. ben sana burda iftira atsam yapmadığın halde yaptın desem bana ne dersin. dinler misin beni. sanmıyorum . soruyorum tekrar hak sahibi olmayan evlerin hesabını neden soruyor. bunu düşün istersen. senin benim vergimle bedava ev. oh kebap. bana demokrasiden bahsetme yine. bu sorumun cevabını ver

İfitra derken haberciler o konteynira gitti ve 41 kişi hala konteynirda yasiyor... Sırf deprem zamani kiraci olduklari için.
.. Feyzioğlu na gittiklerini yardim istediklerini söyledi hepsi... Yalan da yok yanlista yok....

Bedava ev derken???????? Deprem diyoruz hanimefendi!!! sizin bugün eviniz yikilsa benim vergimle bedava ev vermeyin onlara desem ne hissedersiniz???

Bu kadarda yapmayin artik yaziktir gunahtir...

Son düzenleme:
o ara soğukkanlı mıydı ipek:KK53:

sıkıysa benim yanımda yuhalama demesi soğukkanlı olduğunu mu gösteriyor

Peki senin paylastigin sözcü haberinde, basbakanin " niye kaciyorsun ulan gelsene istifa et diyordun" sözünü ( kaldiki bu sözü basbakanin söyledigide kesindegil)
Sanki " ne kaciyorsun ulan israil dölü" gibi aktarmasindaki ahlaksizliik nedir egem?
Artik bu kadarina pes yani ya, utanir insan bunu yapmaya..
Oda insan bu iftiralarin bu saldirilarin karsisinda ne kadar susabilir?

Maden sahibi olay yerinde bile kalmamis, gitmis, umrunda degil, ne olsa kendine dokunan yok herkes Basbakana saldiriyor, ohh ne ala ya..

Evet...
Yok adam yalan söylemis ya.
Belkide denetcileride rüsvetle bagladi..
Ama bizim ülkemiz öyle garip bir hal aldiki, suclu kolayca pacayi siyirabiliyor.
Cünkü insanlara sanki tek suclu Basbakanmis gibi bir algi olusturuluyor.
Gercekler saptiriliyor.
Ve isin en aci tarafida ne biliyor musunuz..
Bu algiyi olusturanlar iki kusu ayni anda vuruyor.
Hem Basbakani linc ettiriyor, hemde eger suclanir ve aratirilirsa ucu kendilerine dokunacak olan maden sahibini unutturuyorlar insanlara..

Burada başbakan kadrosu olarak sorumlu ancak diğer kişiler de ele alınması lazım.
Şimdi bir olay olunca akıl veren çok olur. Önüne gelen bir şey soruyor.. önüne gelen eleştiri yapıyor.
Hatta bu adamları destekleyen, onların ihtiyaçlarını bir fil bilen Maden-Sen, Maden İhracatçılar Birliği gibi kuruluşlar da hadiseden sonra bir şeyler söylüyor. Madem sen eksikleri ve yanlışları biliyordun şimdiye kadar neredeydin?

Birincisi bana emir kipleri kullanarak cevabımı ver gibi bir üslup takınamazsınız.
Çünkü böyle bir zorunluluğum yok!
Bu zihniyete yıllardır laf anlatamadığım gibi size de anlatabileceğimi düşünmüyorum.
Sizin doğrularınız benim yanlışım Hanımefendi ve bu hiç bir zaman değişmeyecek.
Evet Başbakanlık yeri geldiğinde atılan iftiraya bile soğukkanlılıkla dinleyip konuşmasını bitirmeyi bekleyip söz sahibi alarak saygı çerçevesi içinde kendini savunmayı gerektirir.
Maalesef sergilenen davranış mahallede ki teyzelerimizin kavgasına dönmüş.
Allahtan Barolar Bir. Başkanı sukünatini koruyan bilinci yerinde aklı selim bir insanmışta cevap vermekten çekinmiş.
Ortada bir iftira olduğunu düşünmüyorum, bence siz iftiranın kelime anlamına bir bakmalısınız.
Ayrıca bir iftira söz konusu oldğunda evet bende sakin kalamam ama o bir Başbakan, fark burada olmalı :KK34:

Bence siz birdaha okuyun..
Belki siz öylesinizdir bilemem ama biz bu bölümde MArmaya beddua edip, elestirip, yerden yere vurup, Sarigül ün attigi tokat icin " eline saglik iyi yapmis " diyenleri gördük.

ben her partinin fanatizmine karşıyım..ben sadece daha özgür daha uygar daha medeni,insan hakları konusunda duyarlı,saygılı,külürlü insanalar tarafından yönetilmek istiyorum...insnalar da kendi oy verdikleri partiyi de eleştirebilsinler istiyorum...
dediğiniz gibi,soma faciasını provakasyona bağlayıp ,hükümete yönelik diyen saçma düşünceler gibi,tam tersi şekilde akp ye oy vermediler mi ,kalsınlar içerde diyen zihniyet de çok kötü bana göre..
mesela Taner yıldızın kriz yönetimini (rakamlar konusunda eleştirsem de) uygun görüyorum,başından beri orada çalışmaları yönetmesini güzel buluyorum.. [/COLOR]

Canım ben zaten bunlara katılıyorum. Ancak katiller cinayet işledikleri zaman onların psikopat olmaları yaptıkları hatayı aza indirgemiyor gereken cezayı çekiyorlar. Burada benim dikkati çekmek istediğim nokta tamam Alp Gürkan kalpsiz gaddar bir iş veren bir sürü olduğu gibi ancak ve ancak bir kere bile medya nerede bu adam demiyor??? Ya da adam çıkıp �ben buradayım arkadaş, benim iş yerimde bir şey mi olmuş� diye ilgilenmiyor.
Devletin yapması gerekenler ayrı bir kategori zaten.

Çünkü adam ve ailesi evleri koruma altında çok büyük tepki var...

Korumaya alindiklarii bilindiği için nerede denmiyor cikip basagligi dilese bile alacagi cevaplar tepkiler çok net...

Bu yüzden arama calismalari bitip adli surece geçene kadar da ortalıkta olmayacak diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
Peki senin paylastigin sözcü haberinde, basbakanin " niye kaciyorsun ulan gelsene istifa et diyordun" sözünü ( kaldiki bu sözü basbakanin söyledigide kesindegil)
Sanki " ne kaciyorsun ulan israil dölü" gibi aktarmasindaki ahlaksizliik nedir egem?
Artik bu kadarina pes yani ya, utanir insan bunu yapmaya..
Oda insan bu iftiralarin bu saldirilarin karsisinda ne kadar susabilir?

Maden sahibi olay yerinde bile kalmamis, gitmis, umrunda degil, ne olsa kendine dokunan yok herkes Basbakana saldiriyor, ohh ne ala ya..

sen ister inanma ister inan o kelimeler söylenirken başbakanın ağız hareketlerine bak istersen ve o döl lafı alenen duyuluyor.zaten sevgili başbakanımızın ne tür kelimeler edebildiğini gayet iyi biliyoruz:KK34:

ben her partinin fanatizmine karşıyım..ben sadece daha özgür daha uygar daha medeni,insan hakları konusunda duyarlı,saygılı,külürlü insanalar tarafından yönetilmek istiyorum...insnalar da kendi oy verdikleri partiyi de eleştirebilsinler istiyorum...
dediğiniz gibi,soma faciasını provakasyona bağlayıp ,hükümete yönelik diyen saçma düşünceler gibi,tam tersi şekilde akp ye oy vermediler mi ,kalsınlar içerde diyen zihniyet de çok kötü bana göre..
mesela Taner yıldızın kriz yönetimini (rakamlar konusunda eleştirsem de) uygun görüyorum,başından beri orada çalışmaları yönetmesini güzel buluyorum.. [/COLOR]

Iste bizde bu sorunu anlatmaya calisiyoruz..
Elestirmeye, yapici elestiri yapip daha iyisini istemeye firsat kalmiyor.
Bakin o madenlerin sahibi yalan söylemis denetcilere, yada rüsvet vermis, olmayan yasam odalarini var gibi göstermis..
Bu durumda yapilmasi gereken ne?
Önce maden sahibi, sonra o denetimi yapanlar tutuklanmali..
Rüsvetle bu kadar cana mal olan deneticimler en agir cezaya captirilmali, sonra maden sahibi yine rüsvetle bu kadar cana mal oldugu icin en agir cezayi almali..
Sonrasinda kanun koyucuya elestiri getirilip, yeni kanunlar yapmasi istenmeli..
Ama burada maden sahibi, denetimi yapanlar keyiflerine bakiyor..
Neden cünkü birileri algi olusturarak sanki maden basbakaninmista, o iscilerede gidin ölün demis gibi davraniyor..
Yani bazilarin derdi sorunlara cözüm bulup, suclulari cezalandirmak degil...
Varsa basbakan yoksa basbakan ve bu cok yanlis..

sen ister inanma ister inan o kelimeler söylenirken başbakanın ağız hareketlerine bak istersen ve o döl lafı alenen duyuluyor.zaten sevgili başbakanımızın ne tür kelimeler edebildiğini gayet iyi biliyoruz:KK34:

ya açık açık duyuluyor israil dölü dendiği :KK53:
niye kaçıyorsun istifa et diyordun olarak nasıl çevirebiliyorlar

Bence iyi izleyin, zira arkadanda " basbakan istifa" diye bagiriyorlar, Basbakaninda tepkisi buna zaten...
Ayrica evet cok net duyuluyor " istifa et diyordun" lafi..
Herneyse, insanlar bu gibi durumda özel agiz okuyucular okuyup "istifa et diyordun" diyor bile dese, ineleme yapanlari satin almislar derler..
Diyorumya, basbakana nefret bugün o maden sahibin olay yerinde n gidip keyfine bakmasina sebep degil mi?

düğn cnn türk te cüneyt özdemir ve ekonomi müdürleri çok güzel konuştu,dediler ki:
kriz yönetimi kriz çıktıktan sonra değil,önces,nde başlar..bir kriz durumunda kimin neler yapması gerektiği bellidir.basınla olan iişkiler,açıklamları kimin yapacağı,kurtarma çalışmalrını kimin yöneteceği ,işçi yakınlarına verilecek destek vs....
ama bu holding te böyle bir kurul bile yok....kendi kriz masaları yok,olan bitenden haberleri yok bu adamların..nasıl bir "holding" nasıl yöneticiler nasıl patronlar anlamış değilim...

bende Cüneyt özdemiri izledim
gazeteci haberci kimliği dışında, insan kimliğini gösterdi, kendince hesap sordu,
helal olsun diyorum, gözlerim dolu dolu dinledim, titreyen dudaklarından dökülenleri :KK43:(((

alp gürkan teşrif etti,çizimlerle dersine çalışmış:KK50:

X