Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bı konuda bile yapıldı bu. o yüzden açıklama gereği duydum okeymidir weiss hanım.
okeyyyyy:)).................Insanlarin yazilarinda olmayan seyler varmis gibi aktarilmasin benim icin sorun yok, okeyyyy:))
Hakket vurmuş mu vurmamış mı? Bir şeyler oluyor o an ama ne olduğu belli değil.
Vurmuş desek sanki olamaz gibi geliyor. Montaj denir. Vurmamış desek yine bir hareketlilik var ortada..
Ancak kendisi biraz tez canlı olduğu kadar da soğuk kanlıdır. Ve bence hiçbir insan diktatör dahi olsa azılı katil olmadığı sürece kanayan yarası olan bir kız çocuğunu darp etmez..diğer yaşanan tartaklama olayları da yani başbakanın işi gücü yok sokak kavgasına mı girecek. Zaten o kadar kalabalık koruma ordusu buna izin verir mi? O oralarda geziyor ama Allah bilir kaç gizli köşede keskin nişancılar var görmediğimiz.
Hanımefendi herkes eleştiri yapmakta özgürdür!
Sen kendi fikirlerini söyleyen bir insana kürsüde iken ne hakla hakaret edebilirsin?
Bu nasıl bir Demokrasi anlayışı.
Adam resmen çileden çıktı köpürdü ya.
Hiçte sağlıklı davranışlar değil bunlar.
Başbakan'ın o davranışı Türkiyede ki Demokrasinin ne kadar da ileri olduğunu gösteriyor.
Karşıt düşünceye tahammülsüz bir Başbakan ...
Komik gerçekten ...
Yurtdışında şuan hatırlayamadığım bir Ülke'nin başbakanına yumurtalarla saldırdı öğrenciler ama adam korumalarını dahi devreye sokmadan o yumurtaları yerken öğrencilerin içinden gülerek geçti.
Bence Başbakanlık bu, konuşma yapan bir beyefendiye kürsüde iken terbiyesizlik yapıyorsun demek değil!
Öncelikle is yeri sahibinde fazilet olmayabilir vicdan yürek olmayabilir yok mu böyle insan gani gani var... Devletin görevi de böyle bir adam olma ihtimaline karsi denetlemek incelemek sorgulamaktir..
O adamin ne bu dünyada ne diğer dünyada vereceği hesaplar bitmeyecek...
Ama o adamin para için insanları göz ardi edebilme ihtimali düşünülmeliydi... Devlettir insanini koruyacak olan , hakkini savunacak olan...
Böyle hassas bir is kolunda denetlemeyi savsaklarsan bedeli böylesine agir oldu iste.... Kimse dusunemezdi istemezdi boyle olsun... Ama Allah bize bir ders verdi bu yüzden kimse kimseyi aklamaya sucu yoktur demeye calismasin...
Herkes desin ki suclusunuz herkes desin ki nerdeydiniz ? Diyelim ki bir daha yaşanmasin bunlar...
O bakanlar parayi koltukta uyumak için birbirlerini tokatlamak için almiyor... Onlar umarsizsa biz elestirelim üstlerine gidelim ki görsünler bir durup düşünsünler... (Benipek yazini alintilayip yazdim genel olarak yazdim yalniz kusura bakma)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
birilerine haddini bildirmek oluyor bu . iftira ise terbiyesizlik olur ne olabilir başka. çamur at izi kalsın . ben sana soruyorum vanla ne ilgisi var konuşmadın. ben sana burda iftira atsam yapmadığın halde yaptın desem bana ne dersin. dinler misin beni. sanmıyorum . soruyorum tekrar hak sahibi olmayan evlerin hesabını neden soruyor. bunu düşün istersen. senin benim vergimle bedava ev. oh kebap. bana demokrasiden bahsetme yine. bu sorumun cevabını ver
o ara soğukkanlı mıydı ipek
sıkıysa benim yanımda yuhalama demesi soğukkanlı olduğunu mu gösteriyor
Evet...
Yok adam yalan söylemis ya.
Belkide denetcileride rüsvetle bagladi..
Ama bizim ülkemiz öyle garip bir hal aldiki, suclu kolayca pacayi siyirabiliyor.
Cünkü insanlara sanki tek suclu Basbakanmis gibi bir algi olusturuluyor.
Gercekler saptiriliyor.
Ve isin en aci tarafida ne biliyor musunuz..
Bu algiyi olusturanlar iki kusu ayni anda vuruyor.
Hem Basbakani linc ettiriyor, hemde eger suclanir ve aratirilirsa ucu kendilerine dokunacak olan maden sahibini unutturuyorlar insanlara..
birilerine haddini bildirmek oluyor bu . iftira ise terbiyesizlik olur ne olabilir başka. çamur at izi kalsın . ben sana soruyorum vanla ne ilgisi var konuşmadın. ben sana burda iftira atsam yapmadığın halde yaptın desem bana ne dersin. dinler misin beni. sanmıyorum . soruyorum tekrar hak sahibi olmayan evlerin hesabını neden soruyor. bunu düşün istersen. senin benim vergimle bedava ev. oh kebap. bana demokrasiden bahsetme yine. bu sorumun cevabını ver
Bence siz birdaha okuyun..
Belki siz öylesinizdir bilemem ama biz bu bölümde MArmaya beddua edip, elestirip, yerden yere vurup, Sarigül ün attigi tokat icin " eline saglik iyi yapmis " diyenleri gördük.
Canım ben zaten bunlara katılıyorum. Ancak katiller cinayet işledikleri zaman onların psikopat olmaları yaptıkları hatayı aza indirgemiyor gereken cezayı çekiyorlar. Burada benim dikkati çekmek istediğim nokta tamam Alp Gürkan kalpsiz gaddar bir iş veren bir sürü olduğu gibi ancak ve ancak bir kere bile medya nerede bu adam demiyor??? Ya da adam çıkıp �ben buradayım arkadaş, benim iş yerimde bir şey mi olmuş� diye ilgilenmiyor.
Devletin yapması gerekenler ayrı bir kategori zaten.
Peki senin paylastigin sözcü haberinde, basbakanin " niye kaciyorsun ulan gelsene istifa et diyordun" sözünü ( kaldiki bu sözü basbakanin söyledigide kesindegil)
Sanki " ne kaciyorsun ulan israil dölü" gibi aktarmasindaki ahlaksizliik nedir egem?
Artik bu kadarina pes yani ya, utanir insan bunu yapmaya..
Oda insan bu iftiralarin bu saldirilarin karsisinda ne kadar susabilir?
Maden sahibi olay yerinde bile kalmamis, gitmis, umrunda degil, ne olsa kendine dokunan yok herkes Basbakana saldiriyor, ohh ne ala ya..
ben her partinin fanatizmine karşıyım..ben sadece daha özgür daha uygar daha medeni,insan hakları konusunda duyarlı,saygılı,külürlü insanalar tarafından yönetilmek istiyorum...insnalar da kendi oy verdikleri partiyi de eleştirebilsinler istiyorum...
dediğiniz gibi,soma faciasını provakasyona bağlayıp ,hükümete yönelik diyen saçma düşünceler gibi,tam tersi şekilde akp ye oy vermediler mi ,kalsınlar içerde diyen zihniyet de çok kötü bana göre..
mesela Taner yıldızın kriz yönetimini (rakamlar konusunda eleştirsem de) uygun görüyorum,başından beri orada çalışmaları yönetmesini güzel buluyorum.. [/COLOR]
sen ister inanma ister inan o kelimeler söylenirken başbakanın ağız hareketlerine bak istersen ve o döl lafı alenen duyuluyor.zaten sevgili başbakanımızın ne tür kelimeler edebildiğini gayet iyi biliyoruz
sen ister inanma ister inan o kelimeler söylenirken başbakanın ağız hareketlerine bak istersen ve o döl lafı alenen duyuluyor.zaten sevgili başbakanımızın ne tür kelimeler edebildiğini gayet iyi biliyoruz
düğn cnn türk te cüneyt özdemir ve ekonomi müdürleri çok güzel konuştu,dediler ki:
kriz yönetimi kriz çıktıktan sonra değil,önces,nde başlar..bir kriz durumunda kimin neler yapması gerektiği bellidir.basınla olan iişkiler,açıklamları kimin yapacağı,kurtarma çalışmalrını kimin yöneteceği ,işçi yakınlarına verilecek destek vs....
ama bu holding te böyle bir kurul bile yok....kendi kriz masaları yok,olan bitenden haberleri yok bu adamların..nasıl bir "holding" nasıl yöneticiler nasıl patronlar anlamış değilim...