Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Yazık ki ne yazık.Burda konunun basından beri okuduklarıma da üzüldüm..Burda farklı fikirler olsa da tartıssak ta hadi tokatladıgı videoyu geç net değil,o değil vs vs sosyal medyada da tv de de ondan daha vahim 2-3 video yayınlandı...Bunları izleyip yanlış yapmış basbakanımız,orası bu tepkiyi verme yeri ve hele hele o insanlar bu tepkinin verileceği kişiler hiç değildi diyebilme cesaretini göstermelerini beklerdim..Ama görüyorum ki böyle bir duruşu sergileyememişler...Diyecek bişey yok.Kendi fikirleridir...

Ben artık toplumda sağ-sol, alevi, kürt, türk gibi çeşitli ayrımları görmüyorum ülke sadece vicdanlılar ve vicdansızlar diye bölündü.

Son düzenleme:
yok canım kafasını koltuğunun altına alıp yumruklamamış eksik bilgi birde yere yatırıp üstünde zıplamış:KK37: hey Allahım yaa tokatı yiyen kişi bu akşam ana haberde konuştu delikanlı ortamın ve kargaşanın nasıl hat safhada olduğunu anlattı provakatörler çok sayıdaydı dedi görüntülerde yayınladı tokatı yiyenin gösterdiği anlayışı siz gösteremiyorsunuz orda tc nin başbakanın linç edilse bir keyifle ohh çeker üzerine birde kahve içerdiniz değilmi....:KK47:

Ben Başbakan i severim ve bir cocugu tartaklayacak kadar aciz olmadgndan da eminim bu kadarini yapmaz. Fakat benim olan sevgim onu elestirmeyecegim anlamina gelmez.basin toplantisini izledim cok yavan geldi bana.insanlarn acilarina ortak olamadi tam olarak.olagandr kelimesini kabul edemem.1800 lerin ingiltere siyle kiyaslamasi da hic yerinde degildi.bugun ingiltere de almanya da boyle vakalar olmuyorsa oturup dusunmek kendini elestrmk lazim.provakasyonlar da vardr elbet.insanlarin acilari uzernden siyaset yapmak provokasyon yapmak asla kabul edilmez.ne olursa olsun chp li olsak akp li olsak bu bizim ortak bi acimizdr.olenler icin dua okumaktan yas tutmaktan baska bisey gelmez elimzden....acimiz cok buyuk kenetlenme gunudur bugun...umarm bu son olur...

yok canım kafasını koltuğunun altına alıp yumruklamamış eksik bilgi birde yere yatırıp üstünde zıplamış:KK37: hey Allahım yaa tokatı yiyen kişi bu akşam ana haberde konuştu delikanlı ortamın ve kargaşanın nasıl hat safhada olduğunu anlattı provakatörler çok sayıdaydı dedi görüntülerde yayınladı tokatı yiyenin gösterdiği anlayışı siz gösteremiyorsunuz orda tc nin başbakanın linç edilse bir keyifle ohh çeker üzerine birde kahve içerdiniz değilmi....:KK47:

Neyle tehdit edildi o adam kimbilir.

Git savunmanı başka yerde yap.

O başlığa hiç bakmadım bile ben.Umarım bu platformda o herifin yaptıgı ınsanlık dısı haraketi savunan yoktur.Umarım.

o başlıkta değil reel de tanıdığım bir kaç kişinin yorumu:KK50:

seçim zamanı akepeli arkadaşlarıma saygımdan face'de paylaşım yapmadım ama bu konuda yapıyorum ve paylaşımlara yazılıyor:KK50:

Doğruya doğru Cumhurbaşkanı'nı pasifliği nedeniyle sevmem. Fakat bugün gerçekten Başbakan'dan daha insani konuştu. Gelişmiş ülkelerde bu kazalar nasıl minimize edildiyse bizde gerekli tedbirleri alacağız diye bir açıklama yaptı. 1800'lü yılların İngilteresi ile karşılaştırılmadığımız gerçekçi bir açıklamaydı.

Ama CNNTürk'de bu akşam dinledim. Okadar çok korumayla gitmişki orada sesini duyurmak isteyen insanlar susturulmuş. Hatta acısı olan insanların bile sessiz olmaları sağlanmış. CNN Türk muhabiri keşke bukadar korumayla gelip acılı vatandaşları uzaklaştıracağına Hayrunisa hanım ile gelseydi. En çok kadınlar ağlıyor. Onlarda destek elini görseydi. Daha içten ve samimi olurdu dedi. Nekadar doğru söyledi.

şu "ama..." ile başlayan bölüm var ya, en muhtesem konusmayı dahi sıfırlıyor benim gözümde.
surekli bir protokol ve insanların tartaklanma videolarını izliyoruz.
yahu ilk gunler daha onemli degil mi madencilerin cıkarılması icin?
nasıl bir devlet buyugudur ki madenin icinde kalan vatandasların cıkarılmasını 2.planda tutup, kendisinin guvenligi nedeniyle gecikmeye neden olur?!
kimse yas mesajı falan vermesin, turkiye icin acıklama yapmasın mumkunse, ailelerine cenazelerini versinler yeter ki.

Son düzenleme:

Sizinde söylediğiniz gibi ülkenin Başbakan'ına yakışan bir hareket miydi? Ayrıca o çocuğun oraya çıkıp özgür iradesiyle hiçbir baskı altında kalmadan konuştuğuna inanabiliyor musunuz? Oradaki insanlar acılı. Bukadar acılı insanların hesap sormaya hakkı yok muydu?

bazı tokadı yiyen aile der, gecim derdi der mecburiyetten susar, devlet buyugu diyip ozur diler.
bazı tokadı yiyenler de siddetin bu kadar ortalık yerde rahatca sergilenmesini gorup kaybedecek birseyi kalmadıgını dusunur, tepkisi katlanarak buyur.

burada ikisinin verdigi tavrın farkı degil, kimin ne hakla tokat attıgıdır elestirilmesi gereken.
ve evet, kimse anlayıs goster(e)miyor, cunku bu anlayıs gosterilebilecek bir olay degil.

Su yorumcusu : "Hükümeti sorumlu tutmayalım"mış. Oldu. Mozambik itfaiyesini sorumlu tutalım. Her iyi şey hükümetin başarısı, her kötü olay kader zaten.''

Ben Başbakan i severim ve bir cocugu tartaklayacak kadar aciz olmadgndan da eminim bu kadarini yapmaz. Fakat benim olan sevgim onu elestirmeyecegim anlamina gelmez.basin toplantisini izledim cok yavan geldi bana.insanlarn acilarina ortak olamadi tam olarak.olagandr kelimesini kabul edemem.1800 lerin ingiltere siyle kiyaslamasi da hic yerinde degildi.bugun ingiltere de almanya da boyle vakalar olmuyorsa oturup dusunmek kendini elestrmk lazim.provakasyonlar da vardr elbet.insanlarin acilari uzernden siyaset yapmak provokasyon yapmak asla kabul edilmez.ne olursa olsun chp li olsak akp li olsak bu bizim ortak bi acimizdr.olenler icin dua okumaktan yas tutmaktan baska bisey gelmez elimzden....acimiz cok buyuk kenetlenme gunudur bugun...umarm bu son olur...

evet maalesef yaptığı açıklamayı bende beğenmedim.. yani gerek yoktu şu tarihte şurda şunlar oldu demesine ki zaten yeterince tepki topladı..

Utanıyorum ya, iktidardan utanıyorum, muhalefetten utanıyorum.
Ülkemin gözü kör, sus pus olmuş insanlarından utanıyorum.

Hadi başbakanın ne tür bi insan olduğunu, vicdansızlığını anladık gördük bunca zaman.
ben öyle bir insanın yaptığı hiçbir şeye şaşırmıyorum açıkçası.
Bir başbakan nasıl bunu yapar diyemiyorum. Biliyorum, daha beterlerini de yapar.

Ama bu olanları gören bir insan hala bu adama nasıl tapar anlamıyorum!
Bu kadar mı yalakayız? bu kadar mı benciliz?
Cahil insana lafım yok, bilmediği için böyle.

ama okumuş, bilgili bir insan hala iktidar yanlısıysa, sırf mevkisini korumak için şerefini satmış demektir.
Ben bugün o kültürlü! insanlardan biri tarafından sınav boyunca psikolojik tacize uğradım mı, uğradım!

Nefret ediyorum insanlıktan nasibini almamış, satılmış insanlardan.
Başbakandan daha tehlikeli olan insanlar bunlar. Bu tip insanlar olmasa başımızda böyle bir başbakan da olmazdı zaten.

Bu eminlik beni kahrediyor...

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogan-iste-boyle-dovdu-510209/

Son düzenleme:

Madem ortalık o kadar karışıktı neden dümdüz yürüyüp gideceği yere gitmek yerine öfkeyle marketin önüne gidip çocuğa tokat attı.Kargaşa içinde olan insan etrafına bakmaz,yolunu boş yere uzatmaz dümdüz yürürdü.Kırmızı yazılı lafınıza gelince bu ülkede bu adamların yaptıklarının cezasını ödetecek bağımsız bir yargı olmadığı ve her yaptıkları yanlarına kaldığı için insanlar öfkelerini nasıl kusacaklarını bilmiyorlar.Bu şirkete tazminat davası açılmalı ama yüksel ihtimal açılmasına izin verilmeyecek ya da şirketin lehine karar alınacak.Madem merak ediyorsunuz söyleyeyim başbakanın linçini değil ama tartaklanmasını zevkle izlerdim üstüne de bir kahve içerdim.Tartaklayacak olan maden işçisi yakını da bir nebze olsun rahatlardı.​

Maalesef, inansanız da inanmasanız da, Rte o adama vurdu .
Eğer korumalar devralmasaydı, Rte o adamı tartaklardı da ...
Ayrıca "Neden kaçıyorsun İsrail Dölü" demiş. Videolarda o da duyuluyor.
Ben de şok içinde izledim, "hani o kadar da değil" mantığı ile.
Ama o kadarmış resmen.

X