- 20 Ocak 2008
- 15.122
- 31.782
yandaşları diyorki yerkel yapmış ama sor bakalım neden yapmış
O başlığa hiç bakmadım bile ben.Umarım bu platformda o herifin yaptıgı ınsanlık dısı haraketi savunan yoktur.Umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yandaşları diyorki yerkel yapmış ama sor bakalım neden yapmış
Yazık ki ne yazık.Burda konunun basından beri okuduklarıma da üzüldüm..Burda farklı fikirler olsa da tartıssak ta hadi tokatladıgı videoyu geç net değil,o değil vs vs sosyal medyada da tv de de ondan daha vahim 2-3 video yayınlandı...Bunları izleyip yanlış yapmış basbakanımız,orası bu tepkiyi verme yeri ve hele hele o insanlar bu tepkinin verileceği kişiler hiç değildi diyebilme cesaretini göstermelerini beklerdim..Ama görüyorum ki böyle bir duruşu sergileyememişler...Diyecek bişey yok.Kendi fikirleridir...
yok canım kafasını koltuğunun altına alıp yumruklamamış eksik bilgi birde yere yatırıp üstünde zıplamış hey Allahım yaa tokatı yiyen kişi bu akşam ana haberde konuştu delikanlı ortamın ve kargaşanın nasıl hat safhada olduğunu anlattı provakatörler çok sayıdaydı dedi görüntülerde yayınladı tokatı yiyenin gösterdiği anlayışı siz gösteremiyorsunuz orda tc nin başbakanın linç edilse bir keyifle ohh çeker üzerine birde kahve içerdiniz değilmi....
O başlığa hiç bakmadım bile ben.Umarım bu platformda o herifin yaptıgı ınsanlık dısı haraketi savunan yoktur.Umarım.
Doğruya doğru Cumhurbaşkanı'nı pasifliği nedeniyle sevmem. Fakat bugün gerçekten Başbakan'dan daha insani konuştu. Gelişmiş ülkelerde bu kazalar nasıl minimize edildiyse bizde gerekli tedbirleri alacağız diye bir açıklama yaptı. 1800'lü yılların İngilteresi ile karşılaştırılmadığımız gerçekçi bir açıklamaydı.
Ama CNNTürk'de bu akşam dinledim. Okadar çok korumayla gitmişki orada sesini duyurmak isteyen insanlar susturulmuş. Hatta acısı olan insanların bile sessiz olmaları sağlanmış. CNN Türk muhabiri keşke bukadar korumayla gelip acılı vatandaşları uzaklaştıracağına Hayrunisa hanım ile gelseydi. En çok kadınlar ağlıyor. Onlarda destek elini görseydi. Daha içten ve samimi olurdu dedi. Nekadar doğru söyledi.
yok canım kafasını koltuğunun altına alıp yumruklamamış eksik bilgi birde yere yatırıp üstünde zıplamış hey Allahım yaa tokatı yiyen kişi bu akşam ana haberde konuştu delikanlı ortamın ve kargaşanın nasıl hat safhada olduğunu anlattı provakatörler çok sayıdaydı dedi görüntülerde yayınladı tokatı yiyenin gösterdiği anlayışı siz gösteremiyorsunuz orda tc nin başbakanın linç edilse bir keyifle ohh çeker üzerine birde kahve içerdiniz değilmi....
Ben Başbakan i severim ve bir cocugu tartaklayacak kadar aciz olmadgndan da eminim bu kadarini yapmaz. Fakat benim olan sevgim onu elestirmeyecegim anlamina gelmez.basin toplantisini izledim cok yavan geldi bana.insanlarn acilarina ortak olamadi tam olarak.olagandr kelimesini kabul edemem.1800 lerin ingiltere siyle kiyaslamasi da hic yerinde degildi.bugun ingiltere de almanya da boyle vakalar olmuyorsa oturup dusunmek kendini elestrmk lazim.provakasyonlar da vardr elbet.insanlarin acilari uzernden siyaset yapmak provokasyon yapmak asla kabul edilmez.ne olursa olsun chp li olsak akp li olsak bu bizim ortak bi acimizdr.olenler icin dua okumaktan yas tutmaktan baska bisey gelmez elimzden....acimiz cok buyuk kenetlenme gunudur bugun...umarm bu son olur...
Su yorumcusu : "Hükümeti sorumlu tutmayalım"mış. Oldu. Mozambik itfaiyesini sorumlu tutalım. Her iyi şey hükümetin başarısı, her kötü olay kader zaten.''
Ben Başbakan i severim ve bir cocugu tartaklayacak kadar aciz olmadgndan da eminim bu kadarini yapmaz. Fakat benim olan sevgim onu elestirmeyecegim anlamina gelmez.basin toplantisini izledim cok yavan geldi bana.insanlarn acilarina ortak olamadi tam olarak.olagandr kelimesini kabul edemem.1800 lerin ingiltere siyle kiyaslamasi da hic yerinde degildi.bugun ingiltere de almanya da boyle vakalar olmuyorsa oturup dusunmek kendini elestrmk lazim.provakasyonlar da vardr elbet.insanlarin acilari uzernden siyaset yapmak provokasyon yapmak asla kabul edilmez.ne olursa olsun chp li olsak akp li olsak bu bizim ortak bi acimizdr.olenler icin dua okumaktan yas tutmaktan baska bisey gelmez elimzden....acimiz cok buyuk kenetlenme gunudur bugun...umarm bu son olur...