sizin yola çıkmadan tek tek uğrayıp helallik almanız gerekli..
giden sizsiniz çünkü..
İnsanına göre, büyükleri arayın küçükler tarafından aranın.
bence de doğru olan,
sizin teker teker gidip vedalaşmanız..
hayırlı olsun bu arada..
Yanlış ifade ettiğim için yanlış anlaşıldım sanırım:) işin aslı ben giden degilim kalanlardan biriyimde, gideni aramak istemiyorum onun aramasını beklemeyi düşünüyorum:))
aman canım ya neden bekliyorsun ki sen ara sor ........ne yaptınız de........
oda gelirse ....helallik istemeye sende gidersin ugurlamaya.........:lepi:
Yok canım bana sorsan ben hiç arayıp sormam, ama yanlıs birsey yapmakta istemiyorum, yarın öbür gün beni araması gerekirdi diye arkamdan konusmasın diye doğru hareket etmek istiyorum sadece (ki konusabilecek bir şahsiyet). Ama mademki zaten görgü kuralı olarak benim aramam gerekmiyor, o zaman gayette içim rahat. Oda ister arasın ister aramasın umurumda degil:)
iyide canım umrunda olmayan yada laf edicek biri için sıkıntı dert edip konu acıyorsun sende.......
madem ararsanda laf edicek aramasanda ...........
o zaman dert etme.......neden dert ettin için rahat madem.......kafamçokkarıştı
Yanlış ifade ettiğim için yanlış anlaşıldım sanırım:) işin aslı ben giden degilim kalanlardan biriyimde, gideni aramak istemiyorum onun aramasını beklemeyi düşünüyorum:))
Biraz garip bir sorum olacak sizlere, kusura bakmayın aslında bu konularda yeterince bilgili oldugumu düşünürdüm ama bu noktada takıldım kaldım.
Diyelimki mesela tayininiz çıktı sehir degistiriyorsunuz, Ankara dan İstanbul a tasınacaksınız ve bundan herkesin haberi var. Böyle bir durumda sizin insanları arayıp ben gidiyorum mu demeniz gerekir yoksa. Yoksa Ankara da kalan insanların sizi arayıpta hayırlı olsun demelerimi gerekir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?