Gördüklerimden sonra kocamdan nefret ediyorum

Ya üzmeyin kendinizi diyeceğim ama nasıl olacak bilemedim. Adamın karakteri bozuk çıkmış işte evlilik kumardan farksız gerçekten. Ortak arkadaşınıza da rezil etmiş sizi. Nefret ediyorum erkekliğini kanıtlama çabası içindeki erkeklerden ya.

Üzüntünüzü içinize atıp midenizi neden ağrıtıyorsunuz ki? Sinirinizi çıkarın tam misafirler gelmeden önce korkutun gözünü. Misafirler gidene kadar altına işesin. Adamın kişiliği bozuk ama daha 6.aydan çıkan soruna bak. İşiniz zor.

Onu bunu aratacaktı madem niye evlenmiş ki bu adam
Bundan sonra senden de ona hayır gelmez kendi kaybetti onu belirt önce.
Sende bundan sonra benden kork de.
Güven bir kere yıkılmasın

Siz nasıl bı kisiliksiniz, sanki haltları ben yemişim gibi değişik bir üslup ve sondaki o gülücük. Çok mu hoşunuza gitti bu durum anlamadım.

Sanırım şu an üzgün ve sinirli olduğunuz için yanlış anladınız mesajı. Aslında kötü bir şey dememiş söyledikleri çok doğru.

Siz nasıl bı kisiliksiniz, sanki haltları ben yemişim gibi değişik bir üslup ve sondaki o gülücük. Çok mu hoşunuza gitti bu durum anlamadım.

Tutturmussunuz beklemiyordum diye neye dayanarak beklemiyordunuz diyorum bende. Daha 1. Aydan kendini belli etmiş adam zaten, sevgiliyken de benzer hareketleri varmis demek ki siz gormemissiniz.
Gidin kocanizdan cikarin sinirinizi!

Adam aranıyor bu çok açık güvenmemekte haklısın yasın kaç bilmiyorum ama çocuk yapma şakın şimdilik kardeşinde yanlış anlar ama söyle gelmesin başka birşey uydur kızcağızda yazık gunahında girer böyle erkek musvetteleri

Ben yarin küçük bir kıyameti yasatirdim esime. Sakin susup sessiz kalma. Hatta onun gözünü korkut,gitmekle ayrilmakla tehdit et ki birdaha attigi adimlarda 10 kez düşünsün. Seni cepte keklik sanmasin.. benim esim eski sevgilisini aratsa ben dellenirim ya. Cok kızarım. Uzulurum neyini merak etti diye.. yarin sic agzina,aklini basina toplasin

Yarın yapacağım bunu.tabi sabah nasıl olacak böyle bilmiyorum. gözyaşlarımı tutamıyorum. Midem ağrıyor.
Gece gece mide ağrına gözyaşlarına sebep olan eş ya bı de eş. Hiç iyi değilim .
Kıyamam :KK43: umarım hatasını anlar nefsini dizginler. Zaten sevgisi üstün geliyorsa bunu sana umarım ıspatlar.bundan sonra en çok kendini düşün.

Tutturmussunuz beklemiyordum diye neye dayanarak beklemiyordunuz diyorum bende. Daha 1. Aydan kendini belli etmiş adam zaten, sevgiliyken de benzer hareketleri varmis demek ki siz gormemissiniz.
Gidin kocanizdan cikarin sinirinizi!
Konumdan gidin. sizin gibi insanları su sancılı dönemimde görmek istemiyorum . Ukala yorumlarınızdan tanıyorum sizi zaten ama bana şuan bulaşmayin.

Yarın sabah tüm bu bildiklerinizi yüzüne söyleyip buz gibi davranın eşinize, henüz faaliyete geçmemiş ama hiç tekin gelmedi bana. Yeni evli olup olmamakla aldatmanın hiç alakası yok ama yine de insan düşünüyor , daha 6 ay olmuş evleneli ne ara eski sevgilisini düşünüp birde ortak arkadaşa anlatıyor. Adam size içten içe acımıştır bide, insan karısını bu duruma düşürür mü hiç? Gelecek olan akrabalarını da o düşünüversin bir zahmet, onlara belli etmeseniz de eşinize ondan soğudunuzu aynısını yapsanız ne düşüneceğini söyleyin, sizi kaybetme korkusu yaşasın bir güzel. Mesafeli durup uzaklaşırsanız eski sevgilisine kafa yoracağına karısının derdine düşer.

Bekarliktan çıkamamış esiniz, evliliğin ne olduğunun bilincinde değil. Önünde iki yol var güzel kardeşim tavsiye istersen. Birinci arkadaşların dediği gibi herşeyi söylemek sonu kavga olur. İkinci başka biri yapmış gibi anlatmak. Tabi anlatırken ne kadar aşağılık bir iş yaptığını belirtmek. Falanca böyle böyle yapmış kız bosaniyor. Adam saçma sapan bir şey için yuvasını yıktı gibi

Kardesinize soyleyin gelmesin uzak dursun demis bur arkadas abartmayin.Adam çapkin olabilir ama iki kadini nerak etti diye karisinin kardesine o gozle bakacak sapik olma ihtimali hepumizin kocasinin ki kadardir.Boyle konusup uzmeyin iyice kadini

Kardesinize soyleyin gelmesin uzak dursun demis bur arkadas abartmayin.Adam çapkin olabilir ama iki kadini nerak etti diye karisinin kardesine o gozle bakacak sapik olma ihtimali hepumizin kocasinin ki kadardir.Boyle konusup uzmeyin iyice kadini
Yanlis anlasilmasin adamin yaptigini hafife alniyorum bosanma sebebi ama kardeş bu işe katilmasi çirkin geldi.

Konumdan gidin. sizin gibi insanları su sancılı dönemimde görmek istemiyorum . Ukala yorumlarınızdan tanıyorum sizi zaten ama bana şuan bulaşmayin.
Şuan üzgün olduğunuz için tepkilisiniz bence @RIVAVIRA daha önce benim konularima da yorum yaptığı oldu öyle ters,alaycı,azrlayici bir tavrına rastlamadım ki aslında kötü birşey dememiş .Eşiniz aslında ilk baştan niyeti bozmus bence içinizde tutarsaniz kendinizi yiyip bitirirsinz hemde ister istemez agresif olurusunuz kardesinize de yansır .
Bence yalnız konuşun yuzune vurun ve kardesiniz giderken onunla gidin bir süre kafanızı dinleyin ama İçinize atmayın sizin canınız sikilacagina onun sıkılsin

Kimse aldatilmayi beklemiyor zaten, bekledigi insanla kim niye birlikte olsun veya evlensin ki degil mi?
Yanlis degerlendirmissiniz siz bu kisiyi. Sevgililik donemini geç. Desen ki yillardir ayni evin icindeyiz bir defa yanlisini gormemistim beklemiyordum o zaman anlarim ama adam daha yeni evliyken baslamis abuk sabuk hareketlere zaten 6 ay olmus evleneli neyini beklemiyordunuz?

Belki sevgiliyken bile yapiyordu ama ayni evde olmadiginiz icin sen gormedin :) Sevgiliyken akilli uslu duran bir adamin evlenir evlenmez boyle seylere baslayacagini da sanmiyorum. Onceden de yapiyordur zaten.
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ya yıkılmış bir kadına gülerek? Öncesinde de yok benim kocam sosyal ağ kullanmaz vs. Elinizde mısır, öyle okuyorsunuz sanırım konuları.

Boşanmayacaksak eğer kurcalamamak lazımmış bunu öğrendim kk sayesinde.
Ben de mesela bazen aklıma gelen biri oluyor “napıyor acaba?” diye aratıyordum onda bir şey yok bence ama diğerleri için bir şey diyemeyeceğim.

30 senede gecse de yinede her halti yapabilecegini dusunuyorum.Boyle dusununce bir 💩 yesede en azindan cok fazla yikilmam gibi geliyor.Beser sasar demisler cunku.Benden tavsiye hic kimseye cok fazla guvenme bu hayatta belki boyle dusununce "esim o benim guvenmeden olurmu"diyeceksin ama olmali iste..Buradan oyle seyler okudumki,karisini akrabasiyla,komsusuyla,arkadasiyla aldatani az okumadim.hormonel midir,kanlarindami var bilmiyorum bir kadinla yetinmeyi bilmiyorlar.Hic birsey yapmasalarda niyetleri bozuk gozleriyle bile capkinlik yapabiliyorlar.Gozunu ciddi korkut ?deyim yerindeyse agzina ..... bundan sonra aticagi adimi iki kere dusunsun.

Ben bu dünya üzerinde aldatmayı aklının ucundan bile geçirmemiş hiçbir erkeğin olmadığını düşünüyorum artık..

Bir kaç gündür kocamın davranışlarında bir gariplik seziyordum. Telefonunu karıştırma gafletinde bulundum. Şuan ki hissimin tarifi sadece nefret. Evet hoş değil fakat eşimin yakın arkadaşı ile olan wp konuşmalarını okudum. Daha evliliğimizin ilk ayında evliyken bekar gibi takilayim diye bı cümle kurmuş, arkadaşının tepkisi oha daha yeni evlendin olmuş. 1ay önce aynı arkadaşına bir Instagram profili yollamış, şunu bı ekler misin birine benzettim çok merak ediyorum kabul ederse bana haber etsene diyerek. O kişi de biz evlenmeden önce bana anlattığı yurt dışına yerleşen eski sevgilisi. Şöyle de eklemiş, bu kız zamanında beni kaçır demişti, istese ulaşırdı tabi, ben de seviyordum da şuan sadece merak ediyorum tarzında yazmış. Arkadaşı da vay be sen neymissin eskiden diyerek isimler saymış, muhtemelen kendisinin anlattığı şeyler bunlar. Arkadaşı ısrarla benim yanında olup olmadığımı, tehlikeli sularda yüzmemesini söylemiş. Bizimki devam ediyor tabi. Sıradaki cümle rüya bir yana , her şey bir yana. Sonrasında yanımda demiş benden için. O benim karım o işler bitti diyerek eklemiş. Tutarsızlığa bakar mısınız? Hem anlatıyor ballandıra ballandıra sonra o benim karım.
Daha bitmiyor, instagramda bir kadın hesabı var ama en son konuşmalar aylar öncesine ait, boş ve selam mesajları sadece. Amaç ne bilmiyorum. Kafasına göre eklemiş kadın erkek. Kendi hesabından da benim eski ev arkadaşını aratmis. Sorun yaşayarak ayrıldığım , ben istesem her şey yapabilirdim öyle bi kızdı dediği kızı merak edip aratıyor. Daha deşsem kimbilir ne çıkacak. Belki de sildiği ne konuşmalar var . İçime kurdun alası düştü artık zerre guvenemem ki ben. Şuan bile nefret doluyum az önce elini belime attı uyurken , o hırsla tüm kuvvetimle ittim kendimden.
6aylik evli adamsın senin ne işin olur geçmişteki kadınlarla ya, ne merakı bu. Bulunca napicaksin, bı kaç adım ötesinin asla affı yok, gerçi bu durumun da benim için hafife alınacak yani yok.
Bu konuştuğu arkadaşta ortak arkadaşımız sayılır. Hiç utanmadan nasıl bu muhabbetleri açıyosun adama ne halt olduğunu anlatıyorsun. Gidip bı yerde anlatmayacagi ne malum, kendini zampara beni saf yapiyosun.

Ay çok sinirliyim ya, ben bu sinirle yarın her seyi yüzüne püskürtürüm daha da kötüye gider sanırım her şey . Bilmiyor gibi yapıp takip ederek daha kotu şeylere kalkismasini da bekleyemem ki. Bugün kız kardeşim geldi bir süre bizde kalacak, kendi kardeşi gibi sever ama artık kesinlikle güvenmiyorum. Haftasonu bir kaç akrabası da şehir dışından gelecek günü birlik , onları da suanki suratla mi ağırlayacağım. Nefret doluyum ona dair hiçbir şey görmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Senin kocan kafayı yemiş.Aptal herif.Gül gibi karın var.Allahım ne günlere kaldık.Hiç bilmiomuş gibi davran bakalım daha neler yumurtlucak.Bide korun canım.Dikkat et.

Aslında böylesi hiç ama hiçbir seyi konuşmadan eline mahkeme celbi, ayrı bir Kağıtta talep edeceğin tazminatlar listesi ve eline verilmiş bavullar ile birlikte direkt kapının önüne konulmayı hakediyor. O düşünüp çıldırsın ve koşsun peşinden neden niye? 6 aylık bir evliliğe bu rezillikleri sığdırmanın elbette enazından ona ağır gelecek bir bedeli olmalı..

Sakin, güçlü ve dimdik dur. Herseyin kopyasını al ve dediğim gibi hiçbir şey söylemeden gönder evden.
Sen değil bırak o kafayı yesin.

Ve sana yalvararak geri dönmek istediğinde şans verip vermeyeceğini o zaman düşün.

Aslında böylesi hiç ama hiçbir seyi konuşmadan eline mahkeme celbi, ayrı bir Kağıtta talep edeceğin tazminatlar listesi ve eline verilmiş bavullar ile birlikte direkt kapının önüne konulmayı hakediyor. O düşünüp çıldırsın ve koşsun peşinden neden niye? 6 aylık bir evliliğe bu rezillikleri sığdırmanın elbette enazından ona ağır gelecek bir bedeli olmalı..

Sakin, güçlü ve dimdik dur. Herseyin kopyasını al ve dediğim gibi hiçbir şey söylemeden gönder evden.
Sen değil bırak o kafayı yesin.

Ve sana yalvararak geri dönmek istediğinde şans verip vermeyeceğini o zaman düşün.
1 yıl dolmadan boşanma talebinde bulunulabiliyor mu

daha 6 ayda neden bu kadar kudurmuş acaba?zaten daha yeni evlenmiş.bekarlıkta aklı kaldıysa neden evleniyor?ne biçim adam.evlilik çok yeni bence susmayın direkt yüzüne vurun bir dahakine yaparsa boşayın gitsin.siz aptal ayağına yattıkça adam iyice karım zaten saf der işi ilerletir.evlilik bu kadar yeni olmasa ve fiilen icrahata geçmiş olsa boşanın derdim.kanıtları alın öyle yüzüne vurun.birilerini aratması normdalde konuşup eklemesi arkadaşına stalklatması falan anormal.

X