Gördüklerimden sonra kocamdan nefret ediyorum

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.266
3.777
Ben bu dünya üzerinde aldatmayı aklının ucundan bile geçirmemiş hiçbir erkeğin olmadığını düşünüyorum artık..

Bir kaç gündür kocamın davranışlarında bir gariplik seziyordum. Telefonunu karıştırma gafletinde bulundum. Şuan ki hissimin tarifi sadece nefret. Evet hoş değil fakat eşimin yakın arkadaşı ile olan wp konuşmalarını okudum. Daha evliliğimizin ilk ayında evliyken bekar gibi takilayim diye bı cümle kurmuş, arkadaşının tepkisi oha daha yeni evlendin olmuş. 1ay önce aynı arkadaşına bir Instagram profili yollamış, şunu bı ekler misin birine benzettim çok merak ediyorum kabul ederse bana haber etsene diyerek. O kişi de biz evlenmeden önce bana anlattığı yurt dışına yerleşen eski sevgilisi. Şöyle de eklemiş, bu kız zamanında beni kaçır demişti, istese ulaşırdı tabi, ben de seviyordum da şuan sadece merak ediyorum tarzında yazmış. Arkadaşı da vay be sen neymissin eskiden diyerek isimler saymış, muhtemelen kendisinin anlattığı şeyler bunlar. Arkadaşı ısrarla benim yanında olup olmadığımı, tehlikeli sularda yüzmemesini söylemiş. Bizimki devam ediyor tabi. Sıradaki cümle rüya bir yana , her şey bir yana. Sonrasında yanımda demiş benden için. O benim karım o işler bitti diyerek eklemiş. Tutarsızlığa bakar mısınız? Hem anlatıyor ballandıra ballandıra sonra o benim karım.
Daha bitmiyor, instagramda bir kadın hesabı var ama en son konuşmalar aylar öncesine ait, boş ve selam mesajları sadece. Amaç ne bilmiyorum. Kafasına göre eklemiş kadın erkek. Kendi hesabından da benim eski ev arkadaşını aratmis. Sorun yaşayarak ayrıldığım , ben istesem her şey yapabilirdim öyle bi kızdı dediği kızı merak edip aratıyor. Daha deşsem kimbilir ne çıkacak. Belki de sildiği ne konuşmalar var . İçime kurdun alası düştü artık zerre guvenemem ki ben. Şuan bile nefret doluyum az önce elini belime attı uyurken , o hırsla tüm kuvvetimle ittim kendimden.
6aylik evli adamsın senin ne işin olur geçmişteki kadınlarla ya, ne merakı bu. Bulunca napicaksin, bı kaç adım ötesinin asla affı yok, gerçi bu durumun da benim için hafife alınacak yani yok.
Bu konuştuğu arkadaşta ortak arkadaşımız sayılır. Hiç utanmadan nasıl bu muhabbetleri açıyosun adama ne halt olduğunu anlatıyorsun. Gidip bı yerde anlatmayacagi ne malum, kendini zampara beni saf yapiyosun.

Ay çok sinirliyim ya, ben bu sinirle yarın her seyi yüzüne püskürtürüm daha da kötüye gider sanırım her şey . Bilmiyor gibi yapıp takip ederek daha kotu şeylere kalkismasini da bekleyemem ki. Bugün kız kardeşim geldi bir süre bizde kalacak, kendi kardeşi gibi sever ama artık kesinlikle güvenmiyorum. Haftasonu bir kaç akrabası da şehir dışından gelecek günü birlik , onları da suanki suratla mi ağırlayacağım. Nefret doluyum ona dair hiçbir şey görmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum

Birşey diyeyim mi size sinirlendiğiniz şeyi o kadar iyi anlıyorum ki şuan da. Bu evet bir aldatma sayılmaz belki ama bu sizi küçük düşürmek bence. Birde tanıdığınız sizi tanıyan biriyle sizin arkanızdan sanki siz salakmışsınız ( çok afedersiniz açık yazıyorum, size hakaret değil) siz hiçbirşeyden anlamıyormuşsunuz gibi konuşuyorlar ya ben fıttırıyorum. Ne hakları var böyle birşeye onu da anlamış değilim. Erkek arkadaşımla çok tartıştık bu konuyu. Bir kafe de kızın birşeyi dikkat çekiyor diyelim anlık bakıyor farkedip sinirleniyordum. Ama bakışına değil, o baktıktan sonra kız birde bana bakıyor hani” bak yanındaki erkek beni süzüyor” bakışı. Ben o bakışlardan nefret ediyorum. Birde yakın ortak arkadaşlarla işte “ hani UNESCO gitsin de az ortam yapalım” şakaları. Bir kaç kere yapmaya çalıştı ben tepkimi koydum. Kimseyle benim arkamdan beni salak yerine koyamaz kimse. Çok onur kırıcı bir durum. Ve aşırı sinirlendirici. Şuan ben bile sinirlendim yani eski olaylar aklıma gelince. Yapacaksın aynısını kalacaklar şey gibi ortada tövbe yarabbim. :sopa:

@RIVAVIRA klişe ama inan hiç beklemezdim. Halbuki biliyordu sadakat, güven konularındaki net fikirlerimi. Ne yapacağım bilmiyorum.İçimde nefret ve bı boşluk hissi var. Her konuda destek oldum bide bu pisliğe. Kolay yakıştırmadilar yanıma hep arkasında durdum ama ne uğruna. Çocuk istemiyordum zaten simdi asla asla.

Sosyal medyadan birini arstmak fln neyse de arkadaşıyla yaptığı konuşma gerçekten mide bulandırıcı. Evliliğinizin başındasınız hrnüz. Bence konuş ama kavga ederek değil. Ben konuşmalarınızı gördüm. Bunu yaparken eşim dediğin kadını nasıl bir konuma düşürdüğünü biraz düşünmeni istiyorum de. Çok kırıldım, sana olan güvenim sarsıldı de geç. Soğuk yap biraz, toparlamaya çalışsın, korksun.

Yarın konus herşeyi ve korkut gozünü çekip giderim bok gbi kalırsın de Walla hic korkma o korksun birdaha hata yapmasin telefonunuda istediğin an kurcalama hakkin var Walla sen eşisin gir deş sürekli ki bsey yapamasin

Erkeklere özgü muhabbetleri garip karşılamıyorum ama durup durup eski sevgililerini anlatan adam çok net eziktir.
Hiçbir münasebetinin olmadığı bir kadın hakkında "istesem her şeyi yapabilirdim" diyen adam iki kat eziktir.
Ve ezik erkekler her zaman kendilerini kanıtlama ihtiyacı duyarlar. O yüzden her fırsatı değerlendirmeye çalışırlar.
Umarım hemen çocuk yapmazsınız.

Sosyal medyadan birini arstmak fln neyse de arkadaşıyla yaptığı konuşma gerçekten mide bulandırıcı. Evliliğinizin başındasınız hrnüz. Bence konuş ama kavga ederek değil. Ben konuşmalarınızı gördüm. Bunu yaparken eşim dediğin kadını nasıl bir konuma düşürdüğünü biraz düşünmeni istiyorum de. Çok kırıldım, sana olan güvenim sarsıldı de geç. Soğuk yap biraz, toparlamaya çalışsın, korksun.
Yarın konus herşeyi ve korkut gozünü çekip giderim bok gbi kalırsın de Walla hic korkma o korksun birdaha hata yapmasin telefonunuda istediğin an kurcalama hakkin var Walla sen eşisin gir deş sürekli ki bsey yapamasin
Yarın yapacağım bunu.tabi sabah nasıl olacak böyle bilmiyorum. gözyaşlarımı tutamıyorum. Midem ağrıyor.
Gece gece mide ağrına gözyaşlarına sebep olan eş ya bı de eş. Hiç iyi değilim .

Biraz daha kurcalasan neler cikacak acaba ?
Agzini yirt bence 😡

Yarın yapacağım bunu.tabi sabah nasıl olacak böyle bilmiyorum. gözyaşlarımı tutamıyorum. Midem ağrıyor.
eee sen midene ağrılar gire gire ağlıyorsun o uyuyor ne ağlıyorsun. Birşey olmamış daha. Güçlü bir kadın ol. Kızkardeşin gelmeden diyeceğini de mevzuyu çöz. Misafirlerin gidene kadsr insanların yanında birşey çaktırma ama gittikleri anda soğuk rüzgarlar estir. İnsanlar gidene kadar sana mühlet, nasıl batırdıysan öyle çöz de gerisini o hayal etsin.

Üzülme desem bile icin de acı var ve çok kırıldın haklsnda ama güçlü durman lazm ve pişman da etmelisin

@RIVAVIRA klişe ama inan hiç beklemezdim. Halbuki biliyordu sadakat, güven konularındaki net fikirlerimi. Ne yapacağım bilmiyorum.İçimde nefret ve bı boşluk hissi var. Her konuda destek oldum bide bu pisliğe. Kolay yakıştırmadilar yanıma hep arkasında durdum ama ne uğruna. Çocuk istemiyordum zaten simdi asla asla.

Kimse aldatilmayi beklemiyor zaten, bekledigi insanla kim niye birlikte olsun veya evlensin ki degil mi?
Yanlis degerlendirmissiniz siz bu kisiyi. Sevgililik donemini geç. Desen ki yillardir ayni evin icindeyiz bir defa yanlisini gormemistim beklemiyordum o zaman anlarim ama adam daha yeni evliyken baslamis abuk sabuk hareketlere zaten 6 ay olmus evleneli neyini beklemiyordunuz?

Belki sevgiliyken bile yapiyordu ama ayni evde olmadiginiz icin sen gormedin :) Sevgiliyken akilli uslu duran bir adamin evlenir evlenmez boyle seylere baslayacagini da sanmiyorum. Onceden de yapiyordur zaten.

Kimse aldatilmayi beklemiyor zaten, bekledigi insanla kim niye birlikte olsun veya evlensin ki degil mi?
Yanlis degerlendirmissiniz siz bu kisiyi. Sevgililik donemini geç. Desen ki yillardir ayni evin icindeyiz bir defa yanlisini gormemistim beklemiyordum o zaman anlarim ama adam daha yeni evliyken baslamis abuk sabuk hareketlere zaten 6 ay olmus evleneli neyini beklemiyordunuz? Belki sevgiliyken bile yapiyordu ama ayni evde olmadiginiz icin sen gormedin :)
Siz nasıl bı kisiliksiniz, sanki haltları ben yemişim gibi değişik bir üslup ve sondaki o gülücük. Çok mu hoşunuza gitti bu durum anlamadım.

Bide arkadaşınla istesem neler yapardım diye kendini mi akladı. Belli ki o zaman da bişeyler düşünmüş ama kendini masum göstermek için kızı suçlamış. Ezikçe davranmış.
Arkadaşına da bişeyleri ispat etmeye çalışmış sanırım.

X