Fotoğraflara bakarken mutlaka en üstteki fotoğrafın sol üst tarafındaki üçgene tıklayın (play tuşu) ve çalan şarkı ile fotoğrafları inceleyin.
Karen ile Armin'in düğünü/
Bir kır düğünü, her şey sıradışı, fotoğraflar mükemmel, gelin çok zarif ve sade, ortam abartısız ve şık.
Kalabalık yok, göbek atan kayınçolar yok, huzur ön planda.
Fotoğraflara bakarken mutlaka en üstteki fotoğrafın sol üst tarafındaki üçgene tıklayın (play tuşu) ve çalan şarkı ile fotoğrafları inceleyin.
Karen ile Armin'in düğünü/
Bir kır düğünü, her şey sıradışı, fotoğraflar mükemmel, gelin çok zarif ve sade, ortam abartısız ve şık.
Kalabalık yok, göbek atan kayınçolar yok, huzur ön planda.
angaranın bağlarını da oynayamamıstır bunlar :)))konsept güzel olmuş hoş bir gelin yakışıklı bir damat
ama kabarık gelinliği göbek atanların resimlerini aradı gözlerim doğrusu
angaranın bağlarını da oynayamamıstır bunlar :)))
çok güzel ya ah ah böyle bi düğünle evlenmek ne güzeldir
olamassa olmaz rize düğünlerine bile girdiyse olmazzzbak işte onun oynanmadığı düğüne ben düğün diyemiyorum canım ya
Konsept güzel de, gelinlik beyaz olur, bilemedin krem olur yahu bilge limon
ya şu var benim gelinlik giyesim yok anne korkusu olmasa düğün , gelinlik asla diyorum. böyle bi konsept olsun canımı yesim
çok tatlı değil mi gerginlik yok huzur var huzuralan olsa da evlensem
Al benden de o kadar
Benim bir defterim var, bazı beğenilerimi kesip kesip yapıştırdığım, onların pc ortamında olanlarını bulup başlık mı açsam, belki sende beğenirsin :44: Gelinliğe ikna ederim seniDüğün bende istemiyorum, yalın-zarif bir yemek istiyorum, istiyordum demek daha doğru, isteyecek kimse kalmadı şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?