• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gördüğüm En Farklı Gelin

degısık bı organızasyon
ama sankı nısan resımlerıne bakıyormusum gbı hıssettım bıan

gelin çiçeği ve fotoğrafların çekildiği mekan hariç diğer hiçbir şey hoş değil.

Düğünden sonra eğlenmeye gidilecek bi ortam olabilir ancak :97:

Resimlere bayıldımm :16:

Fotoğraflara bakarken mutlaka en üstteki fotoğrafın sol üst tarafındaki üçgene tıklayın (play tuşu) ve çalan şarkı ile fotoğrafları inceleyin.

Karen ile Armin'in düğünü/

Bir kır düğünü, her şey sıradışı, fotoğraflar mükemmel, gelin çok zarif ve sade, ortam abartısız ve şık.

Kalabalık yok, göbek atan kayınçolar yok, huzur ön planda.

:)
Çok hoş ben çok beğendim.

İyi bir fotoğrafçı ve güzel bir mekan bile düğünün havasını nasıl değiştirmiş.

Fotoğraflara bakarken mutlaka en üstteki fotoğrafın sol üst tarafındaki üçgene tıklayın (play tuşu) ve çalan şarkı ile fotoğrafları inceleyin.

Karen ile Armin'in düğünü/

Bir kır düğünü, her şey sıradışı, fotoğraflar mükemmel, gelin çok zarif ve sade, ortam abartısız ve şık.

Kalabalık yok, göbek atan kayınçolar yok, huzur ön planda.

herşey çok güzel ama bize gitmez :52: :52:

yabancı filmlerin Türkiye versiyonları gibi olmus bekarlığa veda partısı de yapmısşlardır:ssz::ssz::ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
konsept güzel olmuş hoş bir gelin yakışıklı bir damat
ama kabarık gelinliği göbek atanların resimlerini aradı gözlerim doğrusu

Konsept güzel de, gelinlik beyaz olur, bilemedin krem olur yahu bilge limon :27:

ya şu var benim gelinlik giyesim yok anne korkusu olmasa düğün , gelinlik asla diyorum. böyle bi konsept olsun canımı yesim:27:

çok tatlı değil mi gerginlik yok huzur var huzur :D alan olsa da evlensem:37:

ya şu var benim gelinlik giyesim yok anne korkusu olmasa düğün , gelinlik asla diyorum. böyle bi konsept olsun canımı yesim:27:

çok tatlı değil mi gerginlik yok huzur var huzur :D alan olsa da evlensem:37:

Al benden de o kadar :9:
Benim bir defterim var, bazı beğenilerimi kesip kesip yapıştırdığım, onların pc ortamında olanlarını bulup başlık mı açsam, belki sende beğenirsin :44: Gelinliğe ikna ederim seni :31: Düğün bende istemiyorum, yalın-zarif bir yemek istiyorum, istiyordum demek daha doğru, isteyecek kimse kalmadı şuan :42:

Al benden de o kadar :9:
Benim bir defterim var, bazı beğenilerimi kesip kesip yapıştırdığım, onların pc ortamında olanlarını bulup başlık mı açsam, belki sende beğenirsin :44: Gelinliğe ikna ederim seni :31: Düğün bende istemiyorum, yalın-zarif bir yemek istiyorum, istiyordum demek daha doğru, isteyecek kimse kalmadı şuan :42:

canım ya gel kitap sayfamızda konuşalım kaynatmayalım konuyu:D

Back