• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gördüğüm En Farklı Gelin

tek kelimele bayıldımm çok özel kareler bunlar ve hepsi birbirinden muhteşem..
konsept evet çok güzel de gelinlik olmamış.
o karelere beyaz gelinlik daha güzel yakışırdı kanısındayım.

Fotoğraflar gerçekten çok güzel ama burda göz dolduran konsepten çok profesyonel çekimler..
Yoksa onların da konseptinde oyun var, kendilerince onlarda göbek atıyor,eğleniyor işte :)
Ayrıca gelin de gelinlikte güzel değil ama damatın maşallahı var hakkını yemeyelim şimdi.

Hoş ben Türk düğünlerini de beğenmiyorum ortada dolaşan çocuklar,karmakarısık insan kalabalığı,düğünü ve gelini eleştirmek için hazırda bekleyen fesat teyzeler, halayda çiftellide kendini ortaya atan evde kalmış kızlar falan ..

Ben düğüne karşıyım aslında, bana göre kıy nihakını sonra ailen ve yakın arkadaşlarınla nezih bir yerde yemeğini ye ve eğlen sonrada al aşkını çık balayına :))

Bu tür düğünler aslında şu mesajı veriyor: düğün, gelin içindir. Gelin en keyif aldığı şekilde düğününü yapmayı seçebilmelidir. Abartıdan hoşlanmayan bir gelin, etrafının yargılamalarına kulak asmadan istediğini yapabilmelidir. Ve iyi bir düğün için illa da pahalı, görkemli bir şova ihtiyaç yoktur; gelin mutlu olsun yeter.

bende böyle evleneyim istiyorummmmm.. harika olmuş ve gelin çok mutlu görünüyor çok sevdimmmmmmmmmm konsepti :)

Back