Gelinlik Modelleri Gördüğüm En Farklı Gelin

Leithia

Frühling in Paris
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
983
2.105
113
Fotoğraflara bakarken mutlaka en üstteki fotoğrafın sol üst tarafındaki üçgene tıklayın (play tuşu) ve çalan şarkı ile fotoğrafları inceleyin.

Karen ile Armin'in düğünü/

Bir kır düğünü, her şey sıradışı, fotoğraflar mükemmel, gelin çok zarif ve sade, ortam abartısız ve şık.

Kalabalık yok, göbek atan kayınçolar yok, huzur ön planda.

ortam çok hoş, konsept çok hoş. ama bizde uygulanabilecek bi konsept değil bence bu o kayınçolar düğününde olmazsa, lafını kaç sene duyarsın artık bilemem

her şey ile çok güzel...

gelinliği de beğendim ,şık ve zarif ...

Farklı evet ama bana nişan gibi geldi daha çok..
Gelinliği elbise havasında olduğundan olsa gerek..:26:

Oynayan kayınçolar düğüne renk katar öyle deme

çok beğendim .dış mekan harika o yeşilliğe baktıkça huzur dinginlik ferahlık sakinlik hissedebileeğin en güzel şeyleri hissedebilirsin bayıldım ortam çok sıcak gelinlik güzel davet güzel bence yakışır bir düğün olmuş yabancılar için

Romantik Komedi tarzında bir film izliyorum sandım :)

Gün batımında büyük ağacın önünde oldukları fotoğrafa bayıldım....

Ne kadar harika..

Maalesef türk kültürüne göre değil tabi, burada yapılsa bin tane laf ederler.

fotoğraf çekimi için çok güzel ama abe kaynana çalıp oynanmayan düğüne düğün demem ben

aşırı derece romantik ama bi ne biliyim ya bi acıklı taraf var kacarak evlenmıs gibiler

bu kadar olmasa da ben de sade bir düğün istiyorum... çoluk çocuk ortalıkta koşturmasın, insanların gürültüden kafası şişmesin istiyorum... ben de Türküm ama bu Türk kültürünün düğünleri beni hiç mutlu etmiyor kuzenlerimin düğünlerin de bile hiç mutlu hissedemedim o karışık, gürültülü ortamda... kokteyl tarzı bir düğün çok hoş olurdu...

gercekten cok hos
bence eger cekirdek aileysenız karsı tarafta aynı sekıldeyse uygulanabılır :)

Nişan gibi sanki:) her şey cok hoş ama buralarda uygulanacak tarzda bi konsept değil

Avrupalılıar düğün, dernek ve ev masraflarını hep kendileri karşılıyorlar. Eh gençlerin de çok birikimi olmadığı için bizimki gibi kocaman bir düğünleri de olmuyor. Yüzlerce kişiyi davet edip yedireceklerine, en samimi oldukları ve görüştükleri 20-50 kişi arasında nikah + düğün yemeği şeklinde oluyor seremonileri. Çok büyük oranda da açık alanda. Yani bu paylaştığınız batılılar için ortalamaya yakın. Gelinin beyaz gelinlik tercih etmemesi biraz marjinal olmuş, ancak elbise formatı da çok yaygın.

Stylemepretty.com ve snippetandink.com gibi sitelerde buna benzer düğünleri takip edebilirsiniz. Çok hoş ayrıntılar oluyor.

Ben şahsen batılıların merasimlerini daha çok beğeniyorum ancak bizde düğünler aile için yapıldığından o tarza geçmemiz pek mümkün değil...

bizim türk kültüründe böyle düğün yapsak ne bu yasamı geldik derler sonrada bütün heves kaçar giderrr ahhhhh kültür farklılığı ahhhh

gelin bukete para vermese de olurmuş, kolunda var zaten bir tane bilmiyorum vallahi kızlar hiç türklere uygun değil bence. bu kız düğününde böyle bir şey giydiyse kardeşinin düğününe kot şortla falan gider

harika bi düğün fotoğraflarda gördüğüm tek şey huzur.bizim düğünlerimiz stres ve endişe dolu,keşke böyle şeyleri buralarda da görebilsek
ayrıca müzikle beraber bakınca fotolara daha bi güzel oldu sanki,düğüne kasvetli diyen bayanlar müzikle bakmanızı tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…