Google'nin kurucusu ölü bulundu

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
93792.jpg

10 Haziran 2009 Çarşamba 00:37

İnternetin bir numaralı arama motoru Google'ın kurucuları arasında yer alan ve akıl hocası olarak bilinen Rajeev Motwani, yüzme öğrenmek istiyordu.

İnternetin bir numaralı arama motoru Google'ın kurucuları arasında yer alan ve akıl hocası olarak bilinen Rajeev Motwani, yüzme öğrenmek istiyordu.

Yoğun iş hayatı nedeniyle kendine vakit ayıramayan Rajev Motwani bir türlü yüzme dersi alacak zamanı yaratamadı. Aynı zamanda Amerika'da Stanford Üniversitesi'nde profesör olan Rajeev Motwani geçen cuma akşamı evinde öğrencilerine parti verdi.

Sabah çocukları kontrol etmek için eve gelen bakıcı, bahçedeki yüzme havuzundu profesörün cesediyle karşılaştı. Parti bittikten sonra hava almak için dışarı çıkan profesörün havuza düşerek boğulduğu sanılıyor.

ben "BEYıN" ölümü diye düşünüyorum

bilirsiniz işte beyin göçü yapamazlarsa beyini göçertirler ...

ısparta uçağı, aselsan intiharları....

eğer öyle değilse altından sapıkça birşey de çıkabilir...versace cinayeti gibi...

Uyuşturucu falanda olabilir, geçende kill bill de oynayan amcada olduğu gibi,
amma senoryalar yazdık he

ben "BEYİN" ölümü diye düşünüyorum

bilirsiniz işte beyin göçü yapamazlarsa beyini göçertirler ...

ısparta uçağı, aselsan intiharları....

eğer öyle değilse altından sapıkça birşey de çıkabilir...versace cinayeti gibi...

aselsan tarzı bişey değildir bence ..
tamamen gündemi ve işleyişi değiştiricek boyutlarda yaratıcılık yok ortada..

dediğin gibi ya versace cinayeti yada para..

aselsan tarzı bişey değildir bence ..
tamamen gündemi ve işleyişi değiştiricek boyutlarda yaratıcılık yok ortada..

dediğin gibi ya versace cinayeti yada para..

fundacım ben aselsan örneğini beyin göçü gerçekleşmemesi açısından verdimŞeniz

hem orası amerika fazla dikkat çekmemek lazım:1ninca: türkiye de intihar eden 3-5 mühendis ülkemiz dışında dünyada kimsenin dikkatini çekmez:1no2:

fundacım ben aselsan örneğini beyin göçü gerçekleşmemesi açısından verdimŞeniz

hem orası amerika fazla dikkat çekmemek lazım:1ninca: türkiye de intihar eden 3-5 mühendis ülkemiz dışında dünyada kimsenin dikkatini çekmez:1no2:

anladım neyi kasttettiğini tatlım ama hani bu adamın ki göçmeyen beyne ceza verilmesi olayı mıdır onu bilemiyorum..
bizler harcanan ülkeleriz zakkum..
milyonlarca cevherimiz var kelle koltukta bu ülke için çalışıp didinen ama başarıları sürekli sümen altı edilen..

anladım neyi kasttettiğini tatlım ama hani bu adamın ki göçmeyen beyne ceza verilmesi olayı mıdır onu bilemiyorum..
bizler harcanan ülkeleriz zakkum..
milyonlarca cevherimiz var kelle koltukta bu ülke için çalışıp didinen ama başarıları sürekli sümen altı edilen..

güzel bi cümle kurdunvereliniortak tabiki bunu bilemeyiz ama adam dünyanın en akıllı zeki insanlarından birisi olursa ve aniden bir sabah evinin havuzun da ölü bulunursa insanın aklına herşey gelir....

ülkemiz için hiç sorma tatlım neler var hem de neler:1no2:

ilginçCADIARZU bence de arkasında yatan başka şeyler vardır ölümünün

Zengin,zeki insanların;bilimadamlarının,takdir toplamış bürokratların kazayla ! ölümleri hep şaibeli gelmiştir bana.:1ninca:

yüzme bilmeyen bi adam ne diye evinin bahcesinde içi su dolu bir havuz bulunduruyormuş kii,

her an her şey

olabilüüüüü...

cinayete bile kurban gitse, zanlılar için güzel bi tezgah olmuş.resmen ekmeklerine yağ sürmüş sayın google kurucusu.

ama çok üzüldüm ,böyle beyinler ha deyince bulunmuyor.yada bulunsada,funda demişleyin sümen altı oluyor..:çok üzgünüm:

Back
X