- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
çok tatlı :)
Sagolun kizlar sizde en yakin zamanda cift cizgileri gorun inşallahtebrikler kucagina almani nasip etsin masallah diyelim
darisida basimiza olsum senle paylasalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlı :)
Sagolun kizlar sizde en yakin zamanda cift cizgileri gorun inşallahtebrikler kucagina almani nasip etsin masallah diyelim
darisida basimiza olsum senle paylasalim
Pozitif :)
seni ayakta alkışlıyorumSizin burada tartışmaya girdiğiniz insanlar aylardır, yıllardır bebek için gecelerini gündüzlerine katıp duydukları, gördükleri en ufak bilgiye umut bağlayan insanlar.. onlardan biri de bendim.
Gidin üşenmeyin kan verin diyorsunuz ya.. o kanı negatif görünceki halimizide bilseniz keşke.
Annelik sabır demişsiniz.. inanın anneliği dibine kadar hak ediyorlar.
Öyle aylar, yıllardan sonra ha deyince kan veremiyorsunuz.. hatta adetiniz geçse bile test yapamıyorsunuz! Sizin tartışmaya girdiğiniz insanlar, emin olun bir hemşireden daha çok bilgiye sahipler artık.
Yani parmak sokmak yerine kan vermenin etkili olduğunu daha iyi bilirler.
Eğer onu tercih ediyorlarsa saygı duymanız gerekir..
kimse sizi bu konuda silah zoruyla tutmuyor yöntemler hoşnuza gitmediyse kalp kırmadan çıkabilirsiniz.
Ciddi misin ayyyy heyecanlandım valla, çıktı mı sonuç???Pozitif :)
Pozitiiifffff işte, ayyy nasıl sevindimmm nasıl. Gözün aydın olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım inşallahBu sabah ki cizgim kizlar bat yarinEki Görüntüle 2245936
Sagol canim 14unde kan verdim 6.70 cikmis sonuc ama idrar testim baya koyulasti eskisine gorePozitiiifffff işte, ayyy nasıl sevindimmm nasıl. Gözün aydın olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah
Ama dedim ben dimi, miniğin yeni yeni yerleşiyordur die görmüştük çizgiyi. Hayırlı olsun canım, gerçekten çok sevindim, saglıcakla gelsin inşallahSagol canim 14unde kan verdim 6.70 cikmis sonuc ama idrar testim baya koyulasti eskisine gore
Çok sevindim maşallah canım inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıcakla kucağına alırsınBenim kanda degerim 6.70 cikti adetten 2 gun once yaptirdim
Sagol canim :)Ama dedim ben dimi, miniğin yeni yeni yerleşiyordur die görmüştük çizgiyi. Hayırlı olsun canım, gerçekten çok sevindim, saglıcakla gelsin inşallah
Sagol canim darisi basinaÇok sevindim maşallah canım inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıcakla kucağına alırsın
İnşallah canımSagol canim darisi basina
Bal tarçın çörek otu da kullanmıştın değil mi yanlış hatırlamıyorsam.?Sagol canim darisi basina
ay çok sevındım sağlıkla sıhhatle dvam etsın ınşallahhSagol canim darisi basina
Evet canim kullandimBal tarçın çörek otu da kullanmıştın değil mi yanlış hatırlamıyorsam.?
Canim bende de yumurtlamadan sonra hala devam eden bel ve kasık ağrım var. Boğazımda kuruyor. Sende de oldu mu bu yumurtlamadan sonra acaba?? Belirti aramıyorum inan, sadece bu neden oldu merak ediyorumSagol canim :)
Bende kasik bel ağrısı 1 2 gundur var canim hic yoktuCanim bende de yumurtlamadan sonra hala devam eden bel ve kasık ağrım var. Boğazımda kuruyor. Sende de oldu mu bu yumurtlamadan sonra acaba?? Belirti aramıyorum inan, sadece bu neden oldu merak ediyorum
BEN de kullanayım bu ay diyorum da .Evet canim kullandim
Sanirim e2 yuksekse kullanilmiyomusBEN de kullanayım bu ay diyorum da .
Bende yumurtlamadan sonra oldu, belki başka sebebi var. Hayırlısı artıkBende kasik bel ağrısı 1 2 gundur var canim hic yoktu