- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
-
- Konu Sahibi tombul cilek
bszilari ise yeni basladigi zamsn isi ogrenmek icin ilk baslar gonullu yapiyorlar canim belki ole bi hayir sever denk gelirBu işi gönüllü olarak pek kimse yapmak istemeyebilir. Sonuçta insanlar bu işten ekmek parası kazanıyo ama ben sizin yerinizede olsam bi fotoğraf mak alırdım mutlaka bi yeğeniniz kuzeniniz falan vardır.doğum anında değil ama ondan sonraki anlarda fotoğraflarını çekebilirler
Benim düşünce tarzımdasınız...var birileri forumda az önce okudum. yalnız kusura bakmayın ama fazlaca da özenti buldum profil resminize de bakarsak neyse aman sustum bana neyse
Profil resmimde ne var ben onu anlayamadim acikcasi ?var birileri forumda az önce okudum. yalnız kusura bakmayın ama fazlaca da özenti buldum profil resminize de bakarsak neyse aman sustum bana neyse
Okadar abartılcak derecede maddi duruma gerek yok bunun için.. Dusuncenize saygi duyuyorum..yok birşey neyse kusura bakmayın biraz fazla gösterişli geldi o kadar. maddi durumla alakalı ya bunlar hep
Mercedes kiralamadm hediye sekerim . Ayrica fotografcida buldjm zaten tesekkurler..Düğünüzde mercedes kiralayabiliyorsanız bir tane fotoğrafçıda tutabilirsiniz sanırım bana böyle şeyler çok yapmacık geliyor nedense burada durumu olmayan bir sürü annemiz var kimse böyle bir konu açmamış bu kadar mağdur olduğunuzu sanmıyorum