Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları gönüllü abla projesi

DeryavePrensleri

ahhhhh ahhhhhh
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
2.985
2
34
kaydirigubbakcemile5arkadaşlar nereye açmam gerketiğini bilemedim ama sizler bana yardımcı olabilirsiniz die buraya açtım şimdi milli eğitimin '' gönüllü abla'' projesi varmış 15 bin kişi alıcaklarmış 3 yıl kadar eğitim vericeklermiş ve ondan sonra çalışma izni verilcekmiş bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden çok teşekkürler

Ben 4 yıllık iktisat mezunuyum ve boştayım,acaba üniversite mezunlarını kabul ediyorlarmı,bir de yaş sınırı var mı?Oysa çocukları ne de çok severim.

Proje çerçevesinde ilk kursiyerler 2009 yılı Nisan ayında eğitime alınacak.
hadi bakalım inş haberimiz olur kayıt zamanında

kızLar ne öğreniyosak geLip burda yazaLım oLur mu?? takip edeLim bu işi ve payLaşaLım birbirimizLe.. a.s
bu iş pek hoşuma gitti benim yaa,haydeee inşaLLaahhhh :Saruboceq:

ben başvuru yaptım arkadalar
halk eğitim merkezinde çalışan tamıdığım bi müdür yardımcısı sağolsun yardımcı oldu
öğrendiğim kadarıyla nisanda 5 günlük hızlı bi eğitim alıcakmışız
ve bize bi belge vericeklermiş
tabi bunun için önce başvuru yapmanız lazım
ve başvuran kişilerin arasındanda seçim yapılıcakmış
ben gebzeden yaptım
dün son gündü
ama diğer yerleri bilmiyorum

yalnız 2 yıl gönüllü eğitim vericekmişiz
bu eğitimin sonunda başarılı olanlar çalışmaya başlicakmış
benim cadıyla nasıl yapıcam bilmiyorumyani gidememe ihtimalim büyük

Son düzenleme:
valla canım öyle diyordunda hiç bir açıklama yok şuraya başvurun şu zamanda başvurun nasıl bişey bu yaaa
bildiğim kadarıyla il milli eğitim müdürlüğüne yapılıyo başvurular canım
yada yakınınızda varsab halk eğitim merkezindende bilgi alabilirsiniz

cuma günü babam milli eğitime gitti öyle bir bilgi var ama açıklama yapılmadı bizede yazı gelmedi demişler bilmiyorum kafam karıştı

bende bu gün gidip sordum millieğitim müdürlüğüne evet böyle birşey vr ama henüz kağıt gelmedi dendi anlamadım nasıl olurda gebzede böyle bişey yapılır aynı ildeyiz bende gölcükteyim ilçeden ilçeyi değişir mi acaba çok ilginç?

yani ben ne zamandır bekliyorum araştırıyorum ve bi sonuç alamadım galiba arkadaşın başvurduğu başka birşey çünkü bu konuyla ilgili hiç bir açıklama yapılmadı

arkadaşın başvurduğu aile içi eğitim kursuymuş o farklı bir kurs ankarada 5 günlük eğitim verilcekmiş yardımcı ablalık projesiyle alakalı değil..gebze halk eğitim müdürlüğünden öğrendim..ARKADAŞLAR LÜTFEN BU KONUYLA İLGİLİ DUYDUĞUNUZ EN KÜÇÜK HABERİ BİLE BURDAN PAYLAŞALIM LÜTFEN İHMAL ETMEYELİM...

X