Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları gönüllü abla projesi

çok sağolun arkadaşlar yaa
burayı görmem çok iyi oldu banada komşum söyledi ben duymamıştım
hemen bende başvurmalıyım dedim ama nereye nasıl ne zaman başvuracağımı bilmiyodum
inşallah buradan hepberaber duyduğumuz bilgileri paylaşırız ve istediğimiz sonuca ulaşırız
herkese teşekkürler

evet bende bu haberi takip etmeye çalışıyorum ancak nisanda dediler ama nereye başvurulacak?bu konuda hiç birşey söylemediler.

kızlar siz hep kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunumusunuz??bi yakınım araştırdım sadece çocuk gelişimi mezunu liseli bayanlar içinmiş bu proje dedi:KK43:eğer öyleyse hiç heveslenmiyeyim ben düz lise mezunuyum gene kapılar kapandı anlaşılan..

hayır canım gelen açıklama yeni düz lise mezunlarına çocuk gelişimi mezunları zaten iş bulabilir bizden daha çok ihtimalleri ya da meslek lisesi olanlar üni geçiş yapar çok saçma cnm

evett tüm Lise mezunLarı için bu kızLarr,moraL bozmak yokk a.s
mart kayıt tarihi diye biLiyorum ben de bakaLım..
haberLeşirizz yinee

arkadaşlarr bu eğitimi alıp evini bebeğini bırakıp giden arkadaşım belgesiyle birlikte su an evde oturuyor:=:)ve o kadar cok emek verdı kii...

sizin bahsettiğiniz halk eğitimlerde verilen eğitici anne kursu olmasın
bende gittim o kursa
bu proje ilk defa bu sene oluyor diye biliyorum

hayır hayır egıtıcı anne kursu değil...okula devam edermiş gibi derslerinizi alıyorsunuz..ardından stajınız bıle var 100 saatlık fılan...bunu tamamlıyorsunuz....ve sıze özel devlet alanında calısabılırsınız.denıyor ..belkı özel kreslerde ımkan olursa calısma ımkanı bulursunuz ona bır sey dıyemeyecegım ama özelde de arkadaşım gittiğinde bunca başvuru var hepsi üniversite mezunu öncelik onlara tanırım sonra eğer imkan olursa size dönerim demiş bir çok yer...denemekte yarar var tabiki de kendinizi geliştirmekten bir şey cıkmaz degıl mı? ama zor da kalacaksanız bebek vs durumu varsa tavsıye etmem onun yerıne acıkoğretımden guzel bır bolum bıtırmek cok daha mantıklı

X