Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları gönüllü abla projesi

okulncesi1kn4.jpg

oklul2kz9.jpg

okul3ry1.jpg

biz bu konuyu daha önce başka bir topikte uzun uzun konuşmuştuk arkadaşlar düz lise mezunlarının fark derslerini vererek çocuk gelişimi mezunu oldukları kurslar her sene açılıyor.ama kursun süresi 2-3 yıl, 5-6 gün değil. bunun için Milli Eğitim Müd. başvuruyorsunuz. o topiği bulursam eklerim incelersiniz..

ya lütfen söyleyeceklerim için bana kızmayın ama meslek çıkışlıolar zaten 2 yıllık da olsa üni okuyup görev yapabilme hakları var bu şansın bizlere verilmesini tercih ederdim ben düz lise mezunuyum üniyi bişekilde kazanamadım bu şansın benim gibilere verilmesini tercih ederdim çok büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim

ınanmıyorum yaa, ne kadar umutlanmıstım. ben tıcaret meslek lısesı mezunuyum. bu haberı gunlerdır bekledım, bu topıgı arıyorum ne zamandır. cok uzuldum cook. farklı bır haber alan lutfen hemen bıze bıldırsın..ne faydsadsı olacaksa bende amaan of yaa. ne kadar sanssız bır ınsanım ben yaa

ArkadaŞlar bugÜn ızmır konak mıllı eĞıtımm mÜdÜrlÜĞÜne gıttım hıÇ bır sıtede hıÇ bır Şekılde bu konuda aÇıklama yapılmadıĞını onlarında yazı bekledıĞını ÖĞrendım ıÇım bıraz rahatladı gerÇı ne olacaĞını bılemem ama tekrar ÜstÜne basa basa sÖylÜyorum bu konuda hala hıÇbır aÇıklama yooook

kızlar müjdemi isterim:KK70:artık millieğitim müdürlüğüne gitmekten kurtulduk bugün bi arkadaşımı gördüm ben ona bu projeden bahsetmiştim yazıldım senin o bahsettiğin kursa deyince şok oldum halbuki enson cuma günü sormuştum milli eğitime kağıt gelmedi demişlerdi meğer halkeğitimeymiş kayıt başvuruları ama yanlış anlama olmasın il halkeğitim müdürrlüğüne olucak.vallahi ben arkadaşımın yalancısıyım en kısa zamanda gidicem daha detaylı yazarım ama benden önce gidenler varsa lütfen paylaşsın .

Arkadaşlar son durum nedir? Herkes bu projeden yararlanabiliyormu Banada açıklama yaparmısınız bende işten çıkartıldım, acil işe ihtiyacım var.

X