• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönül işleri??

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
26
Öncelikle benimki dert değil,sadece fikirlerinizi almak istedim sürekli burayı takip ediyorum gerçekten çok güzel yorumlar görüyorum harikasınız:)

Fikir almak istediğim konu gönül işleri ile alakalı,benimle aynı bölümde okuyan 3 yaş büyük biri var,üniversite okuduğumuz şehirde iken arkadaşımla beni dısari davet etmişti onun da arkadaşı var hep beraber takılmıştik bir kaç kere,aynı ilde yaşıyoruz zaten,şimdi okul bitti tatil başladı,yaşadığım yere döner dönmez görüşelim dedi,bir kaç defa görüştük,genel olarak çok kibar davranıyor,evimden alıyor bırakıyor,eve geldin mi diye soruyor,sürekli şunu yapalım bunu yapalım diye plan yapıyor,hatta ben bir günü sadece kuzenimle geçireceğimi söyledim o da katılmak istedi bütün bir günü beraber geçirdik,şu anda yaz okuluna gitti benim de yaz okuluna gelmem için ısrar ediyor,her gün olmasada uyandığı zaman yada gün içinde mesaj atıyor..... kendisinde sevmediğim özellik biraz kibirli olması sanırım ailesinin maddi durumunun iyi olmasindan kaynaklanıyor.Fakultede biraz kötü bir şöhretleri var gibi arkadaşıyla birlikte sebep de kızlarla olan ilişkileri sanırım,bir kaç defa yanımda da kızlardan rahatsız olacağım biçimde bahsettiler,hiç hoşlanmam böyle erkek muhabbetinden ..Bazen diyorum ki böyle yakınlık kurarak ve görüşerek hata mi yapıyorum,şu an arkadaş gibiyiz sevgililik adi altında bir muhabbet olmadi kendi kendime gelin güvey de olmak istemiyorum ama bilemiyorum yazın bana pek tecrübem yok bu konularda

İlk başlarda mi kız sohbetleri vardı sadece yoksa her bulusmanizda mı bu kız muhabbetleri..eger hep öyleyse uzak dur. Değilse seni merak etmesi falan güzel.

Uğraşmaya değmez. Parasıyla kibirlenen ve her kızla çıkandan hayır gelmez. Ha dersen ben onu adam ederim filan o zaman başka uğraşırsın. Ama birkaç ay sonra eski kız arkadaş sıfatına düşmek istemiyorsan ki zaten çapkın boşver uğraşmaya değmez derim.

Uğraşmaya değmez. Parasıyla kibirlenen ve her kızla çıkandan hayır gelmez. Ha dersen ben onu adam ederim filan o zaman başka uğraşırsın. Ama birkaç ay sonra eski kız arkadaş sıfatına düşmek istemiyorsan ki zaten çapkın boşver uğraşmaya değmez derim.

Evet parasıyla doğrudan değil ama dolaylı olarak kibirleniyor,her kızla çıkmıyor ama çoğu kızla eminim ki iletişimi var,kimseyi adam etmekle uğraşmak istemem ve tesekkurler:)

üniversitede olur öyle muhabbetler bence çok da mühim değil. ama biraz uçarı bi tipe benziyor. siz de o söyleminden bile rahatsız olduysanız, bence karakterleriniz de pek uymuyor. çok bulaşmayın derim

üniversitede olur öyle muhabbetler bence çok da mühim değil. ama biraz uçarı bi tipe benziyor. siz de o söyleminden bile rahatsız olduysanız, bence karakterleriniz de pek uymuyor. çok bulaşmayın derim

Benim yanımda normalde olduğundan çok daha kibar ve özenli davranıyor ve o tür muhabbeti asla acmiyor kafamı karıştırıyor,belkide benim davranışlarima bakarak bunu yapıyor yani karakter farklılığı belki de haklısınız

Benim yanımda normalde olduğundan çok daha kibar ve özenli davranıyor ve o tür muhabbeti asla acmiyor kafamı karıştırıyor,belkide benim davranışlarima bakarak bunu yapıyor yani karakter farklılığı belki de haklısınız
aynen hoşlanmadıgınızı anlamıştır muhtemelen. tanımadan ne oldugunu bilemezsiniz. belki de gerçekten sizden hoşlanıyor ve sizi incitmemeye çalışıyor

bir sorun yok.=)
o da seni önemsiyor belli ki.
benim de kibirli bir sevgilim vardı. mesleğiyle çok övünürdü altan alta. bazen de aleni olarak.
ben de sessiz sakin dinlerdim. gülümserdim. bir şey demezdim.
çünkü bana çok saygı ve sevgi doluydu.
ben olgunluk yaparak sakince karşıladım bu durumu.
sonra yapmadı öyle şeyler. biz iyice yakınlaşınca böyle oldu. zaman ver. akışına bırak ve tadını çıkarmaya bak.
güzel şeyler bunlar. her ilişki insana bir şeyler öğretiyor.
kimisi yıkarak, kimisi mutlu ederek, kimisi inişli çıkışlı ruh hallerine sokarak, soru işaretleri bırakarak vs.
böyle böyle büyüyoruz. çok takılma yani.
ilişkiler konusunda oldukça deneyimli biri olarak tavsiye verdim. =) üzülmekten bu kadar korkmamak lazım. sakin ol.

bir sorun yok.=)
o da seni önemsiyor belli ki.
benim de kibirli bir sevgilim vardı. mesleğiyle çok övünürdü altan alta. bazen de aleni olarak.
ben de sessiz sakin dinlerdim. gülümserdim. bir şey demezdim.
çünkü bana çok saygı ve sevgi doluydu.
ben olgunluk yaparak sakince karşıladım bu durumu.
sonra yapmadı öyle şeyler. biz iyice yakınlaşınca böyle oldu. zaman ver. akışına bırak ve tadını çıkarmaya bak.
güzel şeyler bunlar. her ilişki insana bir şeyler öğretiyor.
kimisi yıkarak, kimisi mutlu ederek, kimisi inişli çıkışlı ruh hallerine sokarak, soru işaretleri bırakarak vs.
böyle böyle büyüyoruz. çok takılma yani.
ilişkiler konusunda oldukça deneyimli biri olarak tavsiye verdim. =) üzülmekten bu kadar korkmamak lazım. sakin ol.

Evet çok korkuyorum kırılmaktan,şu kadar görüşmemiz ve konusmamizinda tek sebebi onun attığı adımlar,mesajları da cevapsız kalıyor çoğu zaman..en iyisi zamana bırakmak

Kendini kaptirmayacaksan arkadas olarak görüş hem daha iyi tanima firsatin olur iyice taniyinca artisini eksisini tartarsin sonra verirsin kararini simdi 1-2 hosuna gitmeyen konu yuzunden kestirip atarsan aklinda kalirmi bilmemki ilerde aslinda oyle biri degilmis ben yanlis yorumlamisim diyecegine cizgiyi asmadan arkadas gibi takilin biraz bak bakalim kimin nesiymis nasil bi tipmis yok kaptiririm ben diyosan uzak durmaya bak

Kendini kaptirmayacaksan arkadas olarak görüş hem daha iyi tanima firsatin olur iyice taniyinca artisini eksisini tartarsin sonra verirsin kararini simdi 1-2 hosuna gitmeyen konu yuzunden kestirip atarsan aklinda kalirmi bilmemki ilerde aslinda oyle biri degilmis ben yanlis yorumlamisim diyecegine cizgiyi asmadan arkadas gibi takilin biraz bak bakalim kimin nesiymis nasil bi tipmis yok kaptiririm ben diyosan uzak durmaya bak

Kendimi kaptırma gibi bir durum yok şu anda,mesajlarını cevapsız bırakıyorum hatta çoğu zaman da,kişiliğimden de kaynaklanıyor olabilir mesafeli bir insanım zaten

Böyle erkeklerde ne buluyosunuz anlamıyorum. Görüşmeniz bile hata

Back