- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
Hemşire hem de
Tansiyon ölçtürmeye gidince arada tavlamışsa kızı minnoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemşire hem de
Ahahahahahahahahah olmadı şöyle bi babaannemizTansiyon ölçtürmeye gidince arada tavlamışsa kızı minnoş
ne denir ki buna şimdi
bugün konuştuk demin beni sevdiğini söyledi ama madi durumum yetersiz sana iyi bi hayat sunamam sürekli yanına gelip gidemiyorum uzaktasın dedi. çok zor oluyor uzaktan sevmek dedi.
Babannesinin bulduğu hemşire kız içinde maddi durumum kötü paravanını kullanacak mı acaba? Herkesin zor zamanları olabilir, para bu bugün var yarın yok. Eğer sizin bize yansıttığınız gibi bir sevgi söz konusuysa, sizden saçma bahanelerle uzaklaşmak yerine çözümler aramalıydı. Hakkınızda hayırlısı olsun ama bence önce kendi sağlık sorunlarınıza odaklanın sonrasında her şey zamanla nasılsa düzelecektir.
sürekli yanımda ol istiyorum ama olmuyor maddi durumum yok ben askere gideceğim senin okul var nasıl dayanacağız bilmiyorum. senden bıkmadım. birde evdekiler kız bulduk diye tutturdu onlara da kızdım.bence sen onu unut,hemşire bulmuş dıye kafasından yazan adam
bak benım ıkı aşkımdan da şöle yapmıştı,böle krizler çıkarttıp baka biri var deyıp girmişlerdi,ve ben o an sıldım,sonra dönduler,ama o lafı ettikleri için bir daha muhatap olmadım