- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Peki sosyal medya da falan story paylaşmak istesem paylaşayım mı
bi tek o mu sosyal medyanızda? ne alaka bişey paylaşıp paylaşmamak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sosyal medya da falan story paylaşmak istesem paylaşayım mı
Doğru diyosun normal yaşamıma devam edeyim ben ne diye kendimi kısıtlayayım kibi tek o mu sosyal medyanızda? ne alaka bişey paylaşıp paylaşmamak
Peki ben bu aşamada ölü taklidi mi yapmalıyım yoksa normal yaşamıma devam mı etmeli instagramda story paylaşımı falan
Kızacaksın belki ama grip olduğumu yansıtan bi hikaye paylaştım yerseGizemli takilma ise yarasaydi su gune kadar bin defa ses cikmisti adamdan.O yuzden normal yasamina devam et tabi.
Kızacaksın belki ama grip olduğumu yansıtan bi hikaye paylaştım yerse
Umut her daim vardır :)Ben hic hikaye paylasmadim hic bir mecrada.O yuzden pek empati yapamiyorum.Olta atmissin bekleyeceksin.Hala umudun var bu adamdan ya ne diyelim :)
Haklı olabilirsin aslında defalarca ilgisiz oldugumu dile getirdi ama bugün 4. gün araya zaman girdi yani mesaj atmalı mıyım?Senden bekliyo bence adam açıkça söylemiş de zaten biraz ilgi göster sonra yine aynı karambol oluşursa bu sefer de o yazsın
Haklı olabilirsin aslında defalarca ilgisiz oldugumu dile getirdi ama bugün 4. gün araya zaman girdi yani mesaj atmalı mıyım?
Aslında mesaj atarsam sınırım persembe akşamına doğruydu doğru zamanlama olur mu hem özleyip özlemediğini de anlamış olurumAt gitsin belli ki senin de gönlün razı değil bu duruma daha da zaman sokup arayı açma, baktın bu durum hep senden bekleniyo o zaman sonsuz bi zaman koy arana tabi ki ama şimdi değil gibi gözüktü bana
Aslında mesaj atarsam sınırım persembe akşamına doğruydu doğru zamanlama olur mu hem özleyip özlemediğini de anlamış olurum
Evet canım numaradan şapıverdim hikayeyi şimdi suan yazayım mı yani uygun olur mu sence zaten hikayeme de bakmamışCanım hikayeni gördüm, numara mıydı o :)) bence sen istiyorsan bir yaz naber nasılsın diye bir dene bence, bir şey kaybetmezsin boşver, belki senden bekliyor,onu görmüş olursun. Ama yine pek yazmıyosa bırakırsın artık :)
Valla içim içimi yiyodu içimi ferahlattın balım, kasmaya ne gerek var yahuu biterse biter bitmezse mutlu oluruzZaman çok önemli değil bence ilişkilerde kadının çok fazla hesap yapması da kötü etkiliyo içinden geldiği gibi yaşa aman tepeme çıkar aman yüz vermiyim vs kasılıp duruyoruz çıkarsa indiririz zor mu eheh akışına bırak kaç gündür atsammı diye kendini yemişsin zaten az daha yeme at gitsin hala da nazlanıyosa öküzlüğüyle otursun kalsın o da sal gitsin
Kız bu kadar ön yargılı olmasak mı ya, evde kalacam böyle yapa yapaAdamı yok varsayıp günlük normal hayatınıza geri dönün.
Bu kadar peşinden koşmayla adamı sadece havalandırırsınız.
Yani siz bilirsiniz tabii, kaybedecek bir şeyim yok deyip mesaj göndermeyi de deneyebilirsiniz ama ben bu kadar ite kaka, benim zorlamamla gitmeye çalışan ilişkilerden yoruldum artık. Siz daha yorulmadıysanız deneyin tabii. Şu andan daha kötü olamaz neticedeKız bu kadar ön yargılı olmasak mı ya, evde kalacam böyle yapa yapa
Baştan sona kadar ben ilgili olup o agırdan alsaydı haklıydın, ama öyle ilgiliydi ki kaf dağına çıkardı resmen beni sonra benden ilgi göremeyince uzaklaştı ben ilgili olmaya başlayınca düzelme katetmeye başlamıştı aslındaYani siz bilirsiniz tabii, kaybedecek bir şeyim yok deyip mesaj göndermeyi de deneyebilirsiniz ama ben bu kadar ite kaka, benim zorlamamla gitmeye çalışan ilişkilerden yoruldum artık. Siz daha yorulmadıysanız deneyin tabii. Şu andan daha kötü olamaz neticede
Valla içim içimi yiyodu içimi ferahlattın balım, kasmaya ne gerek var yahuu biterse biter bitmezse mutlu oluruz
hem istemiyosa bi daha göremeyeceğim adam için kasmaya ne gerek var