• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gonapeptyl İle uzun protokol deneyimleri olan yazarsa sevinirim.

Evet iğne biraz yakıyor yaparken, ama morartmıyor en azından. Benim de hep kısa olmuştu bu sefer uzun olacak ilk defa. Doktor bunda daha kaliteli embriyo elde ediliyor ve daha başarılı olunuyor dedi. Ama bana asıl yapmasının sebebi taze transfer istememiz oldu. Sana neden bunu denetti? Piyasada cetrotide olmadığı için mi?
Evet cetrotide bulamadık.asıl amaç taze transfer yapmak istedi doktorum.hayırlısı artık birde böyle deneyelim .iğne bulmak zaten zor

Ben tam gününde oldum. 25 ocakta da tedaviye başladık. Cumartesi yani yarın kontrole gidicem. Bakalım yumurtalar büyüyor mu.. gonapeptly yarım doza indirdi. Gonal f 225 ekledi. İkisini akşam 7 de uyguluyorum. Cumartesi kontrolde dozu değiştirir mi göreceğiz. sen 30 ocakta gonapeptlye mi başlayacaksın?
Merhaba, ben de 2 gün önce gonapeptyl kullanmaya başladım. Bana sabah 11de ve koldan yapmam söylendi ama koldan yapamıyorum siz nereye vuruyordunuz iğneyi acaba?

Merhaba ben bişey sormak istiyorum bana doktor gonapeptyl 14 kutu verildi 0,1 mg 21. Gün başlayacağım her gün 1 tane adet olunca yarım yarım vuracakmışım sorum şu yarım kullanınca aynı iğneyi ertesi gün tekrarmı vuracağım yoksa onu çöpe atıp yeni açıp tekrsr bi yarım mı vuracağım vallahi doktora bunu sormayı unuttum 🙄

Back