- 9 Ekim 2020
- 5.731
- 7.672
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
evet laproskopi ile bağlandı.ve hızlı bir iyileşme oldu ve ağrısızdı.tüp aldırmak sancılı bilirsin.umarım bağlarlar daha kolay olacaktır.histereskopide oldum ben 2 defa hatta 1 tanesi laproskopi ile birlikte olmuştu.kistten kurtulunca 2ay dinlenip iyileşirsin ve bu süre zarfında sana tavsiyem her sabah propolis,arı sütü karışımlı hakiki bala azıcık çörek otu karıştırıp 1 yemek kaşığı ye ve mutlaka hayıt otu ile aslanpençesi karıştırıp iç gunde 1 bardak .benm 2.tedavide 11tumurta saydı 8 topladı kalan 0 dı.amh 2,11di bu saydıklarımı tekrar baktırdım amh 2,79 ve ultrasonda 15 yumurta saydı doktor.geçen ay ara verdim yapmadım 7 yumurta +2kist:) şimdi tedavi başlayana kdr tekrar başladım bu dediklerime (ilk tedavimdede yapmıştım)sonuç güzeldi.tek tek değişimi yazıomAmeliyatla baglandi degil mi bana laraposkopi sart dendi yeniden kist olusmus ve arkaya dogru buyumus kist histeroskopide sart dendi.y
Hadi bjnlar bi sekilde olurda embriyo olusmamasi uzuyo insani dondurqcak kadar olsaydi en azindan igne olmazdik devamli
Fsh 8,65 ti 6,45 oldu
Lh14küsürden 11,4
amh 2,11 den 2,79
Yumurta 11 den 15’e
yiyip içtiğim ay sonu değişim çok gzldi.sonra bırakınca kistlerim merhaba dedi.tedaviye kdr devam edicem tekrar.zaten bal karışımı kalite için çok iyi.ve birde ben 3aydır multivitamin ve b12 +folik devam ediyorum.uzun oldu kusura bakma 2.tedavideki fiyaskodan snra acele etmedm tedavi için hazırlamaya basladm vücudumu sen de yeme içme olark hazırlan inşallah kalitesi artacaktır