gonalf 75 kullananlar

Arkadaslar yumurtamin birisi 23 digeri 17 milim olmus catlatma ignesi verdi bana da doktor. Allahin izniyle stres yapma ilacak dedi mutluyum cok sukur sadece bekleme zamani geldi nasil gecer acaba bu gunler

Arkadaslar yumurtamin birisi 23 digeri 17 milim olmus catlatma ignesi verdi bana da doktor. Allahin izniyle stres yapma ilacak dedi mutluyum cok sukur sadece bekleme zamani geldi nasil gecer acaba bu gunler
Ayyyy cok iyiii ne guzel ikiser ikiser geldiniz ben deki tek su anda cuma belli olcak ay insallah hepimiz hamile kaliriz bebek olur bu yumurtalar

Ayyyy cok iyiii ne guzel ikiser ikiser geldiniz ben deki tek su anda cuma belli olcak ay insallah hepimiz hamile kaliriz bebek olur bu yumurtalar
Insalla canim ya sendende byle guzel haber bekliyoruz insalla sadece dedigim gibo moral cok onemli. Allahin izniyle bebislerimiz olacak sadece kendimize inanalim

Yok yok hicbisey olmuyo ayni gonal f gibi gobeginden yap cnm ins guzel haberleri getireceksin bize

Ivn

Çok mutlu oldum yaa çok sevindim Allahım tamamına erdirsin illallah bu yumuşlar teker teker bebis olur inşallah 17 mm olan da çatlar miymis sordun mu yirmi ve uzerinin catladigini duymustum

Evet
Ivn

Çok mutlu oldum yaa çok sevindim Allahım tamamına erdirsin illallah bu yumuşlar teker teker bebis olur inşallah 17 mm olan da çatlar miymis sordun mu yirmi ve uzerinin catladigini duymustum
Catlar dedi doktor canim aksam igne vurana kadar bi milim daha buyur dedi oda catlar dedi bakalim artik

Arkanizdan geluyorym ben de cuma gunu insallah benim minnosum da büyümüş olacakkk

Evet

Catlar dedi doktor canim aksam igne vurana kadar bi milim daha buyur dedi oda catlar dedi bakalim artik

İnşallah ikisi de tutar canım iğneyi saat kaçta vurdu ben dün akşam onda vurdum bu sabah onda ilişki oldu bir saat belimde yastık ayagimin altında tabure yattım şimdi de kasiklarimda ağrı var sende de var mı kiz

Evet canım klomenle buyumezse iğne veriyorlar
Sağol canım teşekkür ederim benimde klomeni ikinci kullanışım amA çok faydası olmadı gerçi iğne yaptırdık ama doktorun pek ümidi yok gibiydi bu ay bakalım olmazsa iğneye başlıcaz dedi o iğne bu iğne demek

Canım yazdıklarınızı okudum bende gonal f ve catlatma ignesi olmuştum şimdi 8 aylık kızım var size tiyo vereyim dedim çatlatma iğnesini vurduktan sonra kendinizi dinleyin yumurtaniz hangi tarafta gelistiyse o tarafta kasık ağrısı oluyor bacaginiza vuruyor peşinden akintı geliyor 12 en gec 24 saat içinde ilişkiye girmeniz gerekiyor kacirirsaniz hamile kalamazsiniz mutlaka takip edin birde spermin en az 48 en fazla 36 saat beklemis olması gerekiyor sabah saatlerinde sperm daha kaliteli oluyormuş benim cuma aksami 8.5da catladi cumartesi sabahı 9 da ilişkiye girdik ve hamile kaldım tutunmasi için drum bana progestan vermisti alttan iki tane adet olana kadar yada gebeliği ogrenene kadar her gece attım

RABBİM hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yarın kandil dua edin bol bol birde 7 yasin 1 Meryem suresini okuyup dileginizi RABBİMIZE iletin ALLAH kabul eder inşallah

Haa bu arada yumurtanin çatlama süresi kişiye göre değişiyor kiminin ertesi gün kiminin 2 kiminin 3 gün sonra catlayabiliyor benim inatçı 3. Gün catlamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…