- 16 Ocak 2015
- 288
- 75
- 37
-
- Konu Sahibi asilzade02
Cok sevindim cani
Cok sevindim canim darisi hamileligine bugn benimde kontrolum var bakalim nolcak
Insalla tatlim doktordan cikar cikmaz yazicam burayaOhh ne guzel heyecanla seni bekleyelim bugun hepimiz guzel haberler getirelim
Kacta cnm muayenenInsalla tatlim doktordan cikar cikmaz yazicam buraya
Birde canimKacta cnm muayenen
Ooo gelmis vakit hadi heyecanla bekliyorum burdaBirde canim
Ayyyy cok iyiii ne guzel ikiser ikiser geldiniz ben deki tek su anda cuma belli olcak ay insallah hepimiz hamile kaliriz bebek olur bu yumurtalarArkadaslar yumurtamin birisi 23 digeri 17 milim olmus catlatma ignesi verdi bana da doktor. Allahin izniyle stres yapma ilacak dedi mutluyum cok sukur sadece bekleme zamani geldi nasil gecer acaba bu gunler
Insalla canim ya sendende byle guzel haber bekliyoruz insalla sadece dedigim gibo moral cok onemli. Allahin izniyle bebislerimiz olacak sadece kendimize inanalimAyyyy cok iyiii ne guzel ikiser ikiser geldiniz ben deki tek su anda cuma belli olcak ay insallah hepimiz hamile kaliriz bebek olur bu yumurtalar
Yok yok hicbisey olmuyo ayni gonal f gibi gobeginden yap cnm ins guzel haberleri getireceksin bize
Arkadaslar yumurtamin birisi 23 digeri 17 milim olmus catlatma ignesi verdi bana da doktor. Allahin izniyle stres yapma ilacak dedi mutluyum cok sukur sadece bekleme zamani geldi nasil gecer acaba bu gunler
Catlar dedi doktor canim aksam igne vurana kadar bi milim daha buyur dedi oda catlar dedi bakalim artikIvn
Çok mutlu oldum yaa çok sevindim Allahım tamamına erdirsin illallah bu yumuşlar teker teker bebis olur inşallah 17 mm olan da çatlar miymis sordun mu yirmi ve uzerinin catladigini duymustum
Evet
Catlar dedi doktor canim aksam igne vurana kadar bi milim daha buyur dedi oda catlar dedi bakalim artik
Kızlar bi cvp verin lütfen
Arkanizdan geluyorym ben de cuma gunu insallah benim minnosum da büyümüş olacakkk
Sağol canım teşekkür ederim benimde klomeni ikinci kullanışım amA çok faydası olmadı gerçi iğne yaptırdık ama doktorun pek ümidi yok gibiydi bu ay bakalım olmazsa iğneye başlıcaz dedi o iğne bu iğne demekEvet canım klomenle buyumezse iğne veriyorlar
Canım yazdıklarınızı okudum bende gonal f ve catlatma ignesi olmuştum şimdi 8 aylık kızım var size tiyo vereyim dedim çatlatma iğnesini vurduktan sonra kendinizi dinleyin yumurtaniz hangi tarafta gelistiyse o tarafta kasık ağrısı oluyor bacaginiza vuruyor peşinden akintı geliyor 12 en gec 24 saat içinde ilişkiye girmeniz gerekiyor kacirirsaniz hamile kalamazsiniz mutlaka takip edin birde spermin en az 48 en fazla 36 saat beklemis olması gerekiyor sabah saatlerinde sperm daha kaliteli oluyormuş benim cuma aksami 8.5da catladi cumartesi sabahı 9 da ilişkiye girdik ve hamile kaldım tutunmasi için drum bana progestan vermisti alttan iki tane adet olana kadar yada gebeliği ogrenene kadar her gece attımİnşallah ikisi de tutar canım iğneyi saat kaçta vurdu ben dün akşam onda vurdum bu sabah onda ilişki oldu bir saat belimde yastık ayagimin altında tabure yattım şimdi de kasiklarimda ağrı var sende de var mı kiz