- 16 Ocak 2015
- 288
- 75
- 37
-
- Konu Sahibi asilzade02
Canım yazdıklarınızı okudum bende gonal f ve catlatma ignesi olmuştum şimdi 8 aylık kızım var size tiyo vereyim dedim çatlatma iğnesini vurduktan sonra kendinizi dinleyin yumurtaniz hangi tarafta gelistiyse o tarafta kasık ağrısı oluyor bacaginiza vuruyor peşinden akintı geliyor 12 en gec 24 saat içinde ilişkiye girmeniz gerekiyor kacirirsaniz hamile kalamazsiniz mutlaka takip edin birde spermin en az 48 en fazla 36 saat beklemis olması gerekiyor sabah saatlerinde sperm daha kaliteli oluyormuş benim cuma aksami 8.5da catladi cumartesi sabahı 9 da ilişkiye girdik ve hamile kaldım tutunmasi için drum bana progestan vermisti alttan iki tane adet olana kadar yada gebeliği ogrenene kadar her gece attım
Sağol canım teşekkür ederim benimde klomeni ikinci kullanışım amA çok faydası olmadı gerçi iğne yaptırdık ama doktorun pek ümidi yok gibiydi bu ay bakalım olmazsa iğneye başlıcaz dedi o iğne bu iğne demek
Canim ben klomen kullandim 4Selam kızlar bu gonal f iğne klomen tedavisinden sonraki aşama mı acaba??
Klomen fayda etmiyo canim ben 4 ay kullandim ama fayda etmedi. Cok sukur iki yumurtam olusmus gonal f 75 igneyle bu aksamds catlama ignesi vurcam bakalim srtikSağol canım teşekkür ederim benimde klomeni ikinci kullanışım amA çok faydası olmadı gerçi iğne yaptırdık ama doktorun pek ümidi yok gibiydi bu ay bakalım olmazsa iğneye başlıcaz dedi o iğne bu iğne demek
Bilgilerden dolayi tesekkur ediyorum canim bakalim bende aksam vuracam igne 9 10 gibi sabah mi iliskiye girim yani nasil yapimCanım yazdıklarınızı okudum bende gonal f ve catlatma ignesi olmuştum şimdi 8 aylık kızım var size tiyo vereyim dedim çatlatma iğnesini vurduktan sonra kendinizi dinleyin yumurtaniz hangi tarafta gelistiyse o tarafta kasık ağrısı oluyor bacaginiza vuruyor peşinden akintı geliyor 12 en gec 24 saat içinde ilişkiye girmeniz gerekiyor kacirirsaniz hamile kalamazsiniz mutlaka takip edin birde spermin en az 48 en fazla 36 saat beklemis olması gerekiyor sabah saatlerinde sperm daha kaliteli oluyormuş benim cuma aksami 8.5da catladi cumartesi sabahı 9 da ilişkiye girdik ve hamile kaldım tutunmasi için drum bana progestan vermisti alttan iki tane adet olana kadar yada gebeliği ogrenene kadar her gece attım
Bende bastan beri kasik agrim var adim bile atamiyorm sanki bicakla kesiyolar ve akintimda cok varİnşallah ikisi de tutar canım iğneyi saat kaçta vurdu ben dün akşam onda vurdum bu sabah onda ilişki oldu bir saat belimde yastık ayagimin altında tabure yattım şimdi de kasiklarimda ağrı var sende de var mı kiz
insalla canim senden de guzel haberler bekliyoruz hadi hayirlisi simdi sira mutluluk zamani olsun artikArkanizdan geluyorym ben de cuma gunu insallah benim minnosum da büyümüş olacakkk
Ay insallahh yaptinmi igneniOlacak inşallah canım bekliyoruz dört gözle
Bende pazar günü yaptırdım iğneyi beklemedeyim canım Hayırlısı olsun Hakkımızda inşallahCanim ben klomen kullandim 4
Klomen fayda etmiyo canim ben 4 ay kullandim ama fayda etmedi. Cok sukur iki yumurtam olusmus gonal f 75 igneyle bu aksamds catlama ignesi vurcam bakalim srtik
Bende bastan beri kasik agrim var adim bile atamiyorm sanki bicakla kesiyolar ve akintimda cok var
Banda verdi bide jel verdi
Evet verdi yaninda bide jel verdi bebek kesin tutunmasi icin falan dediBenimki jel değil canım hap sana da hap verdi mi
bebegintutunmasina yariyomus canim rahimdeBu jel ne işe yarıyor canim