- 30 Haziran 2013
- 21.194
- 16.797
-
- Konu Sahibi asilzade02
Benim 6. Gunumde 18 8. Gunumde 20mm bir yumurtam vardi bugun yeni gelisecek mi diye bakilacak ins gelismistirSaatlerimiz de hemen hemen aynı benim ki de 4 dü 20 gece ne kadar tesadüf benim yumurtam iğnenin altıncı günü 11.8 idi bugün dokuzuncu gün tekrar bakcak senin yumurtada bu aya kadar az da olsa gelişmesi mi canim
Ilk defa bu ay menogen kullandim klomen kullanmistum cevap vermemistiCanım niye gelismiyo?ganolf kullanmiyormusun?kullaniyorsan dozun ne kadar?
Benim 6. Gunumde 18 8. Gunumde 20mm bir yumurtam vardi bugun yeni gelisecek mi diye bakilacak ins gelismistir
O is biraz karisik bu yumurta adetimin ikinci gununde vardi zaten 12 mm idi bunun disinda gelisim icin ugrasti dr o yumurtayi saymio niye bilmiyorumDünkü yazinda altıncı günümde gelisme yoktu yazmışsın şimdi altıncı günümde 18 olmuştu diyorsun anlayamadım canım nasıl oluyor öyle
Sabirsizlaniyorum ve gelisim yoksa ignelere devam edecek sanirim ama insallah vardir yaa bu ay ki yum takibimden bisey anlamadim 2 gunde bir cagirmasi gerekirken iki kutu menogen bitirdim yarin 2. Kez bakilacak yumurtalaraArkadaslsr moraller yuksek olsun eminim bugn hepinizinki guzel cikacak sonuclar haberlerinizi bekliyoruz
Sabirsizlaniyorum ve gelisim yoksa ignelere devam edecek sanirim ama insallah vardir yaa bu ay ki yum takibimden bisey anlamadim 2 gunde bir cagirmasi gerekirken iki kutu menogen bitirdim yarin 2. Kez bakilacak yumurtala
Hayirlisi olsun canim dedigim gibi sen moralini yuksek tut. Ben yine gidecem doktora yarin ucuncu yum takibi yapcak ardindan catlatma ignesi vercek dun 21 milim olmustu ikinci yum olusmustu bide oda 15 milim olmus
Olmaz mi hem kasik agrisi var hem halsizlik var adim bile atamiyorum sanki yerinden kopacakmis gibi. Doktor normal dedi yumurtalar buyuyor diye agrin oluyo dediMasallahhhh ikisi de bebis olur insallah dollenir tutunurlar kasik agrisi var mi bende dunden beri var
AyyY ayni benn kolumu kaldıramıyorum halsizlik var kasik agrisi var korkuyorum gelismiycek diye gelissin de agri cekerim benOlmaz mi hem kasik agrisi var hem halsizlik var adim bile atamiyorum sanki yerinden kopacakmis gibi. Doktor normal dedi yumurtalar buyuyor diye agrin oluyo dedi
O is biraz karisik bu yumurta adetimin ikinci gununde vardi zaten 12 mm idi bunun disinda gelisim icin ugrasti dr o yumurtayi saymio niye bilmiyorum
On gun menogen 75lik vurundum iki gundur baya agrim var 8. Gunumde cok akintim oldu sanirsam o saymadığı yumurta catladiAnladım canım ya hakkımızda hayırlısı inşallah bende öyle şiddetli bir ağrı yok sadece bugün şeffaf akıntı geldi sen iğneyi kaç gündür kullanıyorsun
On gun menogen 75lik vurundum iki gundur baya agrim var 8. Gunumde cok akintim oldu sanirsam o saymadığı yumurta catladi
Ben tokattayim birazdan bende muayene olucm bugun 13. GunumBenim de dün sekizinci gunumdu iğne dün bitti bugün belki banada iğneyle devam etmeyi söyleyebilir az bir saat kaldı çok stresliyim bu arada Nerede yaşıyorsun canım nerelisin ben Giresun'da yaşıyorum ama adanaliyim
Ben tokattayim birazdan bende muayene olucm bugun 13. Gunum
Noldu muayene oldin mu ben hala olamadimHaydi hayırlısı bende çıkıyorum şimdi heyecan doruklarda
Noldu muayene oldin mu ben hala olamadim
Fakultede ozel muayene oluyorum ben sistem hatasi yuzunden bi bucuk saat beklettiler muayene oldum ancak 14 mm bir yumurta var persembe iliski cuma gunu tekrar muayene olcmYok kız benim doktor acil ameliyata gitmiş yeni geldi baya geç muayene olcam belli sen niye olamadin kiz