- 30 Haziran 2013
- 21.194
- 16.797
-
- Konu Sahibi asilzade02
muayene olabıldım cnm 14 mm yumurta var cuma tekrar çagırdı çatlatma iğnesi verecek ınsallah buyur olgun bı yumurta olurMuayene oldunuz mu arkadaslar
en az 18 mm olunca iğne verıyolar 23 24 mm olup çatlıoYumurta catlamasi icin ne kadar buyumesi gerekiyo
18 mm yı gecmısse verır cnmO zaman bana catlamasi icin yarin igne verir mi bugn son ignemi yapcam yarin yine kontrol var
Insalla canim ya hepimiz halile kaliriz insalla. Allah kimsenin emegini bosa cikarmasinmuayene olabıldım cnm 14 mm yumurta var cuma tekrar çagırdı çatlatma iğnesi verecek ınsallah buyur olgun bı yumurta olur
Pazartesi gunu gittim biri 21 milim digeri de 15 milimdi18 mm yı gecmısse verır cnm
15 ı beklemıstır yarın verır sana ıgneyı benım tek yumurta bı tane daha gelısseydı sansımız artardı da ona da sukurPazartesi gunu gittim biri 21 milim digeri de 15 milimdi
Valla cok korkuyorm insalla bu ay hamile kaliriz artik k ya gercekten bunyem cok yiprandi benim:-(15 ı beklemıstır yarın verır sana ıgneyı benım tek yumurta bı tane daha gelısseydı sansımız artardı da ona da sukur
amın cnm cok cabaladık ınsallah bu sefer gol olurInsalla canim ya hepimiz halile kaliriz insalla. Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin
ne zamandır ugrasıyordun cnmValla cok korkuyorm insalla bu ay hamile kaliriz artik k ya gercekten bunyem cok yiprandi benim:-(
Insalla canim ya her zaman haberleselim buradan olur mu. Insanin bazen konusacak dertlesecek arkadas ariyo. Ve ben yalnizim arkadasimda hic yokamın cnm cok cabaladık ınsallah bu sefer gol olur
Bir bucuk senedir canim. Ama ilk defa bu igneyi kullandim. Hep bana klomen veriyolardi ama hic yumurtam olgunlasmiyodune zamandır ugrasıyordun cnm
ben de bazen arkadaslara anlatıyorum ama uff sen de sıktın artık gıbı yüz ifadelerı göruncdcce karsımda kımseye anlatmıyorrum artık burdan da konusuyosun samımı arkadas oluyosun gunlerce dertlesıyosun hamıle kalıyo bıda donup sana bakmıo ınsanlar ılginçInsalla canim ya her zaman haberleselim buradan olur mu. Insanin bazen konusacak dertlesecek arkadas ariyo. Ve ben yalnizim arkadasimda hic yok
klomen cok kötu yaaaa bana da verdıler hep benım gelısıyordu klomenle ama dırenc gostermeye basladı onaBir bucuk senedir canim. Ama ilk defa bu igneyi kullandim. Hep bana klomen veriyolardi ama hic yumurtam olgunlasmiyodu
Dogry syluyosun tok avin halinden ne anlar diye bi laf vardir. Bizimki de o hesap bizim halimizden anlamiyolarben de bazen arkadaslara anlatıyorum ama uff sen de sıktın artık gıbı yüz ifadelerı göruncdcce karsımda kımseye anlatmıyorrum artık burdan da konusuyosun samımı arkadas oluyosun gunlerce dertlesıyosun hamıle kalıyo bıda donup sana bakmıo ınsanlar ılginç
Fakultede ozel muayene oluyorum ben sistem hatasi yuzunden bi bucuk saat beklettiler muayene oldum ancak 14 mm bir yumurta var persembe iliski cuma gunu tekrar muayene olcm
ooo hadı senden daha guzel haberler beklıyorum ıkı tane vardı dımı bu arada benım 20 mmlık hala orda duruyo ne byumus ne catlamıs hamılelıge engel mı dıye sordum degıl dedı rahatladım bıorazAnladım canım inşallah iki güne buyurler de hamile kalırsın ben hala bekliyorum
aynen anlamıolar da anlamasınlarda zaten ALLAH bıze yeterDogry syluyosun tok avin halinden ne anlar diye bi laf vardir. Bizimki de o hesap bizim halimizden anlamiyolar
Okudum canim allah sabir versin cok zor seyler yasamissin allahim bi daha gostermesin byle kotu seyler :-(http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/icimi-dokmem-lazim.797747/
burayıo oku benım hıkayem