gonalf 75 kullananlar

Canım benim sakın üzülme bu ilk denemen önümüzdeki aya inşallah bu hafta hiç güzel birşey olmuyor zaten çok stresli geçiyor moralim altüst belki güzel bir haber alırım dedim sizden yine olmadı biran önce hayirlisiyla bitsin bu hafta istiyorum ALLAH beterinden saklasin inşallah canım pazartesi gününe kadar siteye girmicem umarım o gün en azından birkacinizin güzel haberini alırım :-(

Yok canim öyle çok uzulmedim sadece duyduğumda içim burkuldu doğru diyorsun bu benim ilk denemem ben yumurtanın büyümesine vede catlamasina çok sevindim çok şükür Allahima bana bu mutluluğu yaşattığı için bu ay için bu da yetti bana senin niye moralin bozuk tatlım Allahım senin içindeki sıkıntıları da hayra çevirinsin kizinla ve ailenle hep mutlu olasin inşallah :KK33::KK33::KK33::KK66:

Canim yaptirdim negatif ccikti kac gundur o yyzden siteye girmiyodum. Bugn yine basliyorum doktora simdi yolday
ya inşallah yeni tedavin hayırlı güzel bir sonuç getirir . bugün iğnenin 15.günü 13.günü kahverengi bir leke gördüm iki gündür de Bir şey yok . ümitlenmi yem diyorum ama bilmiyorum ne yapacam

ya inşallah yeni tedavin hayırlı güzel bir sonuç getirir . bugün iğnenin 15.günü 13.günü kahverengi bir leke gördüm iki gündür de Bir şey yok . ümitlenmi yem diyorum ama bilmiyorum ne yapacam
Test yaptin mi tatlim peki. Insalla seninki olur ya senden guzel haberler bekliyorum insalla tatlim

Yok canim öyle çok uzulmedim sadece duyduğumda içim burkuldu doğru diyorsun bu benim ilk denemem ben yumurtanın büyümesine vede catlamasina çok sevindim çok şükür Allahima bana bu mutluluğu yaşattığı için bu ay için bu da yetti bana senin niye moralin bozuk tatlım Allahım senin içindeki sıkıntıları da hayra çevirinsin kizinla ve ailenle hep mutlu olasin inşallah :KK33::KK33::KK33::KK66:
Aminn canım inşallah RABBİM tez vakitte hepinize evlat nasip etsin inşallah boşver canım ya çok şükür bitti çok kötü bir haftaydi benim için hepinize üzüldüm inşallah bu ay olur hepinizin

Aminn canım inşallah RABBİM tez vakitte hepinize evlat nasip etsin inşallah boşver canım ya çok şükür bitti çok kötü bir haftaydi benim için hepinize üzüldüm inşallah bu ay olur hepinizin
Canim ben bugun tekrar basladim ignelere regl ucuncu gunundeyim doktor serophene ilec da verdi ignelerin yaninda sonra divina ilac ve progestan yumusak kapsul verdi canim

inşallah öyle yapacam leke devam ediyor progestan o bırakmadım sence bırakayım mı. ve. yarın kan testi yapacam iğnenin etkisi geçmişimde? doktorun bugün ne dedi tedavi nasıl devamedecek?
Canim gebelik kesin olsun doktoruna git direk o syler sana birak yada birakma diye. Yine gonal f 75 igne verdi bes tane progestan kapsul verdi on gun sonra basliycam. Serophene verdi yumurta gelistirici hap. Ve divina diye bi hap verdi aynen tedaviye devam sadece haplarimi degistirdi ignelere devam sonra da catlatma ignesi vercek iste bakalim artik bu ay nasil olcak

Canim gebelik kesin olsun doktoruna git direk o syler sana birak yada birakma diye. Yine gonal f 75 igne verdi bes tane progestan kapsul verdi on gun sonra basliycam. Serophene verdi yumurta gelistirici hap. Ve divina diye bi hap verdi aynen tedaviye devam sadece haplarimi degistirdi ignelere devam sonra da catlatma ignesi vercek iste bakalim artik bu ay nasil olcak
korkuyla Ümit arasındaydım :KK43:... inşallah yeni tedavinde Rabbim hayırlı bir evlat yaratır ,Allah güç kuvvet versin

canım beş gün adet Sancısı çektim döngü başlamayınca Yaptım 17,45 çıktı doktor iki gün sonra tekrarla dedi 5. çıktı ve bugün adet oldum hemde epey sancılı bir şekilde senin tedavin nasıl gidiyor.
Kiz dusuk falan degil demi allah korusun da. Ama degerin bayaaa bi yuksek cikmis canim.

X