- 16 Ocak 2015
- 288
- 75
- 37
-
- Konu Sahibi asilzade02
10 un üzeri çatlama sayılıyor canım inşallah tutmuştur
Kizlarr onumuzdeki ay bende igne kullanmaya baslicamm cok mu pahali bunlarr
Kutular da kacar tane oluyor acaba yardimci olur musunuz
Tesekkur ederim canimm pkoluyumm gecen ay rahim filmi cektirdim sorun cikmadi 4 ay klomen kullandim 1 yada 2 yum oldu ama bebek olmadi dr igne deneyelim dedi bakalimm bu ayin bitmesini bekliyorum adet olayim da hemen gidicemmSlm canım tedavin şimdiden hayırlı ugurlu olsun ben 450mm lik aldım 300 tl içinde altı siringasi var altı günlük olarak demişler ama ben bu igneyi sekiz gün kullandım
Tesekkur ederim canimm pkoluyumm gecen ay rahim filmi cektirdim sorun cikmadi 4 ay klomen kullandim 1 yada 2 yum oldu ama bebek olmadi dr igne deneyelim dedi bakalimm bu ayin bitmesini bekliyorum adet olayim da hemen gidicemm
Insallah tutarda cani mÖnemli değil canım bende de pkos var ben iki ay Klomen içtim buyumedi bu ay iğne kullandım büyüdü çok şükür benim de rahim filmim iyi çıkmisti
Ayyy kuzum insallah yhaaa korkmuyorum o kadar da inandirdim kendimi pozitif diye ama kulagima bisey fisildiyo yine negatif diye amaaasnn git be sende diyorumO zaman insalla pazartesi gunu ikimiz de guzel haberlerimizi paylasiriz tatlim insalla cok istiyoz ve emeklerimiz bosa cikmaz insalla
Benim 34 küsür çıkmıştı ama ondan bir ay önce yaptirdigim 38 çıkmasına rağmen gebe kalmamistim canım kişiden kişiye değişiyor 10 un üstü kaliteli yumurtlama oluyor canımCanim senin progesteron değerin kaçtı hatırlıyormusun
Ben de yarin yaptiracagim catlamadan tam bir hafta sonra zamani uygunsur umarimBenim 34 küsür çıkmıştı ama ondan bir ay önce yaptirdigim 38 çıkmasına rağmen gebe kalmamistim canım kişiden kişiye değişiyor 10 un üstü kaliteli yumurtlama oluyor canım
Benim 34 küsür çıkmıştı ama ondan bir ay önce yaptirdigim 38 çıkmasına rağmen gebe kalmamistim canım kişiden kişiye değişiyor 10 un üstü kaliteli yumurtlama oluyor canım
Canim ben dayanamadim salak gibi dun kan testi yaptim 1.45 cikti moralimi o kadar cok bozdum ki dunden beri agliyorum halbu ki daha erkenden yaptm ben doktoru aradim dedi hemen neden yaptn dedi carsamba yap dedi tekrar simdi hemen belli olmaz dediAyyy kuzum insallah yhaaa korkmuyorum o kadar da inandirdim kendimi pozitif diye ama kulagima bisey fisildiyo yine negatif diye amaaasnn git be sende diyorum
Uzme kendini canim olan olmus . sunu unutma ki eger Allah yaratmissa vardir ve olur ama O Ol emri vermezse elden birsey gelmez . ben de cok tahlil yaptim hep negatif aldim vs o kadar yoruldum piskolojim bozuldu ki anliyorsundur. Benim gibi olan bir arkadas vardi tedaviyle vs cocuk oldu ama dogdugu gun kuveze kondu ve vefat etti . KİSMET. insan dusunuyor bazen kabullenmek zor ama kismet kader... Benim de ilacdaki 8. Gunum bugun dun test yaptim pozitif cikti sevinmedim bile kesin ilacin etkisidir dedim arastirdim oyleymis. ALLAH HEPİMİZE YARDİM ETSİNCanim ben dayanamadim salak gibi dun kan testi yaptim 1.45 cikti moralimi o kadar cok bozdum ki dunden beri agliyorum halbu ki daha erkenden yaptm ben doktoru aradim dedi hemen neden yaptn dedi carsamba yap dedi tekrar simdi hemen belli olmaz dediyine de moralim vok bozuk benim
Ben de birazdan çıkıcam rapor alicam gitmisken kana da baktircam muhtemelen benim de oyle bi deger cikacak ya da bir deger fazlasi 2.5 3 falan cunku ben igneyi senden iki gun sonra vurdum hala vucuttalar demekki ben de idrar testlerinde hep negatif uzuluyom kanda bile cikmayan idrarda cikar mi hicCanim ben dayanamadim salak gibi dun kan testi yaptim 1.45 cikti moralimi o kadar cok bozdum ki dunden beri agliyorum halbu ki daha erkenden yaptm ben doktoru aradim dedi hemen neden yaptn dedi carsamba yap dedi tekrar simdi hemen belli olmaz dediyine de moralim vok bozuk benim
Canim ben dayanamadim salak gibi dun kan testi yaptim 1.45 cikti moralimi o kadar cok bozdum ki dunden beri agliyorum halbu ki daha erkenden yaptm ben doktoru aradim dedi hemen neden yaptn dedi carsamba yap dedi tekrar simdi hemen belli olmaz dediyine de moralim vok bozuk benim
Dur bakalim daha erken hemen niye yoktur diyosun cnm yaa ben onceki gebeligimde igneden bi hafta sonra yaptirmistim 0.7 cikmisti bi hafta sonra 116 cikmistiCanim Günaydın sakin üzülme Rabbim in bir bildiği vardır elbet benim bazı tanıdıklarım var 7 8 yıl sonra bebek sahibi oldular birde onların yerine koyalım kendimizi sabırlı olalım Rabbim inşallah bizi fazla bekletmeden verecek bebislerimizi biraz zamana bırak vermediyse vardır bir sebebi geç geldi derinlerde geçmiş olsun demesinler canını sıkma bir sonraki ay bakarsın tutar kendini kesin hamileyim umuduna kaptırmadan tedaviye devam et canım bak çok şükür yumurtalar büyüyüp catladi çok şükür olur Rabbim izniyle ansızın hamile olduğunu ogreneceksin birgün bak gör bende seninle aynı zamanda çatlama iğnesi verdim hemen ama içimden test yapmak gelmiyo çünkü bu ay yumurtanın gelişip catlamasi yetti bana buna da şükür toparlamaya kendini tamam mı tatlim
Dur bakalim daha erken hemen niye yoktur diyosun cnm yaa ben onceki gebeligimde igneden bi hafta sonra yaptirmistim 0.7 cikmisti bi hafta sonra 116 cikmisti
Ne serti cnm sen hassaas davraniyorsun su anda kendimden bir ornek verdim insanlar catacak yer ariyor valla asil sert sen yapiyorsun su andaBen kesin yoktur demedim canım dikkatini çekerim arkadaşım yazmış iki gün sonra da yapsam aynı sonuç olur diye yoksa da kendisini uzmesin diye söyledim bunları inşallah iki gün sonra çıkar çıkmazsa sevinecek değilim bende hersey Allahtan o ne derse o sen niye sert konuşuyorsun ki anlamış değilim