gonalf 75 kullananlar

Canim cok agriyo adre halsizim kasik agrim sirtima vuruyo hafif bulantim var psikolojik desem degil cunku cok siddetli agrilarim var ve canimi cok yakiyo
Kasik agrin mi var cnm psikolojik degil cnm catlatma ignesinde bhcg var vucut ona tepki veriyo şuan gidip olctursen pozirif cikar

Ben hic hamilelik yasamadim belirtileri nedir bilmiyorum bile ama insalla hamileyimdir ya artik zor dayaniyorum aglamamak icin :-(

Pozituf olan ne catlatma ignesi mi canim
şuan kanda hamılelık testı yaptırsan pozıtıf çıkar cunku çatlatma ıgnesınde b-hcg yanı hamılelık hormonu var bu da hamılelık belırtılerı yasamamıza neden oluyor cnm bu ıyı bısey mı hayır çunku yalancı pozıtıf oluyor o yuzden ıgneden en erken 12 gun sonra test yapmak gerekıyor etkısı ancak gecıyor cunku ama bebek varsa tabıkı bu deger artıyor

Ben hic hamilelik yasamadim belirtileri nedir bilmiyorum bile ama insalla hamileyimdir ya artik zor dayaniyorum aglamamak icin :-(
en yogun belırtı de bu aglama hıslerıdır cnm durup durup aglamaya baslarsın sınırlenırsın gulersın kızarsın ağlarsın boyle olur çok yasadıgım ıcın bılıyorum umarım bu bır belırtıdır senın ıcın

bana fitil olarak kullan deyince doktor sormadım sürekli makattan yapıyorum acaba vajinadan ve ağızdan mı alınıyor sadece

en yogun belırtı de bu aglama hıslerıdır cnm durup durup aglamaya baslarsın sınırlenırsın gulersın kızarsın ağlarsın boyle olur çok yasadıgım ıcın bılıyorum umarım bu bır belırtıdır senın ıcın
Hadi insalla ya hamilelik belirtileri olsun ben bi kere daha catlatma ignesi kullandim ama hic byle etkiler yasamadim canim. Ve zatrn hamilelikte olusmamisti

bi faydası olmaz tabi dimi valla bazen insan salak gibi oluyor hiç vajinadan alınacağı aklıma gelmemişti doktorum prof olunca fazla konuşmuyor işini yapıyor gidiyor sormak bile canım istemedi fitil deyince öyledir sandım tabi bu konuda bilgisiz olunca insan şu ana kadar boşuna almışım demek

bi faydası olmaz tabi dimi valla bazen insan salak gibi oluyor hiç vajinadan alınacağı aklıma gelmemişti doktorum prof olunca fazla konuşmuyor işini yapıyor gidiyor sormak bile canım istemedi fitil deyince öyledir sandım tabi bu konuda bilgisiz olunca insan şu ana kadar boşuna almışım demek
aman Allahım öğretmen misiniz gerçekten yoksa isim olarak öylesıne mı kullanıyorsunuz

progestanı gercekten makattan atmadınız değil mi :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Hadi insalla ya hamilelik belirtileri olsun ben bi kere daha catlatma ignesi kullandim ama hic byle etkiler yasamadim canim. Ve zatrn hamilelikte olusmamisti
her zaman aynı tepkıyı vermıyor vucut ıns bu sefer hamılesın ama bu aglamaklı hallerın bana hamıle oldugunu dusunduruyor

her zaman aynı tepkıyı vermıyor vucut ıns bu sefer hamılesın ama bu aglamaklı hallerın bana hamıle oldugunu dusunduruyor
Ayyy insalla adre allahimdan tek duam hamile olmak evlat sahibi olmak baska da hic bisey istemiyorm para pul baskalarinin olsun benim bi bebegim olsun yeter dunyanin en buyuk serveti benim olur :-(

X