- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
-
- Konu Sahibi asilzade02
Evet canim progestan kullaniyorum fitil jel seklinde gunde iki kereSenin çatlatma ignesinden sonra kaçıncı günün canım progestan kullanıyorsun dimi
Iste ne desem yalan olur hissedemiyorm hic bisey biraz sancim oldu bide akintim o kadar sancim iki gun onceydiBugün 4.günün canım catladigini hissettin mi daha belirtiler için çok çok erken
Iste ne desem yalan olur hissedemiyorm hic bisey biraz sancim oldu bide akintim o kadar sancim iki gun onceydi
Kiz uc gunde hamilelik olur mu benim bildigim olmaz hemen amaSlm canım bende de fazla bi belirti yok dediğin gibi uzayan bir akıntı oldu o kadar bazen de kasık ağrısı var göğüslerini agriyorsa ne güzel işte belki hamilesundir
Kiz uc gunde hamilelik olur mu benim bildigim olmaz hemen ama
Ay hadi insalla kiz icine dogmus olsun da ikimiz de hatta kim istiyosa tedavi goruyosa hepsi hamile olmus olsun kizBizimki de bir ihtimal kız aklıma geldi söyledim belki içime doğmuştur
Yumurtlama kiti diye birşey var canım istersen al bi tane catladi mı anlarsın herSadece kalin ip gibi uzun bi akintim oldu baska da bisey yok ve goguslerim cok kotu bi kac gndur
seninki muhtemelen catladi canım inşallah tutmuştur şuan hamile olsan bile daha hicbirsey hissetmezsin Tüpte dollendikten 5 yada 6 gün sonra Rahime iniyor yumurta orada yerleşiyor bazı insanlarda rahime yerlesirken kanama oluyor bende olmadı yerleşme kanaması diyorlar buna leke şeklinde geliyor eğer catladigina emin olmak istersen haftaya çarşamba 8:30 da progesteron hormon testi yaptırIste ne desem yalan olur hissedemiyorm hic bisey biraz sancim oldu bide akintim o kadar sancim iki gun onceydi
Yok progestani kullaniyorm zaten doktor kesinlikle kullan ve birakma dedi bakalim artik insalla vardir bebis tutarYumurtlama kiti diye birşey var canım istersen al bi tane catladi mı anlarsın her
seninki muhtemelen catladi canım inşallah tutmuştur şuan hamile olsan bile daha hicbirsey hissetmezsin Tüpte dollendikten 5 yada 6 gün sonra Rahime iniyor yumurta orada yerleşiyor bazı insanlarda rahime yerlesirken kanama oluyor bende olmadı yerleşme kanaması diyorlar buna leke şeklinde geliyor eğer catladigina emin olmak istersen haftaya çarşamba 8:30 da progesteron hormon testi yaptır
Ay hadi insalla kiz icine dogmus olsun da ikimiz de hatta kim istiyosa tedavi goruyosa hepsi hamile olmus olsun kizve bende pco da var yumurtam insalla kolay catlamistir
İNŞ SU ÜCAYLARDA HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN RABBIM BEBEKLERIMIZI ONCE RAHMIMIZE SONRA KUCAGIMIZA VERSIN...... AMİN
Yerinde olsam yapmam canim bende bekletiyorum temizligimi isimizi riske atmayalim beklesin ev ya da dedigin gibi kadin tut ama sen temizlik yapma sakinArkadaslar bende gonal f 75 kullandim ardindan merional 150 verdi 4 gunluk . bu donem icrrisinde bahar temizligi yapsam olurmu sizce yoksa kadin mi tutayim
Oyle yapacam insallah . Allah yardimciniz olsun . ben yarin yine dlktora gidecem bakalim ne diyecek insallah asilamaya gerek kalmaz . bana gonal f den sonra merional verdi bu gece son .Yerinde olsam yapmam canim bende bekletiyorum temizligimi isimizi riske atmayalim beklesin ev ya da dedigin gibi kadin tut ama sen temizlik yapma sakin
Hadi hakkinda hayirlisi canim bende gonal f kullandim ardindan evitrelle verdi vurduk 5 gundur bakalim insalla bebisler tutmustur. Benim iki yumurtam olmustuOyle yapacam insallah . Allah yardimciniz olsun . ben yarin yine dlktora gidecem bakalim ne diyecek insallah asilamaya gerek kalmaz . bana gonal f den sonra merional verdi bu gece son .
benim yumurtam oluşmuş , merional dan sonra ilişki olacak dedi . ilişki esnasında canım acayip yandı doktor gelişen yumurtalardan dolayıdır normalmişHadi hakkinda hayirlisi canim bende gonal f kullandim ardindan evitrelle verdi vurduk 5 gundur bakalim insalla bebisler tutmustur. Benim iki yumurtam olmustu