gonalf 75 kullananlar

Iste ne desem yalan olur hissedemiyorm hic bisey biraz sancim oldu bide akintim o kadar sancim iki gun onceydi

Slm canım bende de fazla bi belirti yok dediğin gibi uzayan bir akıntı oldu o kadar bazen de kasık ağrısı var göğüslerini agriyorsa ne güzel işte belki hamilesundir

Sadece kalin ip gibi uzun bi akintim oldu baska da bisey yok ve goguslerim cok kotu bi kac gndur
Yumurtlama kiti diye birşey var canım istersen al bi tane catladi mı anlarsın her
Iste ne desem yalan olur hissedemiyorm hic bisey biraz sancim oldu bide akintim o kadar sancim iki gun onceydi
seninki muhtemelen catladi canım inşallah tutmuştur şuan hamile olsan bile daha hicbirsey hissetmezsin Tüpte dollendikten 5 yada 6 gün sonra Rahime iniyor yumurta orada yerleşiyor bazı insanlarda rahime yerlesirken kanama oluyor bende olmadı yerleşme kanaması diyorlar buna leke şeklinde geliyor eğer catladigina emin olmak istersen haftaya çarşamba 8:30 da progesteron hormon testi yaptır

Bu arada sizde yerleşme kanaması olmaz canlarim çünkü progestan kullaniyorsunuz bebeğin tutunmasini artı olası bir kanamayi önlüyor muhtemelen benim hamileligimin başında drum kanamam olmuş ve durmuş demişti kesin progestan durdurdu o yüzden progestanı mutlaka kullanın özellikle bizim gibi pco hastaları

Bu arada çatlatma ignesinden bir hafta geçene kadar düzenli gün aşırı iliskiye devam kızlar ne zaman ne olacağını bilemezsiniz özellikle birden fazla yumosu olanlar

Yok progestani kullaniyorm zaten doktor kesinlikle kullan ve birakma dedi bakalim artik insalla vardir bebis tutar

Arkadaslar bende gonal f 75 kullandim ardindan merional 150 verdi 4 gunluk . bu donem icrrisinde bahar temizligi yapsam olurmu sizce yoksa kadin mi tutayim

Arkadaslar bende gonal f 75 kullandim ardindan merional 150 verdi 4 gunluk . bu donem icrrisinde bahar temizligi yapsam olurmu sizce yoksa kadin mi tutayim
Yerinde olsam yapmam canim bende bekletiyorum temizligimi isimizi riske atmayalim beklesin ev ya da dedigin gibi kadin tut ama sen temizlik yapma sakin

Yerinde olsam yapmam canim bende bekletiyorum temizligimi isimizi riske atmayalim beklesin ev ya da dedigin gibi kadin tut ama sen temizlik yapma sakin
Oyle yapacam insallah . Allah yardimciniz olsun . ben yarin yine dlktora gidecem bakalim ne diyecek insallah asilamaya gerek kalmaz . bana gonal f den sonra merional verdi bu gece son .

Oyle yapacam insallah . Allah yardimciniz olsun . ben yarin yine dlktora gidecem bakalim ne diyecek insallah asilamaya gerek kalmaz . bana gonal f den sonra merional verdi bu gece son .
Hadi hakkinda hayirlisi canim bende gonal f kullandim ardindan evitrelle verdi vurduk 5 gundur bakalim insalla bebisler tutmustur. Benim iki yumurtam olmustu

doktora göründüm çatlatma iğnesini yoksa aşılamamı ,çatlatma iğnesinde %10 aşılamada %20 şansın var dedi , ben çatlatma iğnesini istedim inşallah iyi yapmışımdır

Hadi hakkinda hayirlisi canim bende gonal f kullandim ardindan evitrelle verdi vurduk 5 gundur bakalim insalla bebisler tutmustur. Benim iki yumurtam olmustu
benim yumurtam oluşmuş , merional dan sonra ilişki olacak dedi . ilişki esnasında canım acayip yandı doktor gelişen yumurtalardan dolayıdır normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…