- 16 Ocak 2015
- 288
- 75
- 37
-
- Konu Sahibi asilzade02
Benim drum devlet hastanesiydi bana sabah 8:30 da baktir demişti ben aç gitmistim o saatte acikmiyorum geneldeac tok farketmez diye biliyorum canım
Inşallah canım bende bugün onu düşünmüştümBende aç karnına giderim zaten geç uyaniyorum canım deneyimlerin çok işimize yarıyor inşallah hamile kalırız da hamilelik deneyimlerini de bizimle paylasrsin
Inşallah canım bende bugün onu düşünmüştüm
Sağol canım benim siz hayırlısı ile bir hamile kalinda gerisi önemli değil amasyalim ama istanbul'da büyüdümCanımsin ya iyiki tanismisiz seninle canım sen nerelisin
Canım aşılama kötü bişey değil ki ben 2 kez oldum hamile kalma olasılığını arttırıyor üstelik aşılamada da çatlatma iğnesini oluyorsun sadece aşılamadasonra bbazı insanlar ona güvenip ilişkiye girmiyor geç Çatlayan yumurta bu yüzden döllenemiyor ben ilk asılamada bu yüzden tutturamadim ikinci de tutturdum üstelik acılı bir işlemde değil hiç acimıyor sadece idrara sıkışık yapılması gerektiği için altına kaçırma korkun oluyoriUOTE="Elisabethh, post: 40696855, member: 630506"]doktora göründüm çatlatma iğnesini yoksa aşılamamı ,çatlatma iğnesinde %10 aşılamada %20 şansın var dedi , ben çatlatma iğnesini istedim inşallah iyi yapmışımdır
Sağol canım benim siz hayırlısı ile bir hamile kalinda gerisi önemli değil amasyalim ama istanbul'da büyüdüm
âmin ya dk bana sadece adet olursan bu ay gelme birdahaki aya devam edelim dedi çatlayıp çatlamadığını kontrol edeceğine dair birşey demediCanim benim öyle pek belirtim yok o yüzden hiç umudum yok umutsuzum yarın yapacağım testte ge elik testi değil kanda progestana baktitcam yumurtamin catlayip catlamadigini öğrenmek için inşallah hayirla sonuçlanır hepimizin tedavisi
âmin ya dk bana sadece adet olursan bu ay gelme birdahaki aya devam edelim dedi çatlayıp çatlamadığını kontrol edeceğine dair birşey demedi
Anladim hayirlisi insallahDoktor bana da gel bakalım demedi ama benim için rahat etmiyor merak ediyorum canım o yüzden devlet Hastanesine gidicem testi yaptircam
. Onceliklehayirli olsun insallah gebeliginiz. Ben galiba bilgisizlikten catlatmayi sectim . peki asilama da tedavi basami donuyor gonal f merional bunlari tekrar mi kullanacam ?Ya Çatlatma ignesini vurdugun gün yada ertesi sabah ilişki sonra da gün aşırı canım bak ben ilk aşılamamı oldugumda adet olunca gitmek istemedim dra nasılsa bir ay ara verecek diye eşim beni zorla gönderdi sen değil Dr ara versin dedi gittim Dr kontrol etti rahim temiz hemen tedaviye başlayalım dedi ve o ay hamile kaldım 2 asilamamin arası 1 ay yok çatlatma ignesinden bir hafta sonra progesteron testi yaptırdım 34 küsür çıktı ondan bir hafta sonra da beta hcg yaptırdım 12.50 çıktı sınırda olduğu için 2 gün sonra tekrar baktirdim 274 çıktı
Inşallah canım bende bugün onu düşünmüştüm
Nasil kist olmus niye oyle olmus ki ya belki o digeri catlar canim moralini yuksek tutSlm canım doktor dan geldim canım sıkıldı yumurtanın catlamamis dedi ama yinede progesteron hormonuna bakalım dedi yumurtanın biri kist olmuş 55 mm diğeri 21 mm mis moralim çok bozuldu ne yapcam bilmiyorum sonuç da bir hafta sonra çıkıyormus
Nasil kist olmus niye oyle olmus ki ya belki o digeri catlar canim moralini yuksek tut
Benim de akintim oldu canim uzun ip gibi iki gun oldu benimde ve suan halsizim ates basiyo ara ara mide eskimesi bulanti gibi oluyoHiç umudum yok canım ya bu yumurtanın catlamamasi canımı çok sıktı benim ignemin üçüncü günü yumurta akı gibi akintim oldu oda yumurtanın catladigini gosteriyormus kafam çok karıştı sende akıntı oldu mu olduysa ne kadar sürdü canim
Canım ben doğum yaptım kızım 8.5 aylık eğer gebelik olusmazsa her seferinde adetin ya 5. Yada 2. Günü tekrar önce yumurtlama sonra çatlatma iğnesi olarak devam ediyor taki drun tüp bebek yapmaya karar verene kadar çoğu Dr 2 yada 3. Asilamadan sonra tüp bebeğe geçiyor canım ama gerek kalmıyor% 70i hamile kalıyor. Onceliklehayirli olsun insallah gebeliginiz. Ben galiba bilgisizlikten catlatmayi sectim . peki asilama da tedavi basami donuyor gonal f merional bunlari tekrar mi kullanacam ?
Canım benim çok üzüldüm ama umudunu yitirme belki 21 ml catlar Şansın devam ediyor bazen çatlatma iğnesi yan etki yapabiliyor ve cok büyüyüp kiste dönüşüyor yumos kaç mldi igneyi yaptığında 21 mlikten haberin var mıydıSlm canım doktor dan geldim canım sıkıldı yumurtanın catlamamis dedi ama yinede progesteron hormonuna bakalım dedi yumurtanın biri kist olmuş 55 mm diğeri 21 mm mis moralim çok bozuldu ne yapcam bilmiyorum sonuç da bir hafta sonra çıkıyormus
Senin kaç yumosun vardı canım ve kaç mmlerdi progestan kullanıyorsun dimi düzenli olarak bak eğer gebelik olusursa kiste dönüşenler kendiliğinden küçülüyor ve kayboluyor inşallah 21 mm catlar ve kalırsın cuma günü tekrar git dra baktir catlamis mı kuculmus mu yoksa büyümeye devam mı ediyor öğrenelim ama moralini bozma sakınHiç umudum yok canım ya bu yumurtanın catlamamasi canımı çok sıktı benim ignemin üçüncü günü yumurta akı gibi akintim oldu oda yumurtanın catladigini gosteriyormus kafam çok karıştı sende akıntı oldu mu olduysa ne kadar sürdü canim
Senin kaç yumosun vardı canım ve kaç mmlerdi progestan kullanıyorsun dimi düzenli olarak bak eğer gebelik olusursa kiste dönüşenler kendiliğinden küçülüyor ve kayboluyor inşallah 21 mm catlar ve kalırsın cuma günü tekrar git dra baktir catlamis mı kuculmus mu yoksa büyümeye devam mı ediyor öğrenelim ama moralini bozma sakın