gonalf 75 kullananlar

yok uzulmuyom da olur ınsallah hayıorlısıyla buyurler rananın 15 mm yumurtası tutmus bu da tutatr ınsallah yeterkı ol desın bu gece yapıcam ıgneyı

yok uzulmuyom da olur ınsallah hayıorlısıyla buyurler rananın 15 mm yumurtası tutmus bu da tutatr ınsallah yeterkı ol desın bu gece yapıcam ıgneyı
Canım senin yumosda çok geç döllenme de olabilir bu olasılığı da göz önünde tut

Yap kuzum yap doktorun ne deduyse onu yap kalanı Allaha bırak o ne zaman vereceğini bilir bende gebelik beklemiyorum bu ay olursa süpriz olur fazla umitlenmek istemiyorum olmayınca kötü olmamak için en güzeli boyle

Yap kuzum yap doktorun ne deduyse onu yap kalanı Allaha bırak o ne zaman vereceğini bilir bende gebelik beklemiyorum bu ay olursa süpriz olur fazla umitlenmek istemiyorum olmayınca kötü olmamak için en güzeli boyle
ayy ben artık cok afedersın kaşarlanmış derler ya ben oyleyım bakıom forumda daha bı kaç ay ugrasmıs öldum bıttım ağlamalar perişan olmalar o aşamaşarı coktan astık aynen ben de beklemıyorum hele de salı gunu 14 olan cuma gunu 16 olursa demekkı buyumuyo bunlar o kadar ıgneyı bosuna yedık yaaa işe bak ben genede bana dusenı yapacagım da işte sonrasından bı beklentım yok bunu da tesellı olsun dıye demıyorum gercekten artık uzululmuyorum sadece elımden gelenı yapıp bekleyecegım bu surecler bana sabrı öğretti hem de başıma vura vura

neyse kuzularr cok öptum sızı sımdı benım karamsarlıgımla enerjınızı dusurmek ıstemıyorum ama ıkı hafta sonra gelıp alırım gebelık haberlerınızı

belkı ben de verırım bellı mı olur

muckkkkkkkk

Oooo kızlar daha şimdiden ümidinizi yitiriyorsunuz valla ben sizden daha heyecanlıyım bu ne yaa yapmayın böyle lütfen ablamda geçen ay aynısını yaptı şimdi pişman siz elinizden gelen herseyi yapın sonra tevekkül edin bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum geçmişte yazanlarin % 90i dogurmus büyütüyor bazıları tekrar kalmış özellikle dikkat ettim 2007 den itibaren yazanlara inşallah sizinkileri de görürüm umudunuzu yitirmeyin

Allah razi olsun canım inşallah hayırlısı ile hamile kalırız ben elimden geleni yapıyorum canım birsey dikkatimi çekti yumurta ne tarafdaysa o tarafa yatın demişsin benimki sağ tarafta ama ben üç gündür ilişki sonrası düz yatıyorum beline de çift kirlent koyuyorum sağa yatmiyom bi sıkıntı olur mu acaba

Canim bir sorum daha var burdaki okuyorum çatlama ignesunden sonra akıntı çok oluyormuş herkeste bende sadece dün öğlen yumurta akı gibi şeffaf bi akıntı geldi şimdi kupkuru rahmimde de adet ağrısı gibi bi ağrı var sende nasıl oldu ara ara da jasiklarima bıçak gibi ağrı giriyor akıntınin olmaması kötü birsey mi acaba

Canım seninki dün öğlen catlamis sanırım ben aşılama olmuştum canım asistan dr bana aşılamadan sonra catali yuksege kaldirip bacak bacak ustune at yat dedi hangi tarafa dedim icinden hangisi geçiyorsa dedi bende yumosum solda olmasına rağmen o heyecanla sağa yattım yumos yine 3. Gün catladi nasılsa aşılama diye birlikte de olmadık avcumuzu yaladik o ay bir sonraki ay hem yumosun olduğu tarafa yattım yine ertesi gün catladi sabah ilişki oldu yine sağa bacak bacak üstüne atıp belimi yüksekte tuttum bu defa tuttu hamd olsun RABBİM'E inşallah tutar canım ben hiç farketmedim hiçbir belirti yoktu hatta tam yerleşme zamani doğalgaz saatini indirdim ilk orda acaba dedim adet sancısı gibi ağrım oldu meğer az kalsın düşürüyor musum içerde kanama olmuş dr söyledi ama durmuş aman dikkat edin kolunuzu kaldirmayin

Anladım canım doktor doğru söylemiş hamileyken yüksekten birsey alınmaz mis demek ki herkeste farklı oluyor belirtiler biz herseyi yaptık gerisi Allaha tevekkül ettik inşallah hayırlısı ni verir it geceler canım Allaha emanet ol sen bizim umut isigimizsin

Te
Teşekkür ederim canım benim hayırlı geceler RABBİM yüzünüze gülsün inşallah

Canım belirtiler kişiden kişiye değişir bende 6. Haftaya kadar hiç belirti olmadı 6 haftalikken mide bulantısı başladı kokulara hassasiyet başladı baş dönmesi bile olmadı üzülme sakın hatta ben yine olmadı diye uzulmustum takma

Sadece kalin ip gibi uzun bi akintim oldu baska da bisey yok ve goguslerim cok kotu bi kac gndur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…