gonalf 75 kullananlar

s

sen şuna hangi alamayasın ? ben gonal f 5 gün + 4 gün merional + şimdide progestan a başlayacam .
Ben6 gun gonal f kullandim yaninda toz ilac ve hap kullandim iki yumurtam olmus biri 23 digeri 17 milim hemen ardindan avitrelle catlatma ignesi verdi yaninda progestan verdi carsamba aksami catlatma ignesini vurdum beklemedeyim canim ben. Ama göğüs lerim felaket agri icinde

bende demin ovitrelle vurdum birde progestan hab vermis . bugun on birde vurdum yarin gece on birde iliski dedi . Sen benden oncesin Rabbim nasip etsin . dua edelim birbirimize

iUOTE="Elisabethh, post: 40696855, member: 630506"]doktora göründüm çatlatma iğnesini yoksa aşılamamı ,çatlatma iğnesinde %10 aşılamada %20 şansın var dedi , ben çatlatma iğnesini istedim inşallah iyi yapmışımdır[/QUOTE]
Canım aşılama kötü bişey değil ki ben 2 kez oldum hamile kalma olasılığını arttırıyor üstelik aşılamada da çatlatma iğnesini oluyorsun sadece aşılamadasonra bbazı insanlar ona güvenip ilişkiye girmiyor geç Çatlayan yumurta bu yüzden döllenemiyor ben ilk asılamada bu yüzden tutturamadim ikinci de tutturdum üstelik acılı bir işlemde değil hiç acimıyor sadece idrara sıkışık yapılması gerektiği için altına kaçırma korkun oluyor onun dışında sıkıntı yok sonra zaten gün aşırı ilişki veriyor Dr olasılığını arttırmak için

Evet kuzum randevu aldım yarın öğlen ikide gidecem aynı gün çıkmaz herhalde diğer güne kalır bu test için alttan ultrason la bakmiyorlar dimi
aslında sabahtan verebilseydin öğlen 2 gibi çıkardı canım neyse sağlık olsun çarşamba öğreniriz ama Dr muayenesinde catlamissa yumos görür şöyle ki ragrahimde folikül catladiginda rahim temiz oluyor folikül görünmuyor hem başka yumos varsa da görür inşallah tutmuştur haftaya çarşamba günü beta hcg de yaptirabilisin canım haftaya da gebelik varsa belli olur inşallah vardır

Canim hic kasiklarin agriyo mu göğüs lerinle birlikte ben bugn hic kimildayamadim kasiklarin agrisindan

Canim benim öyle pek belirtim yok o yüzden hiç umudum yok umutsuzum yarın yapacağım testte ge elik testi değil kanda progestana baktitcam yumurtamin catlayip catlamadigini öğrenmek için inşallah hayirla sonuçlanır hepimizin tedavisi

Canım Dr muayene etse bile progesterona baktir mutlaka catlamanin kaliteli olup olmadığı belli olur

Aç karnına mi yapılıyor yapılıyor canım birde anlamadım alttan muayene mi ediyor anlamak için yoksa sadece kan vererek mi Bakılıyor ben kandan bastırmak istiyorum kesin sonuç çıkıyor dimi canım

Emosum bazı drlar progestana bakıp anlayabiliyorlarmis yine bu sitede okumuştum

Aç karnına mi yapılıyor yapılıyor canım birde anlamadım alttan muayene mi ediyor anlamak için yoksa sadece kan vererek mi Bakılıyor ben kandan bastırmak istiyorum kesin sonuç çıkıyor dimi canım
Evet canım kesin sonuç çıkıyor geçen ay ablamin önce tek yumosu vardı sağda Dr ustten baktığı için soldakini görmemiş küçük diye çatlatma iğnesini vurduktan 3 gün sonra tekrar gitti bu Dr alttan baktı sağdaki yumos yok o catlamis Tüpte şuan dedi sonra solda da 14.3 ml bir yumurtan daha var dedi şok olduk tabi ablam sağın tutacagina emin olduğu için solu umursamadi ama dedigim gibi muayenede de catladigi belli olur

Benim drum devlet hastanesiydi bana sabah 8:30 da baktir demişti ben aç gitmistim o saatte acikmiyorum genelde ac tok farketmez diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…