- 11 Ekim 2014
- 249
- 175
- 32
-
- Konu Sahibi asilzade02
sen şuna hangi alamayasın ? ben gonal f 5 gün + 4 gün merional + şimdide progestan a başlayacam .Kızlaaaar neden kimse yorum yazmiyo. Belirti yasayan var mi canlarim
Hadi hakkinda hayirlisi canim stresten uzak tut kendini guzel guzel bebislerin oljr insalladoktora göründüm çatlatma iğnesini yoksa aşılamamı ,çatlatma iğnesinde %10 aşılamada %20 şansın var dedi , ben çatlatma iğnesini istedim inşallah iyi yapmışımdır
Ben6 gun gonal f kullandim yaninda toz ilac ve hap kullandim iki yumurtam olmus biri 23 digeri 17 milim hemen ardindan avitrelle catlatma ignesi verdi yaninda progestan verdi carsamba aksami catlatma ignesini vurdum beklemedeyim canim ben. Ama göğüs lerim felaket agri icindes
sen şuna hangi alamayasın ? ben gonal f 5 gün + 4 gün merional + şimdide progestan a başlayacam .
bende demin ovitrelle vurdum birde progestan hab vermis . bugun on birde vurdum yarin gece on birde iliski dedi . Sen benden oncesin Rabbim nasip etsin . dua edelim birbirimizeBen6 gun gonal f kullandim yaninda toz ilac ve hap kullandim iki yumurtam olmus biri 23 digeri 17 milim hemen ardindan avitrelle catlatma ignesi verdi yaninda progestan verdi carsamba aksami catlatma ignesini vurdum beklemedeyim canim ben. Ama göğüs lerim felaket agri icinde
Insalla canim dualarimizi esirgemeyelim hadi hayirlisi artikbende demin ovitrelle vurdum birde progestan hab vermis . bugun on birde vurdum yarin gece on birde iliski dedi . Sen benden oncesin Rabbim nasip etsin . dua edelim birbirimize
emosum yarın progesteron testi yaptıracaksin dimiBizimki de bir ihtimal kız aklıma geldi söyledim belki içime doğmuştur
emosum yarın progesteron testi yaptıracaksin dimi
caniM guzel haberlerini bekliyorzEvet kuzumrandevu aldım yarın öğlen ikide gidecem aynı gün çıkmaz herhalde diğer güne kalır bu test için alttan ultrason la bakmiyorlar dimi
Canim hic kasiklarin agriyo mu göğüs lerinle birlikte ben bugn hic kimildayamadim kasiklarin agrisindanEvet kuzumrandevu aldım yarın öğlen ikide gidecem aynı gün çıkmaz herhalde diğer güne kalır bu test için alttan ultrason la bakmiyorlar dimi
aslında sabahtan verebilseydin öğlen 2 gibi çıkardı canım neyse sağlık olsun çarşamba öğreniriz ama Dr muayenesinde catlamissa yumos görür şöyle ki ragrahimde folikül catladiginda rahim temiz oluyor folikül görünmuyor hem başka yumos varsa da görür inşallah tutmuştur haftaya çarşamba günü beta hcg de yaptirabilisin canım haftaya da gebelik varsa belli olur inşallah vardırEvet kuzumrandevu aldım yarın öğlen ikide gidecem aynı gün çıkmaz herhalde diğer güne kalır bu test için alttan ultrason la bakmiyorlar dimi
Canim hic kasiklarin agriyo mu göğüs lerinle birlikte ben bugn hic kimildayamadim kasiklarin agrisindan
Canım Dr muayene etse bile progesterona baktir mutlaka catlamanin kaliteli olup olmadığı belli olurCanim benim öyle pek belirtim yok o yüzden hiç umudum yok umutsuzum yarın yapacağım testte ge elik testi değil kanda progestana baktitcam yumurtamin catlayip catlamadigini öğrenmek için inşallah hayirla sonuçlanır hepimizin tedavisi
aslında sabahtan verebilseydin öğlen 2 gibi çıkardı canım neyse sağlık olsun çarşamba öğreniriz ama Dr muayenesinde catlamissa yumos görür şöyle ki ragrahimde folikül catladiginda rahim temiz oluyor folikül görünmuyor hem başka yumos varsa da görür inşallah tutmuştur haftaya çarşamba günü beta hcg de yaptirabilisin canım haftaya da gebelik varsa belli olur inşallah vardır
Canım Dr muayene etse bile progesterona baktir mutlaka catlamanin kaliteli olup olmadığı belli olur
Evet canım kesin sonuç çıkıyor geçen ay ablamin önce tek yumosu vardı sağda Dr ustten baktığı için soldakini görmemiş küçük diye çatlatma iğnesini vurduktan 3 gün sonra tekrar gitti bu Dr alttan baktı sağdaki yumos yok o catlamis Tüpte şuan dedi sonra solda da 14.3 ml bir yumurtan daha var dedi şok olduk tabi ablam sağın tutacagina emin olduğu için solu umursamadi ama dedigim gibi muayenede de catladigi belli olurAç karnına mi yapılıyor yapılıyor canım birde anlamadım alttan muayene mi ediyor anlamak için yoksa sadece kan vererek mi Bakılıyor ben kandan bastırmak istiyorum kesin sonuç çıkıyor dimi canım
Sen kanda da baktir yüksek çıkarsa inşallah gebelik hakkında da yorum yapabilir drunCanim ben sabah gidecektim de randevu bu saate bulabildom
Benim drum devlet hastanesiydi bana sabah 8:30 da baktir demişti ben aç gitmistim o saatte acikmiyorum geneldeAç karnına mi yapılıyor yapılıyor canım birde anlamadım alttan muayene mi ediyor anlamak için yoksa sadece kan vererek mi Bakılıyor ben kandan bastırmak istiyorum kesin sonuç çıkıyor dimi canım