- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
-
- Konu Sahibi asilzade02
Ay insalla ya insalla catlamistr yumurtaLarim cok korkuyorum canim artik cok istiyorm bebis olsun gorumcelerim ha bire dogurutlyolar cok zoruma gidiyo onlari oyle gordukce :-(Drun en doğrusunu bilir canım o zaman onu dinle sorun olacağını sanmam gün aşırı devam et inşallah tutar yumurtan hangi taraftaysa ilişkiden sonra o tarafa yat bacaklarını uzat yarım saat yat canım 13 gün sonra kan testi yaparsın çatlatma iğnesinin etkisi 12 13 gün sürüyor RABBİM yüzünüze gülsün inşallah birde sakın belirti arama bende hiç belirti olmadı psikolojin bozulmasın
Benim sadece kasik agrim var o da siradan normal bi agri sanirim buyume durdu hicbisey hissetmiyorumArkadaslar bu igneleri kullanirken gogusleriniz agridi mi sisti mi ben elimi atamiyorm cok kotu olmus goguslerim ya
Sen mıydın bı yerde okudum umutlandım ama nerde dedım sagol bende okuycam sen cocugun oldu halde burda yazıyosun destek oluyosun ya rabbım hıc darda bırakmasın senı cok sagol o kadar yanlız hıssedıyorum kı boğuluyorum Dr her çıktığımda ağlamaktan ınsanlara mücadele eder gıbı savaşmaktan yoruldum olmuyo napım bı hamıle kalmayı bıle beceremıyorum önce iş olsun dıe cocuk yapmayı erteledım nasıl pısmanım sımdı cocuk olsun dıe o karıyerı ters cevırmeye razıyım bu resımdekı resme bayılıyorum benım gıbı dua edıyo sankı kendımı buluyorum[
Amin canım benim cümlemizin inşallah çok üzdün beni o günler aklıma geldi sizlere bir nebze yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ben tattım hamd olsun RABBİM sizlerede nasip etsin inşallah ben cocukken büyüyünce ne olacaksın diyenlere anne derdim çocuklugumdan beri en büyük hayalimdi ama işte çok zor oldu hamileliğimde zor geçti sizler zorlanmayın herşeyi başında bilin en sağlıklı nasıl hamile kalırsınız yada nasıl sağlıklı gebelik geçirirsiniz ona yardımcı olmaya çalışıyorum benim gibi zorlanmayın yada kestirmeden gidebilin diye hele birde gebelik haberlerinizi okudukça çok mutlu oluyorum o günlere geri dönüyorum
Aminnn canım benim inşallah umudunuzu sakın yitirmeyin RABBİM verecek inşallah unutmayın RABBİM kabul etmeyeceği duayı kulunun gönlüne koymazmışÇok sağol Allah razi olsun canım bize umut oluyorsun anne olduğun halde yazıyorsun inşallah bizimde olur bizde burdaki arkadaşlarımıza ümit oluruz Allahım evladını sana bagislasin
Çatlatma iğnesini yaptıktan tam bir hafta sonra canım ben salı gecesi 23:30 da yaptım 1 hafta sonra salı günü sabah 08:30 da progesteron testi yaptırdımTam olarak bir hafta sonra mı gideyim yoksa bir iki gün geçsin mi
Inşallah canAy insalla ya insalla catlamistr yumurtaLarim cok korkuyorum canim artik cok istiyorm bebis olsun gorumcelerim ha bire dogurutlyolar cok zoruma gidiyo onlari oyle gordukce :-(
Benim sadece kasik agrim var o da siradan normal bi agri sanirim buyume durdu hicbisey hissetmiyorum
Aminnn canım benim inşallah umudunuzu sakın yitirmeyin RABBİM verecek inşallah unutmayın RABBİM kabul etmeyeceği duayı kulunun gönlüne koymazmış
]Çatlatma iğnesini yaptıktan tam bir hafta sonra canım ben salı gecesi 23:30 da yaptım 1 hafta sonra salı günü sabah 08:30 da progesteron testi yaptırdım
Insan tedirgin oluyor cnm maalesef yaa insallah buyumustur de ben de rahat ererim soyleBüyüme ağrıya bağlı değil canım bende senin gibi düşündüm pek ağrım olmadı ama doktor yumurtanın 20.5 olduğunu söyledi içini ferah tut kötü şeyler düşünme
Canim sana bisey diycem koku hakkinda spermler olmasin bazen kokabiliyor enfeksiyon durumunda yanma kaşıntı oluyor onlardan bahsetmedin]
anladım canım bende tam bir hafta sonra giderim çok sağol Allah razı olsun bu gece ettiğin dualar kabul ols
Canim sana bisey diycem koku hakkinda spermler olmasin bazen kokabiliyor enfeksiyon durumunda yanma kaşıntı oluyor onlardan bahsetmedin
Kuzummm yaaa sabah uyanir uyanmaz baktim koku var aha dedim emine burakin sikintisi bu dedim hemen yazdim 3 gibi muayene olucam cnm Allah razi olsun bol dua et ins buyumustur yumosum. Sarjim cok az muayeneden sinra tekrar girerim yazarim sonucuEvet canım benim de biraz önce aklıma geldi eşime söyledim spermler dir diye bir iki saat yikanmayinca koku yapıyor demekki çünkü yıkadıktan sonra o kokuyu daha hissetmedim tabi bünye alışık ilişki sonrası hemen duşa ama bu günlerde hemen banyoya gidemiyom seninde dediğin gibi ne yanma ne kaşıntı yok neyse geçti çok şükür senin randevu saatin kaç canım bugün de cuma yine bol bol dua edecem sana Hayırlı haberlerini bekliyorum
Kuzummm yaaa sabah uyanir uyanmaz baktim koku var aha dedim emine burakin sikintisi bu dedim hemen yazdim 3 gibi muayene olucam cnm Allah razi olsun bol dua et ins buyumustur yumosum. Sarjim cok az muayeneden sinra tekrar girerim yazarim sonucu
Guzrl haberlerini bekliyorz canim senden de eminim yumurtalarin buyumustur senin deYarin benim kontrol gunum 14 mm vardi ne olmus k
Ona merak ediyoruz 3 bucuk gibi muayene olucam
Cok sevindim canim insalla hepimizin bebisleri tutar ve dunyanin en mutlu insani oluruzkızlar ewe geldım ben ıkı tane 16 mm var kuçuk mu dedım dr 16 mm ve ustu bızım ıcın ıdealdır kalıtelıdır dedı yumurtaları da gosterdı çatlatma iğnesını de verdı bu akşam 10 da yapacagım hayırlısı bakalım
ınsallah ama gunde bır mm buyumusler bıde pko oldugum ıcın cok fazla vardı yanı ıkı tanesı 16 yı gecmıs dıgerlerı yarısıyomus baskın gelmek ıcın durum boyle bu ay çok ıgne vurundum ıns bı sorun cıkmazCok sevindim canim insalla hepimizin bebisleri tutar ve dunyanin en mutlu insani oluruz