Gebeliğe Hazırlık GONALF 450 + OVITRELLA CATLATMA IGNESI ILE HAMIŞ OLANLAR BANA UMUT OLUR MUSUNUZ :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim çocuk istediğimi eşimden başka kimse bilmiyor söylemiyorum korunuyoruz diyorum herkese sırf bu laflar için ev aldık borcumuz var hemde daha 1 sene olmadı evleneli diyorum

yyaaa iyi fikirler hic aklima gelmez boylr seyler demeyi anca dusunmuyoruz diyorum .bundan sonea sorana boyle askerde
De valla hakediyorlar sonuna kadar ay ben neler çektim eşimin teyzesi milletin içinde var da saklıyonmu diye kaç kere dedi en son dayanamadım he saklıyorum doğurunca veririm kucağınA dedim valla bazen saygısızlık yapmaya zorluyorlar

Valla benim çocuk istediğimi eşimden başka kimse bilmiyor söylemiyorum korunuyoruz diyorum herkese sırf bu laflar için ev aldık borcumuz var hemde daha 1 sene olmadı evleneli diyorum
Ona da inanmıyorlardır ay bu arada iyi fikirmiş eşime desem mi sormalarından sıkıldım ev alalım borç ödüyoruz deriz desemmmm valla evi kapsam mis gibi olur

Benimde esimin tryzesi gecen kaynanama diylr ki gelini hoc hastaneye goturmediniz mi bayador olmuyor çocuğu 1.5 yillik evliyiz .kaynanan yok dedigençler daha ne bizim gibi hemen yapicaklar dedi kalakaldi

Benimde esimin tryzesi gecen kaynanama diylr ki gelini hoc hastaneye goturmediniz mi bayador olmuyor çocuğu 1.5 yillik evliyiz .kaynanan yok dedigençler daha ne bizim gibi hemen yapicaklar dedi kalakaldi
O zamn şükür kiii kaynanalar anlayışlı kızlar İnstagram kullanıyor musunuz

Baharcım sen kaldın bi Mesaj olarak at istersen sende hesabını
Kızlar ben İnstagram kullanmıyorum kapatalı 2 s
Ayyy İnstagram hesabını attt grup kurcamm hadi burda yazışmaları geç görüyoruz
Kız sen bana mı diyorsun ben şahsıma ait kullanmıyorum Kuzum ama daha önce işlettiğim sayfa vardı şuan ölece duruyor onu vereyim dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…