- Konu Sahibi Loriklorik
-
Valla benim çocuk istediğimi eşimden başka kimse bilmiyorAyyyy gerçekten dün de ben 4 yaşındaki görümcemin çocuğu ile şakalaşırken bi an karnıma vurdu kayınvalidem vurma anneannem bebek var orda dedi normal de hayatta çocuk konusunu açmaz Allah razı olsun kızar bile kendinin 4 sene olamamıştıbir an şaşırdım valla insan umudu orda olunca her şeyi böyle anlıyor ya
Çok valla soranlara bile kızar geçen kadının biri sormuş kaynanamda sanane benim gelinim den çocuğundan ben sana 30 yaşında ki oğlun daha niye evlenmedi diye soruyomuyum demiş hahahahaaDerdi ceken anlarmis vallaha demek ki kaynanan anlayisli
De valla hakediyorlar sonuna kadaryyaaa iyi fikirler hic aklima gelmez boylr seyler demeyi anca dusunmuyoruz diyorum .bundan sonea sorana boyle askerde
Ona da inanmıyorlardır ay bu arada iyi fikirmiş eşime desem mi sormalarından sıkıldım ev alalımValla benim çocuk istediğimi eşimden başka kimse bilmiyorsöylemiyorum korunuyoruz diyorum herkese sırf bu laflar için ev aldık borcumuz var hemde daha 1 sene olmadı evleneli diyorum
Çocuk olsa bi kere alıp elllerine sevmezlerDe valla hakediyorlar sonuna kadaray ben neler çektim eşimin teyzesi milletin içinde var da saklıyonmu diye kaç kere dedi en son dayanamadım he saklıyorum doğurunca veririm kucağınA dedim valla bazen saygısızlık yapmaya zorluyorlar
Ev benim işe yarıyorOna da inanmıyorlardır ay bu arada iyi fikirmiş eşime desem mi sormalarından sıkıldım ev alalımborç ödüyoruz deriz desemmmm valla evi kapsam mis gibi olur
Öyle tabii sen kaç sonuçları nı kaçta alacaksınÇocuk olsa bi kere alıp elllerine sevmezleraman
Benimde esimin tryzesi gecen kaynanama diylr ki gelini hoc hastaneye goturmediniz mi bayador olmuyor çocuğu 1.5 yillik evliyiz .kaynanan yok dediDe valla hakediyorlar sonuna kadaray ben neler çektim eşimin teyzesi milletin içinde var da saklıyonmu diye kaç kere dedi en son dayanamadım he saklıyorum doğurunca veririm kucağınA dedim valla bazen saygısızlık yapmaya zorluyorlar
Benim kaynanam cocuklari hic sevmez ama her gun sorar hamile degil misin doyeÇocuk olsa bi kere alıp elllerine sevmezleraman
O zamn şükür kiii kaynanalar anlayışlı kızlar İnstagram kullanıyor musunuzBenimde esimin tryzesi gecen kaynanama diylr ki gelini hoc hastaneye goturmediniz mi bayador olmuyor çocuğu 1.5 yillik evliyiz .kaynanan yok dedigençler daha ne bizim gibi hemen yapicaklar dedi kalakaldi
Ben kullaniyorumO zamn şükür kiii kaynanalar anlayışlı kızlar İnstagram kullanıyor musunuz
Adreslerinizi verim ekleyip İnstagram dan grup kuralımBen kullaniyorum
Ben de iatiyorum baharcogimim instasiniBaharcım sen kaldın biMesaj olarak at istersen sende hesabını
Ben daha yarın vercem KuzumÖyle tabii sen kaç sonuçları nı kaçta alacaksın
O kadar beklemisssin 1 saatcik cok gelir simdi sanaBen daha yarın vercem Kuzumama bizim burda 1 saat içinde veriyorlar
Ayyy İnstagram hesabını attt grup kurcamm hadi burda yazışmaları geç görüyoruzBen daha yarın vercem Kuzumama bizim burda 1 saat içinde veriyorlar
Keske burdan da bildirim gelseAyyy İnstagram hesabını attt grup kurcamm hadi burda yazışmaları geç görüyoruz
Kızlar ben İnstagram kullanmıyorumBaharcım sen kaldın biMesaj olarak at istersen sende hesabını
Kız sen bana mı diyorsunAyyy İnstagram hesabını attt grup kurcamm hadi burda yazışmaları geç görüyoruz
Bendede ilaç kullanmadan adet olamama var yumurtalıklarım da bir skıntı yok ama büyümüyor onun için gonal f 450 verdi doktor bakalım ne olacak daha ay sonuna dogru baslanacak sanırımPcos vardı bende canım
Hala devam ediyor
Hap kullanmadan regl olamıyorum
Yumurtalıklar tembel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?