Buraya da yaz sonucuBil
Bilmiyorum ki valla yaptiracagimm bakalim neymiş :)
Olumsuz olunca yazmak istemiyor insan ama insallah hepimiz haftalar sonra güzel haberler veririzBana katılan bir çok kişi vardır diye düşünüyorum
Evet anlıyorum da insan buraya yazılanları okuyunca havada kalıyor acaba oldu mu olmadı mı diye kesin bi sonuç göremeyince arafta kalıyıor. O yüzden buraya yazanlar kndi sürecinden bahsettiği zaman ister istemez sonucu da verme sorumlulığuna giriyor bnce tabi yinede herkesin özgür iradesiOlumsuz olunca yazmak istemiyor insan ama insallah hepimiz haftalar sonra güzel haberler veririz
İnşallah canım ya dua edelim birbirimize. Ancak biz birbirimizin halinden anlarız.Olumsuz olunca yazmak istemiyor insan ama insallah hepimiz haftalar sonra güzel haberler veririz
haklısın canım bende gün sayanlardanım ama sonucu mutlaka yazarım hiç belirtide yok aşılama 7.gündeyim iğnenin 9. günü iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum ama sizde nasıl olmuştu durumİnşallah canım ya dua edelim birbirimize. Ancak biz birbirimizin halinden anlarız.
Bende aşılamanın 5. günündeym hiç bir belirti hissetmiyorum. İlk aşılamada kasık batmalarım oluyordu belirti sayıyordum ama olumsuzdu. Belki belirti aramamak daha doğru. Sen bizdem önce öğreneceksin inşallah tutmuştur hepimizinki.haklısın canım bende gün sayanlardanım ama sonucu mutlaka yazarım hiç belirtide yok aşılama 7.gündeyim iğnenin 9. günü iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum ama sizde nasıl olmuştu durum
aynı durumdayız canım benim sadece ilk gün baya kasık agrım oldu artık yumurtamı çatladı yoksa catlamadı mı bilmiyorum ama inşallah tutmuştur rabbim emeğimizi boşuna cıkarmasın gercekten zor sürecler senin tutan aşılamanda belirtiler olmuşmuydu en azından senin tecrüben varBende aşılamanın 5. günündeym hiç bir belirti hissetmiyorum. İlk aşılamada kasık batmalarım oluyordu belirti sayıyordum ama olumsuzdu. Belki belirti aramamak daha doğru. Sen bizdem önce öğreneceksin inşallah tutmuştur hepimizinki.
ne zaman test yapayım senceBende aşılamanın 5. günündeym hiç bir belirti hissetmiyorum. İlk aşılamada kasık batmalarım oluyordu belirti sayıyordum ama olumsuzdu. Belki belirti aramamak daha doğru. Sen bizdem önce öğreneceksin inşallah tutmuştur hepimizinki.
İnanır mısın hiiç bir belirtim olmamıştı o zamanda. Hatta tutmadı yine düşünüp tüp bebek merkezini aramaya başladık randevu bile almıştık adet olunca giderim diye. Çok ümitszdm. 12. günde yaptığım testte çok silik çıktı hemen kan verdim 21 çıktı. Belirtilerim 14. günden sonra başladı sadece göğüs hassasiyeti olarak o da.aynı durumdayız canım benim sadece ilk gün baya kasık agrım oldu artık yumurtamı çatladı yoksa catlamadı mı bilmiyorum ama inşallah tutmuştur rabbim emeğimizi boşuna cıkarmasın gercekten zor sürecler senin tutan aşılamanda belirtiler olmuşmuydu en azından senin tecrüben var
12. günde aşağı yukarı belli oluyor tecrübelerime göre. Ama bekleyebilirsen 14.güne kadar bekle kesin olsunne zaman test yapayım sence
ilk gün çok agrım oldu ya sende olmuşmuyduİnanır mısın hiiç bir belirtim olmamıştı o zamanda. Hatta tutmadı yine düşünüp tüp bebek merkezini aramaya başladık randevu bile almıştık adet olunca giderim diye. Çok ümitszdm. 12. günde yaptığım testte çok silik çıktı hemen kan verdim 21 çıktı. Belirtilerim 14. günden sonra başladı sadece göğüs hassasiyeti olarak o da.
ya bekleyebilirsem 10.gün yapsammı diye bi iç de geciriyorum ama yapmasammı12. günde aşağı yukarı belli oluyor tecrübelerime göre. Ama bekleyebilirsen 14.güne kadar bekle kesin olsun