Gonal f ile aşılama sonrası hamile kalanlar

Olumsuz olunca yazmak istemiyor insan ama insallah hepimiz haftalar sonra güzel haberler veririz
Evet anlıyorum da insan buraya yazılanları okuyunca havada kalıyor acaba oldu mu olmadı mı diye kesin bi sonuç göremeyince arafta kalıyıor. O yüzden buraya yazanlar kndi sürecinden bahsettiği zaman ister istemez sonucu da verme sorumlulığuna giriyor bnce tabi yinede herkesin özgür iradesi

İnşallah canım ya dua edelim birbirimize. Ancak biz birbirimizin halinden anlarız.
haklısın canım bende gün sayanlardanım ama sonucu mutlaka yazarım hiç belirtide yok aşılama 7.gündeyim iğnenin 9. günü iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum ama sizde nasıl olmuştu durum

Bende aşılamanın 5. günündeym hiç bir belirti hissetmiyorum. İlk aşılamada kasık batmalarım oluyordu belirti sayıyordum ama olumsuzdu. Belki belirti aramamak daha doğru. Sen bizdem önce öğreneceksin inşallah tutmuştur hepimizinki.

aynı durumdayız canım benim sadece ilk gün baya kasık agrım oldu artık yumurtamı çatladı yoksa catlamadı mı bilmiyorum ama inşallah tutmuştur rabbim emeğimizi boşuna cıkarmasın gercekten zor sürecler senin tutan aşılamanda belirtiler olmuşmuydu en azından senin tecrüben var

ne zaman test yapayım sence

İnanır mısın hiiç bir belirtim olmamıştı o zamanda. Hatta tutmadı yine düşünüp tüp bebek merkezini aramaya başladık randevu bile almıştık adet olunca giderim diye. Çok ümitszdm. 12. günde yaptığım testte çok silik çıktı hemen kan verdim 21 çıktı. Belirtilerim 14. günden sonra başladı sadece göğüs hassasiyeti olarak o da.

ilk gün çok agrım oldu ya sende olmuşmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…