Bana bu akşam başla dedi. Ama etkileri çok oluyor bende. Yine olursa kullanmayacam.Bana da dr verdi bugun oldum asilamayi yarın akşam baslayacakmisim
Ben yarın akşam baslicam öyle dedi dr ne gibi etki ediyorBana bu akşam başla dedi. Ama etkileri çok oluyor bende. Yine olursa kullanmayacam.
Baş dönmesi baş agrısı, depresyon hali, halsizlik, mide bulantısı vs. Genelde hepsini yaşıyorumBen yarın akşam baslicam öyle dedi dr ne gibi etki ediyor
Kist olduğu için ikinci aşılamayı yapmadılar bana bi ay bekle adetle atılır büyük ihtimal dediYok doktor normal dedi korkulacak bişi yok dedi ikinci aşılama için şuan gonal f kullanıyorım 4 gün sonra gel dedi ultrasona girince kistı de kontrol ediyorlar
Kullanmazsak nolur acaba ama ben kullanırım çünkü bana dr aşılama öncesinde de duphaston vermişti progesteron var onda sanırım bana yan etki yapmadı. Bide dr bana asilamadan sonra herseyi yapabilirsin dedi duş fln kısıtlamadi dikkat etmemiz gereken bir durum var mıBaş dönmesi baş agrısı, depresyon hali, halsizlik, mide bulantısı vs. Genelde hepsini
Progestanda bir hormon olduğu için vücuda yan etkisi olabiliyor. Benim vücudumda çok hassas maalesef hemen etkileniyor ilaçlardan. Etkisi rahatsız edici olursa bırakacam ilacı doktorumla öyle anlaştım. Kullanmak şart değil ama tutunması için faydası olabilir herhangi bir döllenme sonrası.Kullanmazsak nolur acaba ama ben kullanırım çünkü bana dr aşılama öncesinde de duphaston vermişti progesteron var onda sanırım bana yan etki yapmadı. Bide dr bana asilamadan sonra herseyi yapabilirsin dedi duş fln kısıtlamadi dikkat etmemiz gereken bir durum var mı
Stresten ve ağır işlerden uzak durmakta fayda var. Bir de avakado hurma ceviz gibi yağ zengini besinleri de bu sürecte yemek lazımKullanmazsak nolur acaba ama ben kullanırım çünkü bana dr aşılama öncesinde de duphaston vermişti progesteron var onda sanırım bana yan etki yapmadı. Bide dr bana asilamadan sonra herseyi yapabilirsin dedi duş fln kısıtlamadi dikkat etmemiz gereken bir durum var mı
Bir de ben haftaya cumartesi kan vericem progestana bakicaklarmis duzeyineStresten ve ağır işlerden uzak durmakta fayda var. Bir de avakado hurma ceviz gibi yağ zengini besinleri de bu sürecte yemek lazım
Banada verdi canım sabah akşam fıtıl olarak kullanıyorum bı yan etkisi olmadı galiba içerek kullananlarda baya yan etki ediyor ayrıca bana iğne olaninida verdi 3 günde bir kalçadan yapacakmisim size iğne verdimjProgestan kullanan var mı asilamadan sonra
Yok ben de sadece hap var progestan 200 o da bir tek akşamları gunde 1 kez yaniBanada verdi canım sabah akşam fıtıl olarak kullanıyorum bı yan etkisi olmadı galiba içerek kullananlarda baya yan etki ediyor ayrıca bana iğne olaninida verdi 3 günde bir kalçadan yapacakmisim size iğne verdimj
Tam ilaçlar bitti oh tmm dedim yine kullancam ben regl öncesi de 12 gün progesteron içerikli ilaç kullandım yani ben yaklaşık 1 aydır ilaç kullanıyorum neredeyse ve daha da devam edicem baya hormon alınması gerekiyormus bu tür asilama tüp tedavilerde ben bunu anladım şu ay ilk sürecim benimBanada verdi canım sabah akşam fıtıl olarak kullanıyorum bı yan etkisi olmadı galiba içerek kullananlarda baya yan etki ediyor ayrıca bana iğne olaninida verdi 3 günde bir kalçadan yapacakmisim size iğne
Evet oral bir şekilde alınca ilaç çok etki ediyor. Progestan iğnesi mi verdi ? Neden acaba. Hap olarak yeterli değil mi kiBanada verdi canım sabah akşam fıtıl olarak kullanıyorum bı yan etkisi olmadı galiba içerek kullananlarda baya yan etki ediyor ayrıca bana iğne olaninida verdi 3 günde bir kalçadan yapacakmisim size iğne verdimj
Ona bakılması niye gerekliymiş sordun mu?Bir de ben haftaya cumartesi kan vericem progestana bakicaklarmis duzeyine
Sormadım ben rutin bise sandim onu her zaman yapılan belki ben regl öncesinden beri kullandigimdandir dr umla görüştüğümde sorar bilgilendiririm sizleri deOna bakılması niye gerekliymiş sordun mu?
Bise diyim mi ben de kilo aldım ödem sanıyordum ama asla değil bildiğin kilo bu bnm canımı sıkıyor zaten hamile kalsak alacaz bir de daha kalmadan başladık almaya bir de iştahım açıldı benim yediklerimden kismayi deniyicemBu arada bu kadar hormon ilaçları sizde de ödem ve kilo yaptı mı? Diyetisyene gidiyorum iki haftadır kilomda hiç azalma yok. Tam tersi aldım bile diyebilirimYani zaten aşılamadan sonra spor vs. yapmaktan çekiniyorum iyice alacam bu sürecte
Evet ya baya bu ay ilaç yükledik vücuda sonu güzel olsunda inan razıyım yeterki tutsunTam ilaçlar bitti oh tmm dedim yine kullancam ben regl öncesi de 12 gün progesteron içerikli ilaç kullandım yani ben yaklaşık 1 aydır ilaç kullanıyorum neredeyse ve daha da devam edicem baya hormon alınması gerekiyormus bu tür asilama tüp tedavilerde ben bunu anladım şu ay ilk sürecim benim
Evet benim Dr o şekilde çalışıyormuş aşılama sonrası ignede veriyormuş üç gün de bir yapılacak şekilde hatta benimle beraber aynı gün aşılama olan iki bayan daha vardı onların drlari da iğne vermiş ve her gün vurulacak şekilde normal progesteron da verilmiş orda ki hemşire oral çok etkili olur fitil olarak kullanın dedi bende o şekilde kullanıyorumEvet oral bir şekilde alınca ilaç çok etki ediyor. Progestan iğnesi mi verdi ? Neden acaba. Hap olarak yeterli değil mi ki
Kilo aldım mi bilmiyorum ama benimde baya iştahım açıldı herşeyi de canım çekiyor sanırım aldığımız ilaclardanBise diyim mi ben de kilo aldım ödem sanıyordum ama asla değil bildiğin kilo bu bnm canımı sıkıyor zaten hamile kalsak alacaz bir de daha kalmadan başladık almaya bir de iştahım açıldı benim yediklerimden kismayi deniyicem
Nasıl beklicez ya 14 gün daha 1 gün oldu :)Kilo aldım mi bilmiyorum ama benimde baya iştahım açıldı herşeyi de canım çekiyor sanırım aldığımız ilaclardan