K kartopu92 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 93 17 32 Dün 11:20 Konu Sahibi pptyakiz #181 Hangi post ben görmedim formda da yeniyim etiketlediginiz3yer miydi Evrem17 .!.: Canım biz başka postta sohbete devam ettik. Ben 11.gündeyim yarin test yapacam. Sana yazacktim bende ne yaptin bir belirtin var mi diye? Benim kasiklarim cok ağrıyor en büyük belirtim bu. Neye yoracam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla...
Hangi post ben görmedim formda da yeniyim etiketlediginiz3yer miydi Evrem17 .!.: Canım biz başka postta sohbete devam ettik. Ben 11.gündeyim yarin test yapacam. Sana yazacktim bende ne yaptin bir belirtin var mi diye? Benim kasiklarim cok ağrıyor en büyük belirtim bu. Neye yoracam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla...
K kartopu92 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 93 17 32 Dün 11:21 Konu Sahibi pptyakiz #182 kartopu92 .!.: Hangi post ben görmedim formda da yeniyim etiketlediginiz3yer miydi Genişletmek için tıkla... Göremedim ben cumartesi günü vericem ben de kan bileyim en azından var mı yok mu dr a kalsa regl gecikmezse hiç yapma öncesinde dedi
kartopu92 .!.: Hangi post ben görmedim formda da yeniyim etiketlediginiz3yer miydi Genişletmek için tıkla... Göremedim ben cumartesi günü vericem ben de kan bileyim en azından var mı yok mu dr a kalsa regl gecikmezse hiç yapma öncesinde dedi