Canım biz başka postta sohbete devam ettik. Ben 11.gündeyim yarin test yapacam. Sana yazacktim bende ne yaptin bir belirtin var mi diye? Benim kasiklarim cok ağrıyor en büyük belirtim bu. Neye yoracam bilmiyorum.
Göremedim ben cumartesi günü vericem ben de kan bileyim en azından var mı yok mu dr a kalsa regl gecikmezse hiç yapma öncesinde dediHangi post ben görmedim formda da yeniyim etiketlediginiz3yer miydi
Merhabalar sonucunuz çıktı mı acaba 4 Kasım da aşılama oldum bendehaklısın canım bende gün sayanlardanım ama sonucu mutlaka yazarım hiç belirtide yok aşılama 7.gündeyim iğnenin 9. günü iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum ama sizde nasıl olmuştu durum
Merhaba kızlar bnde 8 kasımda 2.aşılamamı oldum bugün 10.günüm kasıklarda batma hissi göğüslerde hassasiyet progestan kullanıyorum. Bnmle aynı belirtileri yaşayan var mı gebelik belirtisi mısır acaba bu belirsizlik hali çok fenaCanım biz başka postta sohbete devam ettik. Ben 11.gündeyim yarin test yapacam. Sana yazacktim bende ne yaptin bir belirtin var mi diye? Benim kasiklarim cok ağrıyor en büyük belirtim bu. Neye yoracam bilmiyorum.
Bende progestan kullanıyorum fitil olarak. Göğüsümde bi değişiklik yok kasık ağrısı oluyor aradaMerhaba kızlar bnde 8 kasımda 2.aşılamamı oldum bugün 10.günüm kasıklarda batma hissi göğüslerde hassasiyet progestan kullanıyorum. Bnmle aynı belirtileri yaşayan var mı gebelik belirtisi mısır acaba bu belirsizlik hali çok fena
evet cok şükür degerim iyi çıktı iki hafta sonra kontrole gidecem inş sizde pozitifi görürsünüzMerhabalar sonucunuz çıktı mı acaba 4 Kasım da aşılama oldum bende
Yaaa gözün aydın ilk defa burda gebelik mesajını gördüm ikinci aşılama mı tuttu sürecinden bahseder misin neyin vardı nelere dikkat ettinevet cok şükür degerim iyi çıktı iki hafta sonra kontrole gidecem inş sizde pozitifi görürsünüz
Lacıncı aşılaman ve kacıncı günün canımBende progestan kullanıyorum fitil olarak. Göğüsümde bi değişiklik yok kasık ağrısı oluyor arada
Çok sevindim hepimize nasip etsin rabbimevet cok şükür degerim iyi çıktı iki hafta sonra kontrole gidecem inş sizde pozitifi görürsün
evet cok şükür degerim iyi çıktı iki hafta sonra kontrole gidecem inş sizde pozitifi görürsünüz
benim ilk aşılama canım 3 yıla yakın evliyim daha önce 1 yıl sonra hamile kaldım ama boş gebelik kürtaj oldum sonrası olmadı ilaç ve catlatmada denedik olmadı işte yaşımda var o yuzden beklemek istemedik direk aşılamaya gectik aslında hiç belirtim de yoktu olmadı diye düşünüyordum rabbim nasip etti ama inşallah sağlıklı bi şekilde ilerlerYaaa gözün aydın ilk defa burda gebelik mesajını gördüm ikinci aşılama mı tuttu sürecinden bahseder misin neyin vardı nelere dikkat ettin
İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder sana bize de dua etmeyi unutmabenim ilk aşılama canım 3 yıla yakın evliyim daha önce 1 yıl sonra hamile kaldım ama boş gebelik kürtaj oldum sonrası olmadı ilaç ve catlatmada denedik olmadı işte yaşımda var o yuzden beklemek istemedik direk aşılamaya gectik aslında hiç belirtim de yoktu olmadı diye düşünüyordum rabbim nasip etti ama inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler
Bnden bir gün sonra aşolama olmuşunuz sizin ikinci miKızlar merhaba, 9 kasımda aşılama oldum. 2 gündür kasık ağrısı oluyor ara ara adet sancısına benzer onun dışında canım sürekli ekşi tuzlu şeyler yemek istiyor başka belirtim yok
2. Aşılamam ama ilkinde gonal f kullanmadık. 9 kasımda aşılama oldu canımLacıncı aşılaman ve kacıncı günün canım
Anladım hakkında hayırlısı inşallah. Sende var mı belirti2. Aşılamam ama ilkinde gonal f kullanmadık. 9 kasımda aşılama oldu canım
Benim arada adet sancısı gibi ağrı giriyor sadeceBnden bir gün sonra aşolama olmuşunuz sizin ikinci mi
Bnmde canım ekşi tatlı şeyler çekiyor arada göğüs hassasiyetti var şuan kasıkta bayma var cuma günü test vericem inşallah
Biraz önce yzdım canım, adet sancısı gibi ağrı oluyor arada birde tuzlu ekşi şeyler yemek istiyorum sürekliAnladım hakkında hayırlısı inşallah. Sende var mı belirti
Benimde 4 gündür var bugün 13. Gün asılama gününü saymazsak gün içinde 4 5 kere adet ağrım oluyor ama okadar kısa ki gelip gidiyor yanma hissediyorum kasıklarımda erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 25 kasim bilemiyorumBiraz önce yzdım canım, adet sancısı gibi ağrı oluyor arada birde tuzlu ekşi şeyler yemek istiyorum sürekli
Kanda çıkarsa çıkar bence idrarda daha geç çıkarBenimde 4 gündür var bugün 13. Gün asılama gününü saymazsak gün içinde 4 5 kere adet ağrım oluyor ama okadar kısa ki gelip gidiyor yanma hissediyorum kasıklarımda erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 25 kasim bilemiyorum