- 14 Kasım 2024
- 34
- 2
- 24
Bendede dün başladı adet sancısı ama adet olmadım ayaklarım buz kesiyor sonra sıcak basıyor değişik durumlar içindeyimBenimde 4 gündür var bugün 13. Gün asılama gününü saymazsak gün içinde 4 5 kere adet ağrım oluyor ama okadar kısa ki gelip gidiyor yanma hissediyorum kasıklarımda erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 25 kasim bilemiyorum
Aynı gün yapmışız aşılamayı bmde cuma günü teste gidicem benzer bekirtiler bnde de var. Siz özelde mi yaptınız aşılamayıMerhaba kızlar 8 kasımda aşılama yapıldı cuma günü test vermeye gidicem 7 günde test yaptım negatifti ama erken yaptım diye umudumu yitirmedim göğüslerim çok hassaslaştı 2 gündür bugünde kasık ağrısı geliyo ve gidiyor göğüs uçlarım extra hassas göğüs yanları da aşırı acıyor Allahım inşallah hepimiz pozitifi görürüz aminn
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsunBiraz önce yzdım canım, adet sancısı gibi ağrı oluyor arada birde tuzlu ekşi şeyler yemek istiyorum sürekli
hayırr devletteAynı gün yapmışız aşılamayı bmde cuma günü teste gidicem benzer bekirtiler bnde de var. Siz özelde mi yaptınız aşılamayı
Benimde dün başladı adet sancısı gibi ama gelip gidiyor senin regl tarihin ne zamandı canım benim 26 sı en son reglBendede dün başladı adet sancısı ama adet olmadım ayaklarım buz kesiyor sonra sıcak basıyor değişik durumlar içindeyim
Bide ishal başladı bende bugün sende varmı birlikte takip edelim aynı günlermişBenimde dün başladı adet sancısı gibi ama gelip gidiyor senin regl tarihin ne zamandı canım benim 26 sı en son regl
Benimde dün başladı adet sancısı gibi ama gelip gidiyor senin regl tarihin ne zamandı canım benim 26 sı en son regl
[/QUOTE
En son reng 28 ekim canım
28 ekimBenimde dün başladı adet sancısı gibi ama gelip gidiyor senin regl tarihin ne zamandı canım benim 26 sı en son regl
Hangi hastane bn zeynep kamil de tedavi görüyorum belki aynı hasteneseyizdir eğer istanbul da iseniz tabiOk
hayırr devlette
Ay ne tesadüf valla aynı gün test yaptırıcaz bide belki hastanede karşışaşırızEvet canım bende zeynep kamildeyim
Aynenn hadi inşallah pozitifi görürüüzAy ne tesadüf valla aynı gün test yaptırıcaz bide belki hastanede karşışaşırız
İnşallah canım ya geçen zeynep kamilde iki tane pozitif olana denk geldim o kadar mutlu oldular ki odadan nasıl uçtuklarına şahit oldum biraz umudum yeşerdi bn ve bnm gibi evlat hasreti çeken herkese nasip et bu sevinci diye herkese dua ettim o kadar mutlu oldum ki onlar adınaAynenn hadi inşallah pozitifi görürüüz
Bu arada senin ilk aşklaman mıydı yaşın kaç canımİnşallah canım ya geçen zeynep kamilde iki tane pozitif olana denk geldim o kadar mutlu oldular ki odadan nasıl uçtuklarına şahit oldum biraz umudum yeşerdi bn ve bnm gibi evlat hasreti çeken herkese nasip et bu sevinci diye herkese dua ettim o kadar mutlu oldum ki onlar adına
İkinci aşılamam yaş 28 2.5 yıllık evliyim canımBu arada senin ilk aşklaman mıydı yaşın kaç canım
Asko sen randevu aldın mı cumaya bana al dedi mi hatırlamıyorum ama aldım yinede sadece kan vericez ya süphe ettim ondanİkinci aşılamam yaş 28 2.5 yıllık evliyim canım