Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin bekarlıktan kalma beyaz gömleklerinin yaka lekelerini çıkaramıyorum.
Atsam heba olacak. Giyse, kirliymiş gibi bir görüntü var.
Beyazlatıcı kullanmak da gömleği yıpratır değil mi?
Ne yapayım bayanlar? Öneriniz?
Leke çıkarıcılar var onlardan kullanabilirsin rahatlıkla. Ben normal ter lekeleri için yakaya bulaşık deterjanı sürüp 15 dk bekletiyorum. Sonra yıkıyorum. Tertemiz oluyor.
Bunun yerine Kosla leke çıkarıcı da kullandığım oluyor. Zaten beyazlarda yumuşatıcı yerine kosla kullanıyorum. Bir zarar vermedi çamaşırlara
Yaka kiri zor bir lekerden biridir renkli olsa sorun yasardin ama beyazmis bit olcek camasir deterjsni bir olcekbulasik makinasi deterjani koy ve calistir ben alezde yapiyorum bunu gayet iyi bir leke cikarici
Tüm gömleklerin yaka kısımlarına ,kol ağızlarına da Vanish Leke Çıkarıcı kullan bol dök. Sonra gömlekleri 1 gün o suda beklet ertesi gün de hiç sıkmada o suyunu da deterjan koyma gözünden su alırken dök o şekilde yıka çıkacaktır.