Öncelikle size çok çok teşekkür ederim. Ben olmadan kardeşim ve annem dışında babam mutlaka onunla ilgilenecektir. Çünkü babam da köpekleri çok sever. Hatta bu konuda o da bana destek oluyor. Başka türlere de tabiki bakabilirim ama Goldenler bende bambaşka bir duygu uyandırıyor. Hiç beslememiş olmama rağmen onların sevgisi bende bu duyguyu uyandıran..
Mutlaka ilk önce barınaklara bakacağım. Kim bilir? Belkide Golden hayaliyle giderek bambaşka bir köpekle eve dönebilirim..
Babama daha önce dışarıda yaşayacağından emin olmadığımı söylediğimde 'bahçeye oda gibi birşeyler yaparız. İçini köpükle kaplarız. Bu sayede ısınabilir' türünden şeyler söylemişti.
Acaba bu uygun olur mu?
Peki 3 aylık alırsam tuvalet eğitimine hemen başlayabilir miyim? Bir sorun olur mu yani hemen öğrenebilir mi?
ozur dilerim, birsey demeyecektim aslinda ama dayanamadim. bahcede bir kulubede "beslemek" o kopege yazik etmek degil mi..(( benim kopegim benim yatagimda ayakucumda yatardi simdi gozumun onunde canlandirinca birden cok acimasizca geldi bahceye yapilan derme catma bir kulubede tek basina durmasi, kusura bakmayin sizi elestirmek istemiyorum sadece icim acidi duyunca dayanamadim yazmak istedim. bebek onlar sonucta
Bir de sınıf arkadaşım köpek evlat edinmişti. Köpeği, ilk geldiği günden itibaren, arkadaşım onunla daha çok ilgilense bile, köpeği babasını sahibi olarak görüyormuş. Arkadaşımın yüzüne bile bakmıyormuş ama arkadaşımın babası geldiğinde sevinçten uçuyormuş. Sizce bu neden olabilir? Okula gittiğimde babam ilgileneceği için aynı sorunu bende yaşayabilir miyim? Köpeğini gerçekten babasından kıskanmaya başlamış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?