- 24 Mart 2021
- 374
- 178
- 33
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazi makinelerde bu tarz urunler için program var ama elde yıkanmalı boyle urunler hele bardaklar kesinlikle makine tavsiye etmiyorlar satarken de belirtiyorlarMerhabalar çeyizim için gold detaylı sarı kenarlı tabaklar almıştım makina da yıkadım renkleri solmuştu biraz da çıktı.Kahve yanı bardaklarım da sarı kenarları çıkmış çök kötü oldu .Nasıl kullanıyorsunuz sadece el de mi yıkamalı
Kütahya porselen aldım ama çıktı ilk yıkamada makina dan mı kaynaklanıyor ayarlama yapmadığımdanBen normal makinaya yıkıyorum ve çıkmadı sizinkinin kalitesi ile alakası var herhalde
Belki kısa programda düşük isida yikama yapmak gerekiyoduKütahya porselen aldım ama çıktı ilk yıkamada makina dan mı kaynaklanıyor ayarlama yapmadığımdan
Alırken makinaya girer girmez diye birşey söylediler mi ? Ne kadar oldu alalı ? Garantiye gidebilir ürünlerKütahya porselen aldım ama çıktı ilk yıkamada makina dan mı kaynaklanıyor ayarlama yapmadığımdan
Kullanıcı hatası diyorlarAlırken makinaya girer girmez diye birşey söylediler mi ? Ne kadar oldu alalı ? Garantiye gidebilir ürünler
Hofff ne büyük dert yarebbim...Merhabalar çeyizim için gold detaylı sarı kenarlı tabaklar almıştım makina da yıkadım renkleri solmuştu biraz da çıktı.Kahve yanı bardaklarım da sarı kenarları çıkmış çök kötü oldu .Nasıl kullanıyorsunuz sadece el de mi yıkamalı
Makina da kaç saatte derece de yıkıyorsunuzo ne saçmalık yaa
tabi ki makinede yıkıyoruz
yıllardır kullanıyoruz hiç solma vs yapmadı
Makina da kaç saatte derece de yıkıyorsunuz
25 yıl öncenin ürün kalitesiyle şu zamanı bir tutmasak mı acaba?annemin -sanırım- 25 yıllık takımı
inan her derecede her saatte her programda yıkanmıştır o tabaklar
kah yeri geldi çamaşır suyuyla kah yeri geldi en pahalı deterjanla kah organik yıkama politikasıyla karbonat sirkeyle kah paramız yok en dandik deterjanla...
Bende bir yemek takımı mı oradan aldım. Kenarları gold olanı seçerken açıkça belirtmişti. Tüm gold ürünler bir süre sonra ne kadar kaliteli olursa olsun çıkar önermiyorum demişti. Bende çok şık kendinden kapatma dedenli sade ama aşırı şık bir model almıştım. Sonradan tabi full dayanamayıp hep gold almıştım makineye bir kere attım bir şey olmadı ama elimde yıkıyorum bu tarz ürünleri yoksa boşa bi ton para verdiğin ürün leş gibi bir hal alıyorKütahya porselen aldım ama çıktı ilk yıkamada makina dan mı kaynaklanıyor ayarlama yapmadığımdan