Gold kenarlı tabaklar bardaklar nasıl yıkanmalı?

derinn95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
374
178
33
29
Merhabalar çeyizim için gold detaylı sarı kenarlı tabaklar almıştım makina da yıkadım renkleri solmuştu biraz da çıktı.Kahve yanı bardaklarım da sarı kenarları çıkmış çök kötü oldu .Nasıl kullanıyorsunuz sadece el de mi yıkamalı

Merhabalar çeyizim için gold detaylı sarı kenarlı tabaklar almıştım makina da yıkadım renkleri solmuştu biraz da çıktı.Kahve yanı bardaklarım da sarı kenarları çıkmış çök kötü oldu .Nasıl kullanıyorsunuz sadece el de mi yıkamalı
Bazi makinelerde bu tarz urunler için program var ama elde yıkanmalı boyle urunler hele bardaklar kesinlikle makine tavsiye etmiyorlar satarken de belirtiyorlar
Makineye giremeyen tüm ürünler dusmanim😅

Kütahya porselen aldım ama çıktı ilk yıkamada makina dan mı kaynaklanıyor ayarlama yapmadığımdan
Alırken makinaya girer girmez diye birşey söylediler mi ? Ne kadar oldu alalı ? Garantiye gidebilir ürünler

Özellikle belirtilmediği durumda bu tarz ürünler makinede yıkamaya uygun değildir. Alırken bunu zaten belirtirler size. Belirtmedilerse de ürünün kullanma kılavuzunda yazar mutlaka. Tek yıkamada sorun yaşadıysanız makine kullanımına uygun değildir ürünleriniz. O yüzden garanti de geçerli olmaz kullanıcı hatası olduğu için.

Hofff ne büyük dert yarebbim...

Elde yıkayacaktınız.

Makina da kaç saatte derece de yıkıyorsunuz

annemin -sanırım- 25 yıllık takımı
inan her derecede her saatte her programda yıkanmıştır o tabaklar :D
kah yeri geldi çamaşır suyuyla kah yeri geldi en pahalı deterjanla kah organik yıkama politikasıyla karbonat sirkeyle kah paramız yok en dandik deterjanla...

Ürünün kalitesine göre değişen bir durum.
Daha önce aldığım bir kaç üründe bahsettiğiniz deformeler olmuştu.
En son Ka..ca markasının yemek takımını almıştım.
Satış yapan kişi makineye atılabildiğini söyledi 2 yıla yakındır kullanıyorum bir problem yaşamadım,

annemin -sanırım- 25 yıllık takımı
inan her derecede her saatte her programda yıkanmıştır o tabaklar :KK70:
kah yeri geldi çamaşır suyuyla kah yeri geldi en pahalı deterjanla kah organik yıkama politikasıyla karbonat sirkeyle kah paramız yok en dandik deterjanla...
25 yıl öncenin ürün kalitesiyle şu zamanı bir tutmasak mı acaba?

Annemin evinde var o altın şeritlilerden, benim çocukluğumdan beri(40 yaşındayım) her gün makinede yıkanıyor hiçbişey olmadı. Bence sizdekiler sahte

Goldu bilmem, sevmem de ama bende paşabahçenin ve anason işlerinin el yapımı çizimli kadehleri var makinada yıkanıyorlar bir şey olmadı. Alırken uzun ömürlü olması için makinaya atmayın demişlerdi ama ben tınlamadım tabi ki. İki takıma da bişey olmadı. Jel deterjan kullandığım için olabiler.

ben de gold detaylı ürünlerde jel makine deterjanı kullanıyorum hiçbir şey olmuyor

Ben ablam karacada çalışmıştı bana o tür kenarlıları alma soyulma oluyor şikayete iadeye geliyorlar demişti. Ben de düz arıyorum o yüzden elimle yıkayamam sürekli

Kütahya porselen aldım ama çıktı ilk yıkamada makina dan mı kaynaklanıyor ayarlama yapmadığımdan
Bende bir yemek takımı mı oradan aldım. Kenarları gold olanı seçerken açıkça belirtmişti. Tüm gold ürünler bir süre sonra ne kadar kaliteli olursa olsun çıkar önermiyorum demişti. Bende çok şık kendinden kapatma dedenli sade ama aşırı şık bir model almıştım. Sonradan tabi full dayanamayıp hep gold almıştım makineye bir kere attım bir şey olmadı ama elimde yıkıyorum bu tarz ürünleri yoksa boşa bi ton para verdiğin ürün leş gibi bir hal alıyor

Back